Zobacz pełną wersję : NIEAKTUALNE! Warszawa - 7 stycznia 2007 - Szukam chetnych ;-)
KuchateK
05-01-2007, 10:43
Bede z Diodakiem w Warszawie w najblizsza niedziele.
Nie ukrywam, ze z osobami miejscowymi (i nie tylko :D) bardzo chetnie bym sie spotkal w celach towarzyskich...
Miejsce dowolne. Tutaj chyba miejscowi maja znacznie wiecej rozeznania i licze na propozycje. Tematyka raczej blizej barowej :D niz plenerowej. Pogoda nie zacheca do lazenia z aparatem. Planuje dojechac na godzine 14 (plus minus godzina na perturbacje drogowe) i byc az do... Godzina powrotu w sumie dosyc dowolna :D
To co, sa jacys chetni na mikrozlocik? :mrgreen:
Nie zagladam na CB wiecej jak raz dziennie, wiec nie liczcie ze szybko na wszystko odpisze ;)
Avadra_K
05-01-2007, 17:49
JAk mam być szczery to ja bym się bardzo chętnie spotkał.
A ja niestety będę w Maroku :)
Pogoda nie zacheca do lazenia z aparatem.
Dzisiejsza nie zacheca. Na niedziele prognozuja 6 stopni i slonecznie. 14-15, klub Return (stare nawyki z fotowawy) na Mysliwieckiej (prawie naprzeciwko budynku radia trojki, przy kanaliku) ?
Rzut beretem do Łazienek/Agrykoli/Zamku Ujazdowskiego/portu Czerniakowskiego (http://pl.wikipedia.org/wiki/Port_Czerniakowski), gdyby ktos jednak zechcial cos przepstrykac, no i najwazniejsze ze rzut beretem od mojego miejsca zamieszkania :twisted: .
W niedziele jednak zapewne bedzie bardzo tloczno (i w klubie i w Łazienkach), oraz musze uprzedzic ze ceny w Returnie to wyzsza srednia warszawska (ok 7zl/piwo jesli dobrze pamietam).
Jest jeszcze cala doba na inne propozycje.
Avadra_K
05-01-2007, 23:46
Miejsce nie jest takie złe, a te 7 pln da się jakoś przeżycońcy 5 piwek to tylko 35 zeta:mrgreen:
Jutro generalnie mam szkołę do 16.30. Później mógłbym przeznaczyć trochę czasu na spotkanie się. Tylko jak to widzicie? Coś postanowione na privach?
Tylko jak to widzicie? Coś postanowione na privach?
Chyba nic wiecej poza tym co wyzej. Na priv wyslalem Kuchatkowi nr do siebie. Bede sie krecil od ok 15tej w okolicy Returna przez jakas godzine - moze ktos sie zjawi ;)
Jest nawet cennik, piwo jednak po 6zl... aha i uprzedzam - maja CHOLERNIE dobra kuchnie :) (pierozki, makarony, przystawki itp) tak wiec nie jedzcie obiadu w domu ;)
aha i uprzedzam - maja CHOLERNIE dobra kuchnie :) (pierozki, makarony, przystawki itp) tak wiec nie jedzcie obiadu w domu ;)
ech! krew zalewa jak sie czyta takie rzeczy :evil: ze tez u nas tego nie ma :cry: na miescie pierogi - jak wyssane z palca ....
Avadra_K
06-01-2007, 20:33
No to skoro tak to o 15-stej jutro.
KuchateK
06-01-2007, 21:04
Male uaktualnienie: Diodak moze nie przyjechac ze mna, bo niestety bardzo sie rozchorowal podczas sylwestra. Ale zobaczymy jak jego samopoczucie zmieni sie do rana. Bede go namawial :mrgreen:
Ja oczywiscie bez zmian. Lokalizacja ktora podal Vitez bedzie chyba najlepsza, zawsze potem mozna sie przeniesc :D Bede dzwonil jak juz bede w miare blisko wawy.
Male uaktualnienie: Diodak moze nie przyjechac ze mna, bo niestety bardzo sie rozchorowal podczas sylwestra. Ale zobaczymy jak jego samopoczucie zmieni sie do rana. Bede go namawial :mrgreen:
Podaj mu moj przyklad - tez sie rozchorowalem po Sylwestrze, tak ze nawet zwolnienie z pracy na caly tydzien + skierowanie do gastrologa otrzymalem... ale jakos daje rade sie juz ruszac 8)
postaram sie byc - jak skoncze prace o jakiejs przyzwoitej porze :/
Broncobilly
07-01-2007, 06:28
ja tez bym sie zapisał - planuje wizyte na gieldzie komputerowej - tak na gaszenie świateł ok 14-14.30 wiec ta pora mi pasuje - w razie czego zadzwonie do Kuchatka - jedynie Małysza chciałbym obejrzeć ok 16.30 wiec może by jakiś lokal z TV ?
jedynie Małysza chciałbym obejrzeć ok 16.30 wiec może by jakiś lokal z TV ?
W Returnie nie ma TV (chyba ze sie pojawil, dawno nie bylem ale to bardziej kluborestauracja niz pub)... nagraj sobie i potem obejrzyj 8) .
Wlasnie dostalem info ze Kuchatkowi samochod "sie zepsul" (wiecej szczegolow poda on sam) wiec akcja odwolana. Kto zdazy przeczytac to dobrze.
Avadra_K
07-01-2007, 14:14
No to ryfa....
Broncobilly
07-01-2007, 16:39
miejmy nadzieję że sam Kuchatek sie przy tym za bardzo nie "popsuł" ;-)
Wlasnie dostalem info ze Kuchatkowi samochod "sie zepsul"
Masz Ci los! :lol:
Ja już jestem w domu. Miałem dostać sms'a z lokalizacją ekipy, ale nie dostałem więc wróciłem na chatę a tu takie info :mrgreen: No nic. Trudno.
miejmy nadzieję że sam Kuchatek sie przy tym za bardzo nie "popsuł" ;-)
Smsa dal rade napisac wiec jest przytomny i rak nie polamal ;)
KuchateK
09-01-2007, 12:40
Witam, jak juz wiecie nie dojechalem.
Pech chcial, ze po drodze na jednym panu zderzak przedni, lampe i (co najwazniejsze) plyn z chlodnicy zgubilem :mrgreen: Jechac dalej sie nie dalo. Uszkodzenia wbrew opisowi male, ale skutecznie unieruchomily.
Wszystkich zainteresowanych bardzo przepraszam.
KuchateK
09-01-2007, 15:46
Zdjecia nie przeszly autocenzury :D
Dobrze że byłem chory bo nie wiadomo jakbym skończył w tym samochodzie ;). Chociaż gdybym pojechał to i tak z Kuchatkiem czuje się presję że w każdej chwili może być dzwon ;).
KuchateK
14-01-2007, 05:46
[...]
A juz nie rob ze mnie takiego pirata :D Strach to dopiero za Toba przez miasto jechac :twisted:
(po tym co widzialem to nawet do Twojego nie wsiadam :mrgreen:)
Jak bys pojechal to by samochod byl ciezszy i mial by lepsza przyczepnosc do hamowania ;)