Zobacz pełną wersję : Klub fotograficzny Bydgoszcz
Maciej_Grabowski
15-02-2007, 20:00
Mamy zamiar z kolega załozyc klub fotograficzny w Bydgoszczy , w planach mamy załozenie strony z galeria userów , wspólne wypady na foty itd . Ktos byłby chetny? wszelkie zainteresowane osoby proszone sa na gg: 2002622
Mamy zamiar z kolega załozyc klub fotograficzny w Bydgoszczy , w planach mamy załozenie strony z galeria userów , wspólne wypady na foty itd . Ktos byłby chetny? wszelkie zainteresowane osoby proszone sa na gg: 2002622
Już kilka takich klubów w Bydgoszczy działa. Fakt, że nic nie stoi na przeszkodzie, aby był jeszcze jeden, ale czy nie lepiej byłoby Wam przyłączyć się do któregoś z już istniejących?
Maciej_Grabowski
15-02-2007, 20:18
ja nie znam zadnego , masz moze ich strony? jak mozna sie z nimi skontaktowac?
ja nie znam zadnego , masz moze ich strony? jak mozna sie z nimi skontaktowac?
Napisz na priva!
slawek c1
15-02-2007, 20:53
a to jakaś tajemnica? :shock:
monisiek
15-02-2007, 21:30
macku zajrzyj na www.cyberfoto.pl . tam czesto powstaja grupy z danego regionu, czy miasta. zaloze sie, ze znajdziesz na pewno kogos z bydgoszczy.
widzialam tam min. lubelska grupe, podkarpacka, warminsko-mazurska, itd.
-=Festyk=-
15-02-2007, 21:47
macku zajrzyj na www.cyberfoto.pl . tam czesto powstaja grupy z danego regionu, czy miasta. zaloze sie, ze znajdziesz na pewno kogos z bydgoszczy.
widzialam tam min. lubelska grupe, podkarpacka, warminsko-mazurska, itd.
Jest kujawsko-pomorska grupa,ale wydaje się,że umarła:) Pomysł dobry,ale ja póki co ograniczony jestem analogiem i funduszami na klisze:?
Już dałem Maćkowi kontakt. Od niego zależy, czy skorzysta :).
Maciej_Grabowski
16-02-2007, 00:39
skorzystam jutro bede dzownił :)
a czy i ja moge dostac namiary na takowy klub?? bo jakos do tej pory nic podobnego nie udalo mi sie namierzyc w CB
a czy i ja moge dostac namiary na takowy klub?? bo jakos do tej pory nic podobnego nie udalo mi sie namierzyc w CB
Zajrzyj tu: http://www.zpfp.pl/okregi.htm (okręg kujawsko-pomorski)
i tu: http://opk.zpfp.pl/ (strona okręgu kujawsko-pomorskiego).
Znajdziesz tam namiary na kontakt.
Pozdrawiam
MS
Proponuje jakies spotkanko przy piwie zrobic, co by temat szczegolowiej omowic :) A potem moze jakis plener zapoznawczy ustalic ...
Jakby co posiadam w centrum miasta - Plac Wolnosci (I LO) - sale do dyspozycji, komputery, projektor, siec i inne. Jak ktos ma blisko, mozna do mnie wpasc.
Pozdrawiam
Hofi
ja moge być waszym internetowym członkiem:) ( ale to brzmi:P) bo moje rodzinne miasteczko jest jakies 20km od bydgoszczy:), a że jestem gdzie jestem to niebardzo jak mam się z wami spotkać.
Pozdrawiam
sanraal
Ja głosuje za. Choć już przerabiałem upadek takiego pomysłu zanim się ledwie podniósł.
pozdr
adam1004a
20-02-2007, 13:09
o w bydgoszczy zaczyna sie cos dziac, szkoda ze sie wyprowadzilem 10 lat temu....
Też jestem za, bo w kupie raźniej jak mój kumpel mawia. No i pomysłami się można powymieniać, pracki pooglądać.
Poczekajmy kilka dni na chętnych i wtedy może coś ustalimy - spotkanie. Jak wspomniałem wcześniej, dysponuję bazą w postaci sali i sprzętu. Więc czynników sprzyjających przybywa :) Lysy665 na pewno to może potwierdzić ...
Maciej_Grabowski
23-02-2007, 15:29
Proponuje Spotkanie W Przyszłym Tygodniu Tylko Powiedzcie W Jaki Dzien By Wam Najlepiej Pasowało? Niech Kazdy Sie Wypowie I Uzgodnimy Termin
kazdy byle nie wczesniej niz 20 ;)
Cześć Chłopaki. Wreszcie mam dostęp do netu po dłuższej przerwie. Wszedłem sobie na CB i tu TAKA niespodzianka. Jestem całym sercem za. A czas na spotkanie się znajdzie (może oprócz wtorków bo jestem na spotkaniach Mozaiki).
Maciej_Grabowski
25-02-2007, 12:01
proponuje wtorek godzina 20 15 , moze gdzies na starym miescie?
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
a w srode wieczorem? niech kazdy da propozycje dnia to sie w koncu jakos dogadamy
po prostu nie wierze :)
to tu jakies fotografy sa :)
Mamy zamiar z kolega załozyc klub fotograficzny w Bydgoszczy
Cenna inicjatywa :) Widzialem juz kilka takich prob - m.in. kilka lat temu przez 4 miesiace istniala na googlach grupa foto-bydzia, gdzie rowniez probowano cos ruszyc w B-szczy. Swoje grupy, czy stowarzyszenia Krakow, Warszawa, czy Bialystok a nawet Torun :mrgreen: moze i Bydgoszcz sie dorobi :) Fajnie gdyby byla to rzecz skupiajaca amatorow szeroko pojetej fotografii, a nie tylko canonierow, czy cyfrowkowcow, czy analogowcow.
Maciej_Grabowski
25-02-2007, 21:05
nie chodzi mi tutaj tylko o uzytkowników canona ale ogólnie o fotografów analogowych jak i cyfrowych
Chlopaki, chcemy razem fotografowac a czasem skoczyc na piwo? Wiec trzeba sie spotkac ten pierwszy raz, moze cos z tego wyniknie.
Ja moge rowniez w najblizszy wtorek - 27.02, ale tak ok 18-19-ta. Moze gdzies na Starym i wtedy mozna wybrac jakis lokal. Trzeba zrobic pierwszy krok ... :)
paparazzo
26-02-2007, 15:10
Mi wieczorami pasuje w kazdy dzien. Wiec sie dostosuje.
to co?? wtorek 18 w centrum w jakiejs knajpce??
paparazzo
26-02-2007, 17:53
Mi wtorek i godzina pasuje. Trip? :)
Maciej_Grabowski
26-02-2007, 19:52
ok jutro , 18nasta . najlepiej na starym rynku wtedy sie cos wymysli . mój nr tel: 502 681 681 . dzwoncie lub piszcie smsmy i dokładnie sie zgadamy.
Ja moge jutro ok 18-tej w centrum, bede po pracy i po zdjeciach (kolo fotograficzne).
Moze np. Eljazz? Dyrekcja? Moje gg 307314
paparazzo
26-02-2007, 20:00
Ok. 18sta. Stary Rynek. Ja tez akurat po studio bede. :)
Maciej_Grabowski
26-02-2007, 20:09
jutro po 18nastej w eljazz pasuje?
paparazzo
26-02-2007, 20:10
Pasuje
eljazz 18-ta ;) zabierzcie smycze forumowe canona, ja bede mial jakby co
A to jest na razie termin co do ustaleń założycieli czy już dla zainteresowanych? Jakieś szczegóły można poznać?
paparazzo
26-02-2007, 20:39
Hofi. Bedziesz mial ze soba 70-200? Bo sie zastanawiam czy brac to szklo na pelna klatke czy 300tke bez IS uzywana.
Micles - wpadnij jutro na spotkanko to sie dowiesz co i jak.
Maciej_Grabowski
26-02-2007, 20:52
aha bierzemy aparaty?
paparazzo
26-02-2007, 20:55
No ja i tak po robocie bede, wiec nie mam jak sie pozbyc puszki.
Hofi. Bedziesz mial ze soba 70-200? Bo sie zastanawiam czy brac to szklo na pelna klatke czy 300tke bez IS uzywana.
Bede mial, bo wczesniej robie zdjecia studyjne :) Co do zakupu, to, jesli nie masz czegos dlugiego na 2.8, to ta L-ka jest swietna i od niej bym zaczal, mozna sie zakochac :) A 300 i 400-tke tez pewnie kupie kiedys, jak splace obecna.
paparazzo
26-02-2007, 21:07
No ja zastanawiam sie nad opcja taka zeby wziac 300 lub 400 2.8, ale uzywane szkielko z e-bay bez IS. w zakresie 70-200 mam 70mm z 24-70 i 235/2L . Takze sie zastanawiam czy potrzebne mi 200 czy lepiej 300 lub dluzej.
Maciej_Grabowski
26-02-2007, 21:11
ja sie wstydze bo wy macie elki a ja taki shit :)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
ja sie wstydze bo wy macie elki a ja nie :)
dobra chłopaki już czas sobie ustawiłem, ale będę tylko do 19,30 bo potem http://www.mozaika.org.pl/ - moje kolejne hobby ;)
No widze, ze dobre kino lubisz. Popieram! Z zona czasem robimy sobie seanse w domu i kilka godzin spedzamy w towarzystwie "czerwonego trunku" z Chile lub Francji. Oj, jak ja to lubie, oj bardzo :)
No ja zastanawiam sie nad opcja taka zeby wziac 300 lub 400 2.8, ale uzywane szkielko z e-bay bez IS. w zakresie 70-200 mam 70mm z 24-70 i 235/2L . Takze sie zastanawiam czy potrzebne mi 200 czy lepiej 300 lub dluzej.
Do reporterki to zdecydowanie lepiej 70-200 f/2.8 (tak mi sie wydaje), no chyba ze sport i te sprawy to 300 czy 400 2.8. Jak Cie stac, to juz Ci zazdroszcze. Milych zakupow.
tak sie niesmialo zapytam... eljazz to dawne trytony??
A to jest na razie termin co do ustaleń założycieli czy już dla zainteresowanych? Jakieś szczegóły można poznać?
To co, odpowiecie czy nie? :D
tak sie niesmialo zapytam... eljazz to dawne trytony??
Tak.
:) oj widze ze ktos tu dawno na piwie nie byl?
no nie... tak ze mna zle to nie jest... tylko jezeli chodzi o nazwe tego przybytku to zatrzymalem sie na trytonach ;)
zawsze mozna lokal zmienic, jak nie beda mogli nas juz dluzej sluchac :)
Maciej_Grabowski
26-02-2007, 21:45
micles przyjdz to sie przekonasz
paparazzo
26-02-2007, 21:46
Tak. To dawne trytony.
Co do 400 2.8 - na wersje IS mnie nie stac, dlatego chce sciagac z e-bay zwykla i uzywana. :)
To co, odpowiecie czy nie? :D
Zainteresowanych oczywiscie.
Fajna sprawa ale ja z moim doswiadczeniem (begin) postoje z boku póki co :D
Tak. To dawne trytony.
Co do 400 2.8 - na wersje IS mnie nie stac, dlatego chce sciagac z e-bay zwykla i uzywana. :)
Mnie kusi 300 f/4 IS+TCx1.4 lub 400 f/5.6 ewentualnie opcja nr 3 - 100-400 L.
Fajna sprawa ale ja z moim doswiadczeniem (begin) postoje z boku póki co :D
Ekipe trza zbudowac, wiec sie doswiadczeniem nie martw, piwa starczy. Poza tym 350-tke masz wiec calkiem niezly sprzet :) Zapraszamy.
Tak. To dawne trytony.
a to 400 2.8 bez Is-a tez mozna dostac, bo jak narazie to widze wszedzie z IS za 30 tys?
paparazzo
26-02-2007, 22:33
300/2.8 bez ISa latwo, 400/2.8 bez IS jest ciezko ale bywaja. 300tki stoja okolo 7 -8 tysi PLN
mysle ze od 19 we wtorek dam rade sie pojawic, w razie czego jestem w kontakcie z hofim
[QUOTE=hofi66;287714]No widze, ze dobre kino lubisz. Popieram! Z zona czasem robimy sobie seanse w domu i kilka godzin spedzamy w towarzystwie "czerwonego trunku" z Chile lub Francji. Oj, jak ja to lubie, oj bardzo :)
No proszę - coraz więcej wspolnych zainteresowań. Piękna Kobieta, nopoj bogow i dobry film - wiemy co dobre :)
No widze, ze dobre kino lubisz. Popieram! Z zona czasem robimy sobie seanse w domu i kilka godzin spedzamy w towarzystwie "czerwonego trunku" z Chile lub Francji. Oj, jak ja to lubie, oj bardzo :)
No proszę - coraz więcej wspolnych zainteresowań. Piękna Kobieta, nopoj bogow i dobry film - wiemy co dobre :)
Jak mi jeszcze napiszesz, ze na czyms grasz, muzykujesz, to chyba sobie dodatkowo kolejke strzelimy :) (bo ja co nieco)
A wracajac do filmu, to zaraz sobie siadam i dzis mam ochote na "Cinema Paradiso" :) po raz kolejny.
Jak mi jeszcze napiszesz, ze na czyms grasz, muzykujesz, to chyba sobie dodatkowo kolejke strzelimy :) (bo ja co nieco)
A wracajac do filmu, to zaraz sobie siadam i dzis mam ochote na "Cinema Paradiso" :) po raz kolejny.
chciałem na harmonijce ustnej, ale jednak nie mam zdolności. choć wszystko przede mną ;)
Maciej_Grabowski
27-02-2007, 16:01
czy pasuje wszystkim dzis o 18 w eljazz? prosze o potwierdzenie przybycia :)
no chyba to juz zostalo ustalone??
-=Festyk=-
27-02-2007, 22:12
A ja jak zwykle nie zajrzałem na czas:(
Maciej_Grabowski
27-02-2007, 22:48
dzieki za spotkanie, ciesze sie ze cos w koncu ruszyło!
Wiec wstepnie na piatek - 9 marca godz. ok 17-18 (poczatek) ustalamy pierwszy wieczorny wypad po Bydzi. Szczegoly do tego czasu sobie ustalimy. Mozecie wpasc do mnie na Plac Wolnosci 9 (I LO) i stad wyruszymy :). Potem na koniec gdzies zakotwiczmy. Zapraszam!
a jednak ja nie mogę. Szkoda wielka. No ale i tak bywa. Mam nadzieje że na tym jednym wypadzie się nie skończy.
piatek to tak jak mowilem, od 20 moge wystartowac...
Maciej_Grabowski
28-02-2007, 12:03
ja w piatek moge , mi pasuje godzina która hofi zaproponował
Jak ktos nie moze, to niech ewentualnie pozniej dolaczy. Jakby co moje gg 3073141.
Wczoraj przed naszym spotkaniem strzelilem koledze kilka zdjec. Jak ktos ma ochote - http://www.pbase.com/hofi/ernest
Pozdrawiam
Hofi
Poprawka, chodzilo oczywiscie o piatek 9 marca 17-18-ta. Oczywiście zaobaczymy jak bedzie pogoda.
Przepraszam
aha czyli nie ten piątek ale nastepny, to postaram sie byc. Fotki L-ką i wszystko jasne :D
Fotki L-ką i wszystko jasne :D
Tak to 70-200 f/2.8, jak dokupie 85-tke, to zobaczymy ktore lepsze :) Jedyna wada, to ciezar. Ale, jesli robi sie z reki, to przy czasie 1/250 mozna sobie poradzic.
Jako tako sie orientuje co do ciezaru niewiem :] pogadamy jak sie spotkamy.
Zdjecia z myslecinka tez fajne zwłaszcza ten zachód słonca chyba :>
Dobra juz nie zasmiecam tematu
O w 9 III to i mi chyba pasuje. A co do eLki i zdjęć - to gratulacje należą się fotografikowi a nie obiektywowi. I to gratulacje zasłużone!!
O w 9 III to i mi chyba pasuje. A co do eLki i zdjęć - to gratulacje należą się fotografikowi a nie obiektywowi. I to gratulacje zasłużone!!
Dziekuje bardzo.
Mam tez informacje odnosnie tego pleneru, ktory ma byc w tym tygodniu. Zapomnialem, ze w piatek mam ... urodziny (zona cos ta tez planuje z tej okazji) wiec pytanie, czy mozecie 8-go w czwartek, bo piatek nie dam rady? Przepraszam za zmiany.
Jakby co zrobmy liste i wpisujmy sie.
Czwartek 8 marca godz. ok 17-tej - Plac Wolności (przy kościele)
Lista:
1. Marek Hofman
Czwartek 8 marca godz. ok 17-tej - Plac Wolności (przy kościele)
Lista:
1. Marek Hofman
Gorszy termin to już nie mógł być, w Dzień Kobiet :(
Ja moge jeszcze w srode 7 marca. Piszecie, jak wam pasuje, zeby spotkac sie choc w kilka osob.
Maciej_Grabowski
05-03-2007, 17:51
sroda pasuje tylko o której?
Maciej_Grabowski
05-03-2007, 21:34
17 koło liceum?
hmmm sie narobilo :(
sroda 17.30 nawczesniej a njapewniej o 18 ;)
no to jest juz nas 4 :) na srode
Oczywiscie zaczekamy na wszystkich!
Maciej_Grabowski
05-03-2007, 21:56
to umawiamy sie na 18ta , moze byc koło liceum?
zapraszam do srodka, do mnie, miejsca jest dosc. Bede czekal od 17-tej, mozna wpasc pogadac - wystarczy kontakt na komorke - wyjde
Niestety, mi sroda w tym tygodniu nie pasuje.
eh moje studia na UKW równiez mi nie pozwalaja byc w srode dla mnie termin najlepiej czwartek, piątek i weekend.
-=Festyk=-
06-03-2007, 18:00
Nie,tylko nie środa:/ W środę jestem do 19 w szkole:/
paparazzo
06-03-2007, 18:32
Mi pasuje kazdy z tych trzech dni. Tyle ze w srode o 20stej musialbym uciekac, a w piatek o 21 robie koncert.
O matko nigdy sie nie zbierzemy :D
Kto moze jutro, to ok. 18-tej przy wejsciu do I LO (ladne drzwi) od Placu Wolnosci. Mozna przyjsc wczesniej, bede na miejscu z Mackiem G. Zainteresowanych prosze o kontakt - podam tel.
Maciej_Grabowski
07-03-2007, 11:10
Przypominam ze dzis o 18 wybieramy sie na plener , kto chetny niech sie zgłasza do hofiego66 , on poda nr tel i jak bedziecie koło liceum zadzwoncie do niego on was wpusci
Wiec już jesteśmy po pierwszy spotkaniu i "ekipa" się montuje. Nawet sympatyczny nikoniarz nas zasilił, z czego się bardzo cieszymy.
Poniżej kilka moich strzałów z wieczora. Pora na kolejne spotkanie :)
http://www.pbase.com/hofi/bydzia
Pozdrawiam
Hofi
Hehe, widzę że każdy w bydzi robi standardowe kadry banku i plotkarek :P Jutro wrzucę efekty mojego wypadu.
Zuploadowane : http://www.micles.neostrada.pl/bydgoszcz/
Jak widać, te kadry narzucają się same...
Nie każdy robi takie kadry, tylko nam nie starczyło już na to czasu. Zresztą mieliśmy jeszcze inne pomysły na zdjęcia. A tak trochę pogadaliśmy ... i zrobiło się późno.
micles - po takim wstepie to spodziewalem sie czegos... hmmmm... bardziej niestandardowego :twisted:
No to właśnie miało być potwierdzenie tego, że innych kadrów nie da się zrobić.
Enriquez
19-03-2007, 22:21
Hehe, szkoda że ten klub się nie utworzył troszkę wcześniej. Ja ostatnio takie fotki robiłem z czubka dźwigu, który do niedawna stał sobie na budowie nowej restauracji Sowy na starym mieście. Była szansa, a dźwigu już nie ma :(
Plener fotograficzny Chełmno 31 marca - 1 kwietnia 2007r.
Plan:
Sobota:
- 15.00 - przyjazd do Chełmna
- 15.00-19.00 - fotografowanie miasta i zabytków
- 19.00-21.00 kolacja, odpoczynek, pogaduchy
- 21.00-23.00 zdjęcia nocne
- 23.00 odpoczynek, piwo, piwko i pogaduchy ...
Niedziela:
- 5.00-6.30 wschód słońca dla "mocarzy"
- 8.00-8.30 śniadanie, zbieranie się do "kupy"
- 9.00-12.00 fotografowanie miasta i okolic
- 13.00 zakończenie i wyjazd
http://www.chelmno.pl/
Tak bym to widział, ale czekam na propozycje. Oczywiście trzeba będzie wykonać wiele telefonów i załatwić nocleg i sprawdzić miejsca.
Czekam na opinie. Jutro dzwonie w sprawie noclegu :)
Pozdrawiam
Hofi
Ja też poproszę takowe namiary...:P Pozdrawiam serdecznie
Jestem za, ale jesli chodzi o termin, to mogę tylko w co 2 weekend (gdy żonka na uczelni siedzi). czyli teraz 24 -25 III no i co dwa tygodnie.
Drodzy Canonierzy potrzebuje na gwałt fotografa na wesele a raczej tylko na ślub w kościel eewentualnie jakiś plenerek.Slub będzie 4 sierpnia o godz 16 w miejscowości Wudzyn. Interesuje mnie oczywiście cena.Ale jako Canonowcowi początkującemu chyba trochę zjedziecie.Jak jest ktoś chętny to proszę o info na gg 9086855 Z góry dzięki. Szkoda że nie mam czasu na wypady z wami dużo jestem po prostu w delegacjach ale myślę nad tym. Mam nadzieję że jeszcze zostane przyjęty do klubu
Proponuję spotkanie u mnie celem ustalenia pracy na najbliższy czas i ew. pleneru w długi weekend. Mi pasuje wtorek lub czwartek ok.15-17-ta. Rzucam pomysł, pomyślcie :) Na spotkanie można przynieść swoje zdjęcia i możemy sobie o tym porozmawiać - jest projektor i 20 komputerów :) Może jakaś "Zośka" ciasto upiecze ...
Pozdrawiam
to moze konkretniej ustalimy sobie jako dzien spotkania wtorek
Może być wtorek - 24 kwietnia godz. 16.00?
w tygodniu to najwczesniej o 17.20 mam czas :/
-=Festyk=-
21-04-2007, 18:53
Wtorek 17:20 to by nawet i mi pasowało;)
i...?? to juz jutro
...jakies bardziej szczegolowe ustalenia??
-=Festyk=-
30-04-2007, 20:41
Wybiera się ktoś?
http://canon-board.info/showthread.php?p=311573#post311573
hello jak tam klub w bydgoszczy ktos jeszcze tym zarzadza czy moze umarło smiercia naturalna?
hello jak tam klub w bydgoszczy ktos jeszcze tym zarzadza czy moze umarło smiercia naturalna?
Poczytaj odpowiedzi na propozycję spotkań a sam będziesz wiedział.
Ciężko sie zebrać w większej kupie bo jeden nie może do południa, drugi popołudniu, trzeci w piątek a czwarty w niedziele itd. Chociaż może się mylę bo sam nie byłem na żadnym spotkaniu (żaden termin mi nie pasował, a chciałem).
Maciej_Grabowski
19-07-2007, 21:12
proponuje spotkac sie w srode w przyszlym tyg w godzinach wieczornych co wy na to?
hym.... też bym się zjawił. Ale tylko opcja piwo. Zdjęć nie porobię, bo od pasa w górę zagipsowany jestem.
PS. Maciek masz już światło na działce??:cool:
to ustalcie jakas konkretna date/godzine to postaram sie pojawic
Powtórka z rozrywki :-) Jedyną szansę jaką widzę na zorganizowanie spotkań to ustalenie terminów na dużo wcześniej niż tydzień przed. Można wówczas sobie zorganizować wolny czas.
Jestem zainteresowany takimi spotkaniami.Lemon jesli ći trudno sie wpasowac w proponowany termin moze zaproponuj swój i moze sie cos ruszy bo narazie cisza a przeciez kilku kolegów juz cos działało.Pomysł dobry i szkoda by było
żeby sie zmarnował.Pozdrawiam.:-)
Może w każdy szósty piątek miesiąca? :-) Żart oczywiście. Sierpień to dla mnie ostatnia szansa, później wybywam na trochę. Ma ktoś czas w sierpniu?
-=Festyk=-
07-08-2007, 18:02
Podajcie konkretny termin to się zobaczy.Albo może ja rzucę tak na szybko:12 Sierpnia?
a mnie nie ma praga na tydzien do 19
12 ego to ja bym był ale mam nadzieję, że ktoś jeszcze bo sam z "nikoniarzem" to się pobijemy :mrgreen:
-=Festyk=-
08-08-2007, 20:58
Od razu tam pobijemy;) Po prostu powymieniamy wrażeniami:mrgreen:
a moze cos w srodku tygodnia, bo w niedziele to odpadam :(
graphite
20-12-2007, 18:03
hmmmm...zamroziło wszytkich??? widzę, że na wiosnę jakieś chęci najwcześniej ;-(
Pozdrawiam!
-=Festyk=-
20-12-2007, 21:22
Wszyscy się boją wystawić aparat poza progi ciepłego domku:)
Korzystając z tego, że wysyłane są powiadomienia o odpowiedzi w temacie i z tego, że wypowiadało się tu dużo Bydgoszczan, zachęcam do odwiedzenia : http://canon-board.info/showthread.php?p=566826#post566826
graphite
28-12-2008, 15:14
proponuje zamknac ten watek :? umarl ...