Zobacz pełną wersję : Kto zostanie mistrzem świata w piłce ręcznej ?.
Mała ankietka :
Kto zostanie mistrzem świata w piłce ręcznej.
nie moze byc inaczej - Polska!
Pytanie, czy sędziowie pozwolą by mistrzem świata została Polska ...
Spoko spoko, sędziują Francuzi - oni mają ze szkopami porachunki po półfinale ;-)
sędziują Francuzi - oni mają ze szkopami porachunki po półfinale ;-)
I po kilku wojnach :-)
Ale i tak żabojadom niezbyt ufam... ;-)
M@riusz
Pytanie, czy sędziowie pozwolą by mistrzem świata została Polska ...
Wyjales mi to z ust. Jezeli sedziowie nie beda "drukowac" to o wynik meczu jestem spokojny:-D
muflon pytanie, dlaczego Niemiaszki zablokowali opcję, by sędziowali Norwegowie ??
Nie wiem, nie znam się... i też nie ufam żabojadom ;-) Zresztą na razie Niemcy radzą sobie niestety i bez pomocy sędziego :(
yggdrassill
04-02-2007, 18:19
wyglada to tak jak final MS w siatkowce :(
liquidsound
04-02-2007, 18:47
I po wszystkim juz :cry: czemu polacy zawsze daja **** w najtrudniejszej chwili??
I po wszystkim juz :cry: czemu polacy zawsze daja **** w najtrudniejszej chwili??
Dobre pytanie. Mysle ze zawiodla psychika. Bo co do umiejetnosci, to sa to dwa rownorzedne zespoly. :(
Gloria victis. II miejsce nie jest az tak złe...
Dobrzem że chociaż Małysz znowu wygrywa :-)
Dobre pytanie! Finał siatkówki, finał piłki ręcznej, obrona tytułu w boksie.
Jeden z nich nawet powiedział: "zagraliśmy najgorszy mecz w turnieju" - o co chodzi? Odpuścić w ostatniej fazie?? :evil:
nie przesadzacie? to sa swieze druzyny jesli chodzi o wielkie sukcesy - poprostu nie wytrzymali presji a mecz przegrali nie na boisku a w glowach - widac to bylo od poczatku - bali sie atakowac nie wierzyli w siebie -
no ale zostac II druzyna swiata - to chyba nie jest dawanie ciala co? zastanowcie sie tez troche co piszecie - bo narzekacie jak typowi polacy :mrgreen:
Nie no. Nie jest źle. Gratulacje Srebra! Akurat Kaczor go wręcza. Szkoda, że nie jakaś ładna pani.
Mnie tylko dziwi, że zawodnicy podsumowali to: zagraliśmy najgorszy mecz w turnieju. Tylko czemu w finale?? Wiadomo, że można tłumaczyć się psychiką, ale nie o to chyba chodzi... No dobra, już nie drążę. Następnym razem będzie lepiej.
Mistrzem Świata ? Adam oczywiście :)
caravaggio
04-02-2007, 19:39
Jako, ze temat nie jest kompletnie zwiazany z fotografia, zgodnie z:
1. regulaminem forum,
2. opisem forum Hydepark
3. ogolnie przyjetymi wsrod moderatorow zasadami postepowania (jak np. w TYM (http://canon-board.info/showthread.php?t=19044) temacie)
postuluje zamkniecie tego watku z hukiem :)
no ale zostac II druzyna swiata - to chyba nie jest dawanie ciala co? zastanowcie sie tez troche co piszecie - bo narzekacie jak typowi polacy :mrgreen:
Jestem ostatnim ktory by narzekal na wynik tych mistrzostw( tak zreszta jak i wszyscy inni) jedyne co, to probuje przeanalizowac mecz finalowy- i prosze to rozdzielic. Jezeli chodzi o final, to chlopcy dali po prostu ciala, zawalili w obronie( z czego ten zespol slynal) a w ataku to grali tak jakby ich ta pilka parzyla. Wystarczylo grac dluzej po obwodzie i czekac na blad przeciwnika. Nie robilem statystyki, ale skrzydlowi macali pilke jak na lekarstwo.
Nie chce zanudzac, kazdy mecz mozna przegrac (bo to jest sport) - ale po WALCE. Gryzienia parkietu tam nie bylo - a w meczu o taka stawke byc powinno.:?
yggdrassill
04-02-2007, 19:53
Jako, ze temat nie jest kompletnie zwiazany z fotografia, zgodnie z:
1. regulaminem forum,
2. opisem forum Hydepark
3. ogolnie przyjetymi wsrod moderatorow zasadami postepowania (jak np. w TYM (http://canon-board.info/showthread.php?t=19044) temacie)
postuluje zamkniecie tego watku z hukiem :)
jak nie jest zwiazany??? toz przeciez tam byla cala bateria canonierow i wszyscy starali sie strzelac ;)
liquidsound
04-02-2007, 20:18
No ale trzeba dodac jedna wazna rzecz. Gdyby nie chlopaki to bysmy w wiekszosci nawet nie wiedzieli ze jest mundial w szczypiorkach:lol: wieki sukces, ale niestety w finale nie wytrzymali psychicznie. Cieszmy sie z tego co jest.
Gryzienia parkietu tam nie bylo - a w meczu o taka stawke byc powinno.:?
Tego zapomniałem dodać. Dziwi mnie, że podajecie tutaj powody psychiczne skoro i tak w najgorszym przypadku mieli by srebro. Tym bardziej ze względu na stawkę powinni pójść na całość - choćby nawet gryząc ten parkiet!
liquidsound
04-02-2007, 20:27
Zielony ale srebro to jest lipa na maxa. Juz lepiej (biorac pod uwage ambicje a nie chec zarobienia) dostac braz - wtedy wiesz ze po prostu nie byles na tyle dobry.
Jak na mój gust - to nie jest moja dyscyplina sportowa, moze sie nie znam - kibice gospodarzy zachowywali sie skandalicznie. Te wycia i gwizdy w trakcie akcji Polaków przypominają raczej jakieś zwyczaje z Azji a nie z europejskiego bądź co bądź kraju - Niemcy...
Fotki z wydarzenia:
http://sport.onet.pl/0,1257854,9768,0,0,fotoreportaz.html
-=Festyk=-
04-02-2007, 22:20
Ja się im nie dziwię,że przegrali.Jeden z nich bardzo dobrze podsumował ten mecz,,gdybyśmy grali w Polsce to byśmy wygrali bez problemu''(czy coś w tym stylu;)).Prawda jest taka,że gdy Niemcy strzelali bramkę to robiło się głośno,a gdy Polacy zdobywali punkt to cisza jak makiem zasiał...
no i chyba tez zapomnieliscie o jednym ;-) gra sie tak jak przeciwnik pozwala - moze niemcy poprostu znalezli sposob na PL + kilka slabszych akcji polakow na poczatku - ucieczka chbya na 6 czy 7 bramek i zalamka polakow... pozniej byli juz blisko wyrownania a Niemcy znow uciekli - nie bylo woli walki w polskiej drozynie... w niemieckiej byla
liquidsound
05-02-2007, 01:43
A Wy wiecie po co kaczor pojechal?? Ha i tu Was zaskocze...to napewno byl jakis spis sluzb specjalnych etc, On tam pojechal zbadac sprawe:!: