PDA

Zobacz pełną wersję : Blenda do plecaka - gdzie kupic?

crater
26-02-2007, 13:59
Jako ze zbliza sie niedlugo okres kiedy sloneczo bedzie ladnie swiecic, zacznie sie czesciej wychodzi na swiat, pomyslalem ze przydala by mi sie blenda do mojego zestawu "dzielnego sportowca". Tylko tak sobie myslalem - to nie ma byc bleda wielkosci plyty cd, ale tez taka zebym po jakims sensownym zlozeniu mogl ja wlozyc do plecaka (bynajmniej nie turystycznego ze stelazrzem :shock: ).

Czy ktos z was widzial cos tkaiego. Jakies ciekawe propozycje. Chcialbym zeby blenda byla biala,zlota i ewentualnie srebrna chociaz nie musi. No i dobrze by bylo gdyby nie kosztowala tyle co nowy mercedes.

Avadra_K
26-02-2007, 14:12
Jako ze zbliza sie niedlugo okres kiedy sloneczo bedzie ladnie swiecic, zacznie sie czesciej wychodzi na swiat, pomyslalem ze przydala by mi sie blenda do mojego zestawu "dzielnego sportowca". Tylko tak sobie myslalem - to nie ma byc bleda wielkosci plyty cd, ale tez taka zebym po jakims sensownym zlozeniu mogl ja wlozyc do plecaka (bynajmniej nie turystycznego ze stelazrzem :shock: ).

Czy ktos z was widzial cos tkaiego. Jakies ciekawe propozycje. Chcialbym zeby blenda byla biala,zlota i ewentualnie srebrna chociaz nie musi. No i dobrze by bylo gdyby nie kosztowala tyle co nowy mercedes.

Wczoraj byłem na giełdzie foto w W-wie na Batorego - koleś (stały sprzdawca) miał fajne blendy (tzw. 5 w 1) biała, srebrna, złota, półprzepuszczalna i czarna kosztowało to PLN 180/ Miało mniej wiecej około 1 - 1,2 m średnicy, a po złożeniu robi sie z tego krążek ok. 30 cm srednicy. W sumie niezły pomysł.

franker
26-02-2007, 15:49
oo może bym sie skusił:)

Avadra_K
26-02-2007, 16:42
oo może bym sie skusił:)

Wczoraj sie przymierzałem i przymierzałem - pogadałem dłuższą chwilke i kupiłem..... kartę pamięci, ale chyba się przejdę w przyszłą niedzielę. Całkiem przyzwoicie wykonana ta blenda, może być z niej ciekawy uzytek