Zobacz pełną wersję : Porównanie cen w sklepach
Porównajcie sobie sprzęt foto między sklepami http://www.ceneo.pl
np Nikon D80 body
Różnica między sklepami jest taka 3019,00,- PLNw jednym a 4444,00,- PLN w drugim
Nieźle nas kupcy ładują
Nieźle nas kupcy ładują
Ciebie moze laduja ;) jesli sie dajesz zlapac na pierwsza lepsza oferte ... ja tam stosuje zasady wolnego rynku i dobieram sobie takiego sprzedawce, ktory zaoferuje mi najrozsadniejsza cene a zarazem wg opinii jest godny zaufania. I temu wlasnie sluza serwisy takie jak ceneo.pl , skapiec.pl , kupujemy.p , shopster.pl i ew. zagraniczne.
Nic nigdy nie kupuje z polskich sklepów od czasu kiedy mam net czyli jakieś 11lat od tego wszystko leci do mnie z zagranicy jeśli chodzi o jakieś większe kwoty, i nie badam Polskiego rynku cen po prostu wpadłem na ten serwis przez allegro. I nikt mnie Vitez nie ładuje :evil:
te wielkie rozrzuty na ceneo i innych tego typu serwisach wynikaja z roznych dat aktualizacji tych cen przez sprzedawcow - a szczegolnie przy nowosciach ceny leca dosc szybko w dol.
Co oczywiscie nie zmienia faktu, ze roznice sa ogromne.
I nikt mnie Vitez nie ładuje :evil:
Skoro napisales "Nieźle nas kupcy ładują" to logika wskazuje by zrozumiec "nas" = "mnie i kogos jeszcze" . Jesli to zbyt doslownie zrozumialem to zauwaz - nie moja w tym wina a twojej konstrukcji gramatycznej, dlatego okrasilem to stosownym smileyem :p .
A tak bardziej serio to wyskoczyles z tym ceneo jak Filip z konopii ;) ... to wcale nie jest swiezy serwis a porownywarek/wyszukiwarek cen uzywam juz od ladnych paru lat.
A tak bardziej serio to wyskoczyles z tym ceneo jak Filip z konopii ;) ... to wcale nie jest swiezy serwis a porownywarek/wyszukiwarek cen uzywam juz od ladnych paru lat.
Skoro ja nie wiedziałem o czymś takim tylko samemu porównywałem ceny wcześniej, to może jakiś z 8963 użytkowników tego forum też o tym nie wiedział
Skoro ja nie wiedziałem o czymś takim tylko samemu porównywałem ceny wcześniej, to może jakiś z 8963 użytkowników tego forum też o tym nie wiedział
Tez o tym pomyslalem i dlatego ten watek kontynuuje egzystencje 8) .