PDA

Zobacz pełną wersję : Zakup w Niemczech

aqua
03-03-2007, 10:12
Potrzebuje scignac z Niemiec wozek 2 kolka za okolo 100 euro.
Ktos moze pomoc?
albo poradzic jak to kupic?

To ma byc cos takiego: http://www.beachrolly.com/html/the_beach_rolly.html
Moze tos cos takiego widział w Polsce?

Vitez
03-03-2007, 19:42
Przenioslem bo w dziale Gielda nie mozna odpowiadac.

Janusz Body
03-03-2007, 22:23
UK to EU - wysyłają do Polski bez problemu. Z Niemiec tez - więc w czym problem zamówić.

aqua
03-03-2007, 23:36
Ja malutki jestem nie znam sie tym :)

Janusz Body
04-03-2007, 09:54
Nie trzeba się znać - klikać w linki na stronie i mieć kartę Visa (wypukłą albo coś w rodzaju Inteligo do zakupów w necie) pod ręką.

Obecnie to 90% zakupów robię przez net - to naprawdę działa i jest bardziej wiarygodne niż "znajomy" z jakiegokolwiek forum internetowego, którego w życiu na oczy nie widziałeś. Oczywiście z wyjątkiem Canon-Board :)

Skipper
04-03-2007, 10:44
zgodze sie z Januszem, ze "znajomymi" to jest ten problem ze jak cos bedzie nie tak to obie strony sa nieszczesliwe i wisi w powietrzu pretensja, szczególnie gdy wiele osob prezentuje onanistyczne podejscie do sprzętu i potrafią w trakcie tzw "testów" wyprodukowac każdą mozliwą wade... choc wózka chyba nikt testowałnie bedzie na FF czy Bf :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
najlepiej sprzęt kupowac osobiscie czy w necie czy na zywo bo wtedy jest jasna odpowiedzialnosc za to i pretensje mozna miec tylko do siebie... a co do wózka ja mieszkam w niemczechale szczeze móiąc nie widziałem nic takiego w sklepach choc fakt nie interesowałem sie tym. ale nie sądze by zakup czegos takiego przez neta był obciążony wielkim ryzykiem tym bardziej ze wiekszosc tego typu sprzetu sciągana jest z chin albo europy środkowo-wschodniej