PDA

Zobacz pełną wersję : [pkulczycki] FotoAlbum

pkulczycki
17-02-2007, 13:33
Hej.
Chcialbym zaprosic Was do mojego odswiezonego FotoAlbumu w ktorym opublikowalem ponad 800 zdjec z moich podrozy. Znajdziecie tam fotki m.in. z Alaski, Hawaii, Niagary, Nowego Jorku i wielu innych fascynujacych miejsc. Feedback mile widziany

www.pkulczycki.com (http://pkulczycki.com)

Fan nr 1
18-02-2007, 00:10
Gratuluję wspaniałych wypraw. Galeria jest OK jako zapis fotografa-podróżnika. Sporo ciekwych i udanych zdjęć z odwiedzanych przez Ciebie zakatków swiata. Jednak ilość zdjęć trochę przytłacza - moze warto zrobić dodatkową galerię z wyselekcjonowanymi zdjęciami - takimi najlepszymi z najlepszych :grin: ?

Pozdrawiam

pkulczycki
18-02-2007, 00:17
sluszna uwaga. dziekuje. bede o tym myslal.

Scream
18-02-2007, 00:55
Przeglądnąłem kilka galerii i pierwsza myśl jaka mi się nasunęła to : za dużo tego !

Rozumiem, że odzwiedziłeś wiele ciekawych miejsc , zrobiłeś mnóstwo fotek, ale jeżeli chodzi o publikację w internecie to sądzę ,że powinieneś wybrać z jednej wyprawy ok 10-15 najładniejszych wg. Ciebie fotografii i wtedy je opublikować. Sporo fotek jest średnich, bądź słabych, ale są również te ciekawe. Zastrzeżenia mam do kadrów, często są krzywe, chatotyczne, brakuje zasady mocnych punktów - takie fotki nie oddają klimatu miejsc w których byłeś . Popracuj nad tym, zmiejszy ilość zdjęć, wybierz te najlepsze i bedzie cacy. Pozdrawiam i zazdroszcze odwiedzonych miejsc ;-)

pkulczycki
18-02-2007, 01:09
powiem tak: nie jestem dumny z tych zdjec. choc jest pare wyjatkow...
swoja przygode z fotografia tak naprawde zaczynam dopiero teraz. miesiac temu kupilem pierwszego dslr (30d) i zaczynam sie wszystkiego uczyc. mam nadzieje ze za kilka lat bede mogl z duma przedstawic swoje portfolio. teraz to tylko moj FotoAlbum ;-)
ale selekcje musze powaznie rozwazyc widze. bo zdjec bedzie tylko przybywac ;-)