PDA

Zobacz pełną wersję : soft 300d



memek
06-02-2005, 17:19
Witam wszystkich!
Mam mały problem - po ponownym wgraniu oryginalnego softu do 300d caly czas miga na wyswietlaczu ikonka redukcji czerwonych oczy. Co z tym zrobić?

tpop
06-02-2005, 20:38
Witam wszystkich!
Mam mały problem - po ponownym wgraniu oryginalnego softu do 300d caly czas miga na wyswietlaczu ikonka redukcji czerwonych oczy. Co z tym zrobić?
Tez mi sie tak na poczatku trafilo. Wgralem ruski soft jeszcze raz i znow oryginal. Pomoglo. Aha przed wgraniem oryginalnego wyzeruj wszystkie CF. To akurat powiedzial mi gosciu z Canona ale juz pozniej nie mialem problemow wiec nie wiem czy ma znaczenie.

memek
06-02-2005, 21:03
Dzieki! Bede próbował

Niestety NIE POMOGŁO :?

Yablon
17-02-2005, 01:45
Przed wgraniem wasia-firmware trzeba, zdaje się, przywrócić ustawienia domyślne/fabryczne. Było o tym na forum juz pare razy.
Na pewno jest gdzieś w tym wątku:

http://canon-board.info/viewtopic.php?t=528&postdays=0&postorder=asc&start =0

Ale jak przeczytasz cały wątek, to znajdziesz odpowiedzi na to i na wiele pytań, które bedziesz miał po wgraniu wasia-firmware.
Pozdrawiam Yablon

maro25
17-08-2005, 14:22
Spróbuj wyciągnąć baterię zegara (tam znajduje się tam gdzie akumulator) na kilka sekund, podobno pomaga