PDA

Zobacz pełną wersję : Plecak Thinktank Rotation360

dancop
18-02-2007, 23:47
Witam!
Widział ktoś kiedyś "na żywo" to cudo? :)
Generalnie, system podobny do modułów Lowepro, ale pomysł ze zitnegrowaną z plecakiem torba biodrową wg. mnie super.
Chyba sobie ściągnę zza naszej zachodniej granicy...
Na zachętę fotka i link do dokładnego opisu wraz z filmikami prezentacyjnymi...
http://www.rotation360.com/

DW

MateuszZ.
18-02-2007, 23:56
hehe, ale bezsens :) Czego to ludzie nie wymyślą :)

ani to plecak, ani to pas...

dancop
19-02-2007, 00:02
A mi się podoba :) Sporo kieszeni, dużo zmieścić można, a żeby wyjąć obiektyw nie trzeba plecaka na ziemi stawiać, tylko machu, machu i mam pół plecaka z przodu...

mattnick
19-02-2007, 00:05
hehe ciekawe jak masz szkło w górnej połowie...:)

dancop
19-02-2007, 00:10
Marudzicie :) W drugiej połowie planuje takie tam inne duperele, kurtkę, kanapki itp. Szkła na dole lub w osobnym pojemniczku na pasie.

Zniechęca mnie w tej chwili tylko jedna rzecz - cena :( Muszę jakąś fakturę nową wystawić... Tylko kurcze nie mam za co :)
DW

MateuszZ.
19-02-2007, 00:19
Ja wam powiem jedno... Nie ma nic szybszego i wygodniejszego niż aparat w łapie !! taka jest prawda.. A do przemieszczania się ze sprzętem w zupełności wystarczy mi orion trekker na streetphoto i mini trekker jak muszę więcej gratów wziąść

rysiaczek
19-02-2007, 00:29
Wg mnie kicha na calego. I to widac juz na zdjeciu - gdzie gosc sobie schowa te lufe, co ma przypieta do body? Bo na pewno nie do tej torebki... Duza ilosc bajerow i nic wiecej.

dancop
19-02-2007, 00:36
gdzie gosc sobie schowa te lufe, co ma przypieta do body? Bo na pewno nie do tej torebki... Duza ilosc bajerow i nic wiecej.

Na przykład do takich to pokrowców dopinanych do paska:

Vitez
19-02-2007, 12:18
Wyglada troche bardziej proporcjonalnie niz LowePro Orion AW, tylko ze biodrowka pewnie 'prawie na stale' , bez mozliwosci odczepienia i uzywania jako osobna torbe.

rysiaczek
19-02-2007, 13:11
Na przykład do takich to pokrowców dopinanych do paska:

tak, tak, widzialem filmiki. Tylko wtedy pytanie - po co mi taki plecak i drugie - juz chyba niezbyt poreczne bedzie obracac te czesc wokol bioder majac dopiete zewn. futeraly. A ten patent (dopinanie) maja chyba wszyscy liczacy sie producenci toreb/plecakow.

EDIT: Ale widze, ze juz podjales decyzje, wiec nie zniechecam wiecej;)

dancop
19-02-2007, 13:17
Decyzja prawie podjęta, ale jeszcze nie na 100%. Muszę pooglądać i pomacać kontrpropozycje... A biodrówkę chyba można oddzielnie nosić, mam takie wrażenie w każdym razie.

sowask8
02-03-2007, 20:44
ot taka sztuczka plecak jak plecak nie zbyt pojemny nie dla mnie robienie zdjec z ciezarem na plecach zwłaszcza taki duzy statyw