Zobacz pełną wersję : Czy w Stodole (Wawa) oferują Lampy CY100MR???
ErnestPierwszy
22-01-2007, 14:56
Był ktoś ostatnio w Stodole? Można tam kupić te tanie lampy studyjne z osprzętem (softbox, statyw)?
Lub jakiś inny sklep w Warszawie ma te lampy? Chciałbym pomacać przed zakupem:)
Dzięki za pomoc:)
Lub jakiś inny sklep w Warszawie ma te lampy? Chciałbym pomacać przed zakupem:)
http://www.e-cyfrowe.pl/
PRESCO MEDIA Sp. z o.o.
ul. Garażowa 5
02-651 Warszawa
Szybki kontakt:
tel. (022) 632-37-92
fax. (022) 843-74-46
e-mail: info@e-cyfrowe.pl
lampe tą z softboxem i wiele innych gadzetów kupiłem u http://aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=3212982
spokojnie możesz mu zaufać (wpłacałem ponad 500zl poza allegro i wszystko do mnie doszło w umówionym czasie w najlepszej aktualnie cenie...)
ErnestPierwszy
23-01-2007, 11:29
Dzięki, ale na Garżowej mają tylko punkt wydawania sprzętu. Byłem u nich i nie da się obejrzeć, pomacać i np. pstryknąć:(
Pewnie kupię w ciemno, bo w tej klasie cenowej nie ma żadnego wyboru.
Pozdrawiam:)
Kupię w ciemno, bo nie ma co kombinować. Dzięki:)
Z tego co pamiętam na giełdzie foto w stodole jest firma ( nie pamiętam nazwy) i mają właśnie ten model wystawiony, więc bez problemu możesz sobie obejrzeć. Przynajmniej tydzień temu tak było. Jadę jutro też sobie dobrze obejrzę. Zastanawiam się też nad zakupem takiej lampy, choć ostatnio pojawił się inny model 180 Ws w podobnej cenie, podobno jest lepszy. Choć jak dal mnie pewnie zwykła żarówka błyskowa 68ws też była by dobra :)
borkomar
18-03-2007, 23:47
Z tego co pamiętam na giełdzie foto w stodole jest firma ( nie pamiętam nazwy) i mają właśnie ten model wystawiony, więc bez problemu możesz sobie obejrzeć. Przynajmniej tydzień temu tak było. Jadę jutro też sobie dobrze obejrzę. Zastanawiam się też nad zakupem takiej lampy, choć ostatnio pojawił się inny model 180 Ws w podobnej cenie, podobno jest lepszy. Choć jak dal mnie pewnie zwykła żarówka błyskowa 68ws też była by dobra :)
Ta firma to zapewne fotozoom.
Dziś widziałem ich z lampami zaraz przy wejściu na główną salę po lewej stronie.