PDA

Zobacz pełną wersję : Wygralismy! :D (piłka ręczna)

Skipper
01-02-2007, 23:16
zeby nie było ze nie o fotografi to zrobiłem piekne zdjęcie telewizora jak wygralismy :DDD
edit
ups nie napisałem co wiec półfinał z duńczykami w mś w piłce ręcznej :D

Tomasz1972
01-02-2007, 23:18
Pokaż foty :)

marekb
01-02-2007, 23:19
skipper aleś ty szybki:) trzy lata grałem na bramce w ręczną i teraz po latach zastanawiam sie czemu nie w coś innego...??

kami74
01-02-2007, 23:20
Zupełnie sie nie znam na tym sporcie ale chyba sie poznam bo jest super, duzo ostrej walki i fajne dynamiczne akcje. He powoli Polska wyrasta na potęgę w sportach drużynowych a myslałem, że nie dożyje :mrgreen:

MacGyver
01-02-2007, 23:20
Skipper, dawaj foto telewizora, trzeba jakoś upamiętnić tę piękną chwilę !!!

Bagnet007
01-02-2007, 23:33
Dawaj dawaj, tylko pełny kadr. Od razu Ci sprawdzimy jak tam z BF/FF, hot'y/dead'y itd. :-D

CASE
01-02-2007, 23:49
Grali w coś?

Wy mi lepiej powiedzcie, że Fifa i Uefa nie zawieszą naszych orłów...

Tomasz1972
01-02-2007, 23:53
Grali w coś?

http://sport.interia.pl/temat/reczna-ms/z-aren-ms/news/brawo-polska-w-finale-ms,865888

Peri Noid
01-02-2007, 23:53
Zawieszą. Pod sufitem, na sznureczkach - tam chociaż polatają ;-)
(MSPANC :-D)

Skipper
01-02-2007, 23:55
Skipper, dawaj foto telewizora, trzeba jakoś upamiętnić tę piękną chwilę !!!

telewizora nie widziałes?:D ja nie pisałem przeciez ze cyknałem reprezentacje tylko telewizor :mrgreen:

Tomasz1972
01-02-2007, 23:57
telewizora nie widziałes?:D ja nie pisałem przeciez ze cyknałem reprezentacje tylko telewizor :mrgreen:

Dawaj :) zobaczymy czy zlot skończy się w kuchni czy przed TV :):):)

marekb
01-02-2007, 23:58
jak grałem w Garbarni (lata temu ) to pamiętam, że klej do piłki kumpel z miodu co go zaje..zajomał babci robił:) fajne czasy. Gra bardzo brutalna choć myśleć trza potwornie wbrew pozorom

trucker
01-02-2007, 23:59
Przyznam ze mialem sporo watpliwosci przed tym spotkaniem, dunska pilka reczna odkad pamietam stoi na wysokim poziomie. Kilka razy mialem okazje grac przeciw zespolom dunskim i kazdy z nich gral bardzo ostro - wrecz na pograniczu faulu. Relacje z meczu sluchalem na necie (trojka)i z tego co slysze to zloto jest w naszym zasiegu. Niemcy beda mieli za soba sciany, dlateg my musimy zagrac chlodno i kalkulacyjnie. W zasadzie nie mamy slabych punktow, doczekalismy sie rasowego zespolu i to jest chyba nasze piec minut ktore musimy wykorzystac.
Serdecznie pozdrawiam - szczegolnie fanow szczypiorniaka.

Skipper
01-02-2007, 23:59
ja mam tylko starego 21" Soniacza nic specialnego... ale jakos szkoda mi go wywalic i zamienic na plazme bo działa:)
a ja zawsze kierowałem sie zasada by nie naprawiac niezepsutego :)

szycho
02-02-2007, 00:05
Tooo był mecz! Jak nie interesuje się piłką ręczną, to dzisiaj aż nowo zakupioną 430ex w kąt odstawilem;) Chłopaki grali, nerwy się szargały, puszki się gniotły,a w niedzielę... mamy złoto!!! Niemcy już od nas dostali baty na tych mistrzostwach;)

Wats0n
02-02-2007, 00:07
Kolejny spektakularny sukces polityki zagranicznej IV RP!

Tomasz1972
02-02-2007, 00:08
ja mam tylko starego 21" Soniacza nic specialnego... ale jakos szkoda mi go wywalic i zamienic na plazme bo działa:)

To tylko przy lodówce zlot będzie :)

MacGyver
02-02-2007, 00:12
Stary, nie stary, dawaj foto ;-)

Vitez
02-02-2007, 11:03

Albo foto albo zamykam watek ;) - wybieraj.

Zielony
02-02-2007, 13:23
Zaraz się okaże, że wszyscy od lat wiernie kibicowali polskim szczypiornistom :lol:

PS. Mimo wszystko gratuluję finału! Życzę jak najlepiej.

DoMiNiQuE
02-02-2007, 13:29
Zaraz się okaże, że wszyscy od lat wiernie kibicowali polskim szczypiornistom :lol:
Ja tu wyczuwam kolejna manie narodowa na miare Malysza i Kubicy. Az strach pomyslec co by sie stalo, gdyby jakis Polak zdobym mistrzostwo swiata w szachach. Wyobrazasz sobie miliony Polakow przed telewizorami ogladajacych z wypiekami na twarzach osmio godzinny turniej szachowy? :lol:

Kubaman
02-02-2007, 13:46
ale co, czy to nie jest miłe?
W końcu coś w polskim sporcie zaskoczyło. Siatkarze, teraz piłka ręczna. Dla mnie to dobra wiadomość.

DoMiNiQuE
02-02-2007, 13:50
ale co, czy to nie jest miłe?
W końcu coś w polskim sporcie zaskoczyło. Siatkarze, teraz piłka ręczna. Dla mnie to dobra wiadomość.
Powiem tak: ani mnie to nie grzeje, ani nie ziebi ;) To tylko sport, nie ma sie czym podniecac.

Skipper
02-02-2007, 14:19

PS. Mimo wszystko gratuluję finału! Życzę jak najlepiej.

Ja tu wyczuwam kolejna manie narodowa na miare Malysza i Kubicy. Az strach pomyslec co by sie stalo, gdyby jakis Polak zdobym mistrzostwo swiata w szachach. Wyobrazasz sobie miliony Polakow przed telewizorami ogladajacych z wypiekami na twarzach osmio godzinny turniej szachowy? :lol:

ja tam powiem szczerze ze w skokach to najbardziej kibicowałem Nykanenowi 15 lat temu :D
ale tu nie chodzi oto czym sie kto interesuje tylko o to ze nasi wygrywają i juz nie wazne w czym... (dlatego lubiłem oglądac Trylogie, Krzyżaków, Czterech Pancernych i Klosa:mrgreen:)
a za piłką ręczną nie przepadam jak również siatkowa, wodną a nawet nie wiem czy jeszcze nożna lubie.... jedyna piłka jaka mnie kręci to plażowa kobiet :mrgreen:

Zielony
02-02-2007, 14:19
Ciekaw jestem za to jak Adamek sobie poradzi w najbliższą niedzielną noc.
Planuję zasiąść przed TV. Ostatnio byłem na walce 'Diablo' (pod samym ringiem 8)) i jakoś tak mi się spodobało :roll: Ale myślę, że mi przejdzie.

Nie żebym był zagorzałym kibiciem boksu. Kiedyś kibicowałem NBA. Teraz nie mam możliwości oglądania NBA w ogóle.

yaro78
02-02-2007, 14:43
:wink: Ja jestem bardzo zadowolony że chłopaki tak pociągneli. Do tej pory od kilkunastu lat słyszałem tylko że nie namy szans w grach zespołowych. Zaczyna się coś zmieniać:grin: Trzeba się cieszyć. Siatkarze , szczypiorniści.... kolej na piłkarzy. Ale to to już zupełnie inna bajka. :mrgreen:

adamek
02-02-2007, 15:53
dam radę.
:mrgreen::lol::lol::lol: