Zobacz pełną wersję : soft 300d
Witam wszystkich!
Mam mały problem - po ponownym wgraniu oryginalnego softu do 300d caly czas miga na wyswietlaczu ikonka redukcji czerwonych oczy. Co z tym zrobić?
Witam wszystkich!
Mam mały problem - po ponownym wgraniu oryginalnego softu do 300d caly czas miga na wyswietlaczu ikonka redukcji czerwonych oczy. Co z tym zrobić?
Tez mi sie tak na poczatku trafilo. Wgralem ruski soft jeszcze raz i znow oryginal. Pomoglo. Aha przed wgraniem oryginalnego wyzeruj wszystkie CF. To akurat powiedzial mi gosciu z Canona ale juz pozniej nie mialem problemow wiec nie wiem czy ma znaczenie.
Dzieki! Bede próbował
Niestety NIE POMOGŁO :?
Przed wgraniem wasia-firmware trzeba, zdaje się, przywrócić ustawienia domyślne/fabryczne. Było o tym na forum juz pare razy.
Na pewno jest gdzieś w tym wątku:
http://canon-board.info/viewtopic.php?t=528&postdays=0&postorder=asc&start =0
Ale jak przeczytasz cały wątek, to znajdziesz odpowiedzi na to i na wiele pytań, które bedziesz miał po wgraniu wasia-firmware.
Pozdrawiam Yablon
Spróbuj wyciągnąć baterię zegara (tam znajduje się tam gdzie akumulator) na kilka sekund, podobno pomaga