Zobacz pełną wersję : Wygralismy! :D (piłka ręczna)
zeby nie było ze nie o fotografi to zrobiłem piekne zdjęcie telewizora jak wygralismy :DDD
edit
ups nie napisałem co wiec półfinał z duńczykami w mś w piłce ręcznej :D
Tomasz1972
01-02-2007, 23:18
Pokaż foty :)
skipper aleś ty szybki:) trzy lata grałem na bramce w ręczną i teraz po latach zastanawiam sie czemu nie w coś innego...??
Zupełnie sie nie znam na tym sporcie ale chyba sie poznam bo jest super, duzo ostrej walki i fajne dynamiczne akcje. He powoli Polska wyrasta na potęgę w sportach drużynowych a myslałem, że nie dożyje :mrgreen:
MacGyver
01-02-2007, 23:20
Skipper, dawaj foto telewizora, trzeba jakoś upamiętnić tę piękną chwilę !!!
Bagnet007
01-02-2007, 23:33
Dawaj dawaj, tylko pełny kadr. Od razu Ci sprawdzimy jak tam z BF/FF, hot'y/dead'y itd. :-D
Grali w coś?
Wy mi lepiej powiedzcie, że Fifa i Uefa nie zawieszą naszych orłów...
Tomasz1972
01-02-2007, 23:53
Grali w coś?
http://sport.interia.pl/temat/reczna-ms/z-aren-ms/news/brawo-polska-w-finale-ms,865888
Peri Noid
01-02-2007, 23:53
Zawieszą. Pod sufitem, na sznureczkach - tam chociaż polatają ;-)
(MSPANC :-D)
Skipper, dawaj foto telewizora, trzeba jakoś upamiętnić tę piękną chwilę !!!
telewizora nie widziałes?:D ja nie pisałem przeciez ze cyknałem reprezentacje tylko telewizor :mrgreen:
Tomasz1972
01-02-2007, 23:57
telewizora nie widziałes?:D ja nie pisałem przeciez ze cyknałem reprezentacje tylko telewizor :mrgreen:
Dawaj :) zobaczymy czy zlot skończy się w kuchni czy przed TV :):):)
jak grałem w Garbarni (lata temu ) to pamiętam, że klej do piłki kumpel z miodu co go zaje..zajomał babci robił:) fajne czasy. Gra bardzo brutalna choć myśleć trza potwornie wbrew pozorom
Przyznam ze mialem sporo watpliwosci przed tym spotkaniem, dunska pilka reczna odkad pamietam stoi na wysokim poziomie. Kilka razy mialem okazje grac przeciw zespolom dunskim i kazdy z nich gral bardzo ostro - wrecz na pograniczu faulu. Relacje z meczu sluchalem na necie (trojka)i z tego co slysze to zloto jest w naszym zasiegu. Niemcy beda mieli za soba sciany, dlateg my musimy zagrac chlodno i kalkulacyjnie. W zasadzie nie mamy slabych punktow, doczekalismy sie rasowego zespolu i to jest chyba nasze piec minut ktore musimy wykorzystac.
Serdecznie pozdrawiam - szczegolnie fanow szczypiorniaka.
ja mam tylko starego 21" Soniacza nic specialnego... ale jakos szkoda mi go wywalic i zamienic na plazme bo działa:)
a ja zawsze kierowałem sie zasada by nie naprawiac niezepsutego :)
Tooo był mecz! Jak nie interesuje się piłką ręczną, to dzisiaj aż nowo zakupioną 430ex w kąt odstawilem;) Chłopaki grali, nerwy się szargały, puszki się gniotły,a w niedzielę... mamy złoto!!! Niemcy już od nas dostali baty na tych mistrzostwach;)
Kolejny spektakularny sukces polityki zagranicznej IV RP!
Tomasz1972
02-02-2007, 00:08
ja mam tylko starego 21" Soniacza nic specialnego... ale jakos szkoda mi go wywalic i zamienic na plazme bo działa:)
To tylko przy lodówce zlot będzie :)
MacGyver
02-02-2007, 00:12
Stary, nie stary, dawaj foto ;-)
Albo foto albo zamykam watek ;) - wybieraj.
Zaraz się okaże, że wszyscy od lat wiernie kibicowali polskim szczypiornistom :lol:
PS. Mimo wszystko gratuluję finału! Życzę jak najlepiej.
DoMiNiQuE
02-02-2007, 13:29
Zaraz się okaże, że wszyscy od lat wiernie kibicowali polskim szczypiornistom :lol:
Ja tu wyczuwam kolejna manie narodowa na miare Malysza i Kubicy. Az strach pomyslec co by sie stalo, gdyby jakis Polak zdobym mistrzostwo swiata w szachach. Wyobrazasz sobie miliony Polakow przed telewizorami ogladajacych z wypiekami na twarzach osmio godzinny turniej szachowy? :lol:
ale co, czy to nie jest miłe?
W końcu coś w polskim sporcie zaskoczyło. Siatkarze, teraz piłka ręczna. Dla mnie to dobra wiadomość.
DoMiNiQuE
02-02-2007, 13:50
ale co, czy to nie jest miłe?
W końcu coś w polskim sporcie zaskoczyło. Siatkarze, teraz piłka ręczna. Dla mnie to dobra wiadomość.
Powiem tak: ani mnie to nie grzeje, ani nie ziebi ;) To tylko sport, nie ma sie czym podniecac.
PS. Mimo wszystko gratuluję finału! Życzę jak najlepiej.
Ja tu wyczuwam kolejna manie narodowa na miare Malysza i Kubicy. Az strach pomyslec co by sie stalo, gdyby jakis Polak zdobym mistrzostwo swiata w szachach. Wyobrazasz sobie miliony Polakow przed telewizorami ogladajacych z wypiekami na twarzach osmio godzinny turniej szachowy? :lol:
ja tam powiem szczerze ze w skokach to najbardziej kibicowałem Nykanenowi 15 lat temu :D
ale tu nie chodzi oto czym sie kto interesuje tylko o to ze nasi wygrywają i juz nie wazne w czym... (dlatego lubiłem oglądac Trylogie, Krzyżaków, Czterech Pancernych i Klosa:mrgreen:)
a za piłką ręczną nie przepadam jak również siatkowa, wodną a nawet nie wiem czy jeszcze nożna lubie.... jedyna piłka jaka mnie kręci to plażowa kobiet :mrgreen:
Ciekaw jestem za to jak Adamek sobie poradzi w najbliższą niedzielną noc.
Planuję zasiąść przed TV. Ostatnio byłem na walce 'Diablo' (pod samym ringiem 8)) i jakoś tak mi się spodobało :roll: Ale myślę, że mi przejdzie.
Nie żebym był zagorzałym kibiciem boksu. Kiedyś kibicowałem NBA. Teraz nie mam możliwości oglądania NBA w ogóle.
:wink: Ja jestem bardzo zadowolony że chłopaki tak pociągneli. Do tej pory od kilkunastu lat słyszałem tylko że nie namy szans w grach zespołowych. Zaczyna się coś zmieniać:grin: Trzeba się cieszyć. Siatkarze , szczypiorniści.... kolej na piłkarzy. Ale to to już zupełnie inna bajka. :mrgreen:
dam radę.
:mrgreen::lol::lol::lol: