Zobacz pełną wersję : 30 D zakupiony
Arche121
23-01-2007, 22:38
witam
własnie dzis sprzedałem moja 350 D i zamieniłem na 30 D,teraz czuje co trzymam w reku-I'm very happy:smile:
Tomasz1972
23-01-2007, 22:41
witam
własnie dzis sprzedałem moja 350 D i zamieniłem na 30 D,teraz czuje co trzymam w reku-I'm very happy:smile:
Gratulacje :)
i na goraco jakie odczucia odnosnie ostrosci w stosunku do 350'tki
gratuluje zakupu 30 ja rowniez posiadam 30 jedyne co mi sienie podoba to po pracy smierdza rece jakas tania guma jak od trampek:P
ten zapach mija po paru tygodniach, oby tnie twórczy zapał.
Bagnet007
23-01-2007, 23:08
robiłeś już linijki:)?
Nie zapomnij o dekielku :-D
cegły też zrób na wszelki wypadek.
Arche121
23-01-2007, 23:36
jak narazie to zauważyłem ,że nie dali mi polskiej instrukcji obsługi-co nie powinno miec miejsca gdyż aparat zakupiłem w sklepie,ogolnie ergonomia znacznie lepsza od 350 D,lepszy autofocus itp.za dużo zdjeć nim na razie nie zrobiłem-świeży zakup,ale jak co ustrzele to napewno sie pochwale na forum.
Moze ktos mi przesłać polska instrukcje do 30 D na priva lub na :
bartek121@poczta.wp.pl
Ps.Zdecydowanie nie robie zdjęc linijek i dekielków to tak dla ogólnej wiadomosci:wink:
własnie dzis sprzedałem moja 350 D i zamieniłem na 30 D
Baw się dobrze :-D
M@riusz
Arche121
23-01-2007, 23:55
Baw się dobrze :-D
M@riusz
jak tylko rozpacuje to cudo-ma moze ktos z was instrukcje obsługi w wersji eletronicznicznej????????????????????///
Mam tę instrukcję. Postaram się wysłać dzisiaj.
BTW. Miłego użytkowania 30-stki ^_-
Kolekcjoner
24-01-2007, 21:27
(...)
Ps.Zdecydowanie nie robie zdjęc linijek i dekielków to tak dla ogólnej wiadomosci:wink:
Wielka szkoda, a tak na to liczyłem ;) :mrgreen:.
BTW. Miłego użytkowania 30-stki ^_-
Dobrego światła. Teraz to się dopiero zaczną dylematy :).
donald7000
27-01-2007, 16:56
Ja rowniez w koncu przesiadlem sie z eos 300 na 30D.
Jednak po sezonie pracy z Minolta 7D musze powiedziec ze 30D jest dla mnie bez tajemnic, przynajmniej na 2 dni cieszenia sie i nie zaglebiania w instrukcje.
Myslalem ze bede musial czesto zagladac do menu 30D zeby cos przestawic, w M7D wszystko jest w pokretlach, jednak w 30D nie trzeba nic krecic, przynajmniej w wiekszosci typowych robotek.
Jednak nadszedl czas zaglebiania sie w instrukcje i zaczynaja sie schody ze zrozumieniem niektorych funkcji i wyobrazania sobie sytuacji kiedy moge pewnych nastawow uzyc.
Nie przeprowadzalem jeszcze testow na HOT i DEAD pixel, zapomnialem rowniez o cykaniu tych kartek z linijkami i cyferkami... :)
Nie dajmy sie zwariowac. Jutro ide cykac zime w lesie.
To ja też się pochwalę że się przesiadłem z 33 na 30D ... Instrukcji nawet nie dotykałem bo co tu wielce do opanowania ... :D :D Miłego użytkowania wszystkim życze ;-)
eee to korzystajac z okazji tak tylko dodam ze rowniez niedawno kupilem 30D :)
aparat zdecydowanie wart swojej ceny.
No to posiadacze 30D ... Trzeba się na piFko zgadać :D:D:D
Wielka szkoda, a tak na to liczyłem ;) :mrgreen:.
tak zaobserwowałęm iż po masowym kontrataku w postaci akcj wysmiania dekielków, linijek, FF, BF i innych dwuliterowych skrótów, zaraza jak na razie przestała sie rozprzestrzeniac (a przynajmniej coraz mniej osob jest skłonnych przyznac sie do wystepowania objawów :D) na tym forum i przerzuciła sie na Nikona..:mrgreen:
Kolekcjoner
28-01-2007, 18:58
tak zaobserwowałęm iż po masowym kontrataku w postaci akcj wysmiania dekielków, linijek, FF, BF i innych dwuliterowych skrótów, zaraza jak na razie przestała sie rozprzestrzeniac (a przynajmniej coraz mniej osob jest skłonnych przyznac sie do wystepowania objawów :D) na tym forum i przerzuciła sie na Nikona..:mrgreen:
To fakt teraz okazuje się, że Nikon strasznie kiepskie te puszki robi :mrgreen:.
ja juz nie moge doczekac sie 30D, ale poki co musze sie uzbroic w cierpliwosc :)