Zobacz pełną wersję : Czy to norma w 580ex ?
Witam .
Mam pytanie moze sie wydac dziwne ale pierwszy raz mam w reku 580-ke wczesniej mialem 550ex i nic takiego nie bylo , chodzi mi mianowicie o dzwiek ktory wydaje ta lampa co 3-4 sek. tzw. BEEP bardzo cichutko ale stale .
Tak ma byc ? Jezeli tak to czy mozna to jakos wylaczyc w instrukcji sie nie doczytalem moze cos pominolem .
Moja ma tak samo i z tego co tu już ktoś pisał o tym to normalne i tak ma być..
Pozdr
Artur
u mnie to samo :) wiec mozna olac:)
Dzieki bardzo , wiec tak musi byc olewamy i robimy foty.
A nie grzechocze jak sie nia potrzasnie? :roll:
Serio, to 430ex tez pika jak jest naladowana... w sumie szkoda ze sie tego nie da wylaczyc gdzies w opcjach.
Ciekawe czemu nikt się nie czepia, że piszczy po włączeniu...
u mnie piszczy - to normalka, i tak trzeszczy jak włączy się podświetlenie, pewnie też normalna :)
i chrupie jak sie probuje przekrecic palnikiem bez wcisniecia przycisku z boku... ale tylko za pierwszym razem ;)
a tak całkiem serio - u mnie blokada jest tylko w dolnym położeniu (tzn kiedy jest ustawiona aby się palnik zoomował automatycznie) i w górnym. w pozostałych wygląda jakby przycisk sie nie do końca wysuwał i można przekręcać bez jego wciskania. wyskakuje z charakterystycznym odgłosem właśnie wtedy kiedy ustawię głowice w wyżej wspomniane miejsca. normalne?
ludzie opamietajcie sie :D zaraz bedziemy mierzyc głebosc wcisniecia guzika, kąty na poszczegolnych ustawieniach, wymyslimy front kąt i back kąt i Bóg raczy wiedziec co jeszcze :)
działają wam lampy to dajcie im spokoj:)
ludzie opamietajcie sie :D zaraz bedziemy mierzyc głebosc wcisniecia guzika, kąty na poszczegolnych ustawieniach, wymyslimy front kąt i back kąt i Bóg raczy wiedziec co jeszcze :)
działają wam lampy to dajcie im spokoj:)
kiedy ja jestem onanistą kątowym i nie mogę się powstrzymać:)
Avadra_K
09-01-2007, 12:56
:mrgreen: No to masz bracie problem ....
a tak na powaznie to u mnie też się czasami zdarza, ze się zablokuje możliwość przekręcania lampy, ale jak ją ładnie poproszę to się kręci....:p
co do popiskiwania - to narmalne - kondensatory dają znać o sobie i tyle:rolleyes:
Onanista kątowy - osobnik rodzaju męskiego, który w kącie wali kapucyna. :lol:
Onanista kątowy - osobnik rodzaju męskiego, który w kącie wali kapucyna. :lol:
nazwałbym Cię odpowiednio ale udam, że tego nie widziałem
po za tym "cenzura" zaraz wkroczy i nie będzie tego efektu
po za tym jak się już czepiasz to ja też
kapucyn - członek Zakonu Braci Mniejszych Kapucynów (habity brązowe ze spiczastym kapturem; brody), wyodrębnionego (od franciszkanów) w 1619 r. we Włoszech, poświęconego gł. głoszeniu misji i rekolekcji, kierowaniu tercjarstwem; w Polsce od 1681 r.
księży, kobiet i dzieci nie biję.
księży, kobiet i dzieci nie biję.
a konia? :roll:
proponuje zamknąc wątek i tak wszystko zostało napisane a dyskusja schodzi na psy... a nie przepraszam na "konie" :D
nic ciekawszego Pazurek nie masz do powiedzenia? idź sobie lepiej kartę CF zapełnić jakimiś zdjęciami zamiast pieprzyć od rzeczy. ciebie Tomsarz też to dotyczy.
wątek do zamknięcia. wszystko już w temacie jasne.
nic ciekawszego Pazurek nie masz do powiedzenia? idź sobie lepiej kartę CF zapełnić jakimiś zdjęciami zamiast pieprzyć od rzeczy. ciebie Tomsarz też to dotyczy.
wątek do zamknięcia. wszystko już w temacie jasne.
Ty też walnij sobie jakąś sesyjkę to się wyluzujesz.