Zobacz pełną wersję : kalibracja monitora Kraków
Witam,
Mam pytanie. Czy ktoś z Was wie gdzie można skalibrować monitor (Eizo 21') w Krakowie. Czy jakaś firma się tym zajmuje, ewentualnie czy ktoś jest w stanie wydzierżawić kalibrator na powiedzmy 24h? Bede wdzieczny za wszelkie wskazówki. Oczywiscie zalezy mi na jakims korzystnym finansowo rozwiazaniu ;-).
Pozdrawiam serdecznie i z góry dziekuję za odpowiedzi.
MikeP
przeniosłem, w dziale Giełda dajemy tylko ogłoszenia i nikt nie mógłby ci odpowiedzieć.
Dzieki Kubaman za pomoc.
Widze, ze jestes z Krakowa. Nie orientujesz sie moze gdzie mozna skalibrowac monitor?
Pozdrawiam
MikeP
co uwazasz za "korzystne finansowo"? ;)
Hehe - wychodzi Krakowska natura - "jakos" skalibrowac, byle nie przeplacic, byle korzystnie finansowo :>
I pozniej dziwic sie, ze cala Polska sie smieje, ze centusie, ze to, ze tamto 8)
eternus... Milo mi, że przypinasz mi etykietke krakowiaka po tym, ze pytam o kalibrator w Krakowie... :-). Pozdrawiam z Monachium ;-)
haha :) to sie nazywa rzetelne sprawdzenie informacji z mojej strony - genialnie mi lustracja wyszla :) Choc musisz przyznac, ze mialem prawo byc zmylony 8)
witam,
odswierzam bo odpowiedz nie padla a sam jestem zainteresowany tematem.
moze ktos posiada jakies info na ten temat?
pozdrav
wlasnie byl u mnie informatyk z jakims profi kolorometrem, skalibrowal, ustawil profile ICC, zrobil back-up'y i pojechal :)
fajowo ;)
jakies namiary?
a prosze bardzo :)
droga mailowa:
www@saepia.net
liquidsound
30-01-2010, 05:22
Ile taka usluga?
Zapytaj: http://canon-board.info/private.php?do=newpm&u=4171
liquidsound
30-01-2010, 16:39
Pytalem. 100pln to calkiem duzo za kalibracje.
Domyślam się, że to 100pln to za samo profilowanie. Taniej to tylko ewentualnie "kolorymetrowcy" robią.