Zobacz pełną wersję : Cybertronik
Jak widac w moim opisie przymierzam sie do zakupu 30d.Kontaktowalem sie juz z tymi od europassata i ponmiewaz chce go kupic na fakture cene bedzie wieksza o 250zl...:/dlatego postanowilem jeszcze poczekac i ciekawe oferte ma cybertronik http://www.cybertronik.pl/product-pol-18-.html Pisalem do nich maila w sprawie Cash back czy mozliwe i wogle.Sprawdzalem w wyszukiwarce na CB na temat tego sklepu i nic wiec chcialbym zapytac czy ktos mial z nimi doczynienia i jakie mial odczucia.Warto u nich kupowac czy lepiej sobie odpuscic
Z gory dziekuje za wsztkie posty:grin:
ja nie wiem czy to ci (szata graficzna byla inna - ciemniejsza), ale jesli to oni, to jakis rok temu jak kupowalem 350d, to chcialem u nich kupic, ale nie oferowali faktury vat na aparaty. popytaj. mieli zmienic. zaznaczam, ze nie jestem pewien czy to oni.
Ja Ci dam znać jak będę miał puszke :-) Bo zamówiłem u Nich wczoraj i mam dostać we wtorek :D :D Ale wydaje mi się, że u Nich warto kupić ... PoZdrO
radze szybko szukać gdzie indziej, to samo mi poradzili w cybertroniku ponieważ mają opoznione dostawy, a już nawet to co przyjdzie jest już sprzedane. Dzwoniłem własnie i powiedzieli ze do konca stycznia raczej nie są w stanie sprzedac mi 30D. Polecają digimania.pl
chyba bede musial kupic w europassacie? mowia ze na niemiecki rachunek nie ma problemow z cashbackiem. Mieliscie problemy z tym sklepem?
radze szybko szukać gdzie indziej, to samo mi poradzili w cybertroniku ponieważ mają opoznione dostawy, a już nawet to co przyjdzie jest już sprzedane. Dzwoniłem własnie i powiedzieli ze do konca stycznia raczej nie są w stanie sprzedac mi 30D. Polecają digimania.pl
chyba bede musial kupic w europassacie? mowia ze na niemiecki rachunek nie ma problemow z cashbackiem. Mieliscie problemy z tym sklepem?
To chyba rozmawiałeś z niewłaściwą osobą :] BO 30D mają nawet teraz na stanie tylko, że nie są na fakturę a w poniedziałek na 99% przyjdzie dostawa 30D i będą wystawiane na nie faktury. Ja zamówiłem i czekam :-) A europassat nie polecam ... Ale rób jak uważasz :]
P.S. A co do digimania.pl co tam polecasz? Bo na pewno nie cene 4888PLN za KIT :/
oni polecają digimania, nie ja. Cóż zadzwonie do nich jutro jeszcze raz zapytam o 30D. Mam nadzieje ze jest jak mowisz i będą mieli i sobie kupie nareszcie :)
dlaczego nie polecasz europassat? jak odpadnie cybertronik to zostanie mi wlasnie europassat.
A potrzebujesz fakture VAT ? Bo jak nie to możesz kupować ;-) Ja potrzebuje PL fakturę... A Oni jakieś przekręty robią z fakturami i wystawiają lewe faktury ... Ja mam nadzieje że cybertronik.pl to rzetelna firma i będę miał KIT 30D we wtorek u mnie w domq :-) PoZdrO
nie potrzebuje VAT bo i tak go nie odlicze :) nie chce tylko problemow pozniej z gwarancją itd. Sa sklepy lepsze i gorsze, mam nadzieje ze ten jest bezproblemowy :) nikt tu jeszcze nie marudził, ale wole zapytac :) nie chce byc pierwszym niezadowolonym
ps. bierzesz karte ultra II czy III? chce wykorzystać zdolności 30D w pełni, ale nie potrzebuje szybszej karty od aparatu, wiec która?
to prawda ja juz u nich zamowilem 30d z kitem i dzisiaj jak gadlem z gosciem to mowil ze sa problemy z dostawa tz beda najprawdopodobniej w poniedzialek :pwiec czekam z cierpliowscia
co do europassatu to cos slyszalem o ich fakturach ale oglonie ten sklep jest chwalony na CB i takze gdzie inndziej wiec mozna sie pokusic...szczegolnie jak ktos nie potrzebuje faktury
ja i patrix potrzebujemy wiec wybralismy cybertronik
dobra uspokoiliście mnie, więc zamawiam w europassacie, od razu wezme karte bo mają dobrą cene 130zł za ultra II, wystarczy II nie? :) chce się nacieszyć tymi 5kl/s :P
ja osobiscie wezme chyba drozsza extreme III 1gb chociaz ultra II tez spoko
ciekawy jestem jak w europassacie stoja z dostawami8-)
rysiaczek
12-01-2007, 01:55
OT: @zjawa - facet błagam.... boje sie lodowke otworzyc, zeby nie zobaczyc Twojego dylematu Uii kontra EIII....
OT: @rysiaczek - sorki, dylematu juz nie ma :/
No i 30D z cybertronik.pl dotarło w moje skromne progi ... Dałem 4350PLN ale nie żałuje (choć to nie tanio ;-) )... Aparat mi niby testowano ale muszę się zebrać i sam potestować w domq :P Godnie polecam sklepik :-) Bardzo wporzo szef z działu foto ... ;-) Pozdrawiam :-)