PDA

Zobacz pełną wersję : C1 v3.6 wersja Windows



Zgrzezly
17-01-2005, 22:41
Witam,
właśnie się pojawiła
http://www.phaseone.com/content/downloads/c1%20for%20windows.aspx

gietrzy
18-01-2005, 05:02
Witam,
właśnie się pojawiła
http://www.phaseone.com/content/downloads/c1%20for%20windows.aspx
Dzięki :D

przemo_21
19-01-2005, 08:36
wgrałem to coś
i jak na razie nic rewalcyjnego nie zauważyłem w porównaniu do 3.52.
No chyba oprócz jeszcze większego spowolnienia kompa :(
jak ktoś coś zauważy jakieś ulepszenie to proszę o kontakt

DoMiNiQuE
19-01-2005, 08:56
od niedawna uzywam tego programu ...ale starszej wersji v3.5.x
rewalacja jak dla mnie. przede wszystkim jest zdecydowanie szybszy od CS'a oraz wszystko robi sie w nim jakby przyjemniej :)

gietrzy
19-01-2005, 10:24
]wszystko robi sie w nim jakby przyjemniej :)
wszystko oprócz samej operacji kupna programu :twisted: :twisted: :twisted:

DoMiNiQuE
19-01-2005, 10:34
]wszystko robi sie w nim jakby przyjemniej :)
wszystko oprócz samej operacji kupna programu :twisted: :twisted: :twisted:

no tak ..to zapewne nie jest przyjemne ale tyczy sie przeciez kazdego oprogramowania.

P.S
C1 jest chyba drozszy od PS CS :shock:

przemo_21
19-01-2005, 17:32
Mnie podoba sie praca w tle tego programu.
Nie trzeba czekać na każde konwertowanie zdjęcia,
tylko obrabia sie zmniejszony pilk i potem maszyna robi
to za nas, a my oszczędzamy czas.

kalukin
26-01-2005, 04:10
Dla mnie C1 jest najlepszą zabawką do rawu. Mnie jednak nie stać na niego i zaliczyłem miesięczną przygodę. Inne programy to nie to samo. Może ktoś wie skąd albo jak przedłużyć jego żywotność?

Vitez
26-01-2005, 08:19
Może ktoś wie skąd albo jak przedłużyć jego żywotność?

Legalnie: http://www.phaseone.com/content/eshopmenu/c1pro.aspx
Nielegalnie: google.com "capture one crack"

Zgrzezly
07-02-2005, 12:36
Witam,
mam problem z uzyskaniem połączenia pomiędzy C1 a 20D kablem USB. Normalnie w windozie wszystko jest ok, aparat jest rozpoznawany, można ściągnąc fotki z karty, ale w C1 nie chce działać.
W menu wybieram "connect camera" czy jakoś tak i żadnego efektu, zakładka Capture images jest nieaktywna.
Pokonaliście może ten tor przeszkód ??

DoMiNiQuE
07-02-2005, 12:41
Witam,
mam problem z uzyskaniem połączenia pomiędzy C1 a 20D kablem USB. Normalnie w windozie wszystko jest ok, aparat jest rozpoznawany, można ściągnąc fotki z karty, ale w C1 nie chce działać.
W menu wybieram "connect camera" czy jakoś tak i żadnego efektu, zakładka Capture images jest nieaktywna.
Pokonaliście może ten tor przeszkód ??

ale po co sie meczyc? nie lepiej zgrac RAWy na dysk bez udzialu C1 a pozniej je tyko w nim otworzyc? Ja tak robie.

Zgrzezly
07-02-2005, 12:46
można i tak
ale chciałem mieć aktywne opcje z menu "Capture Images" jest tam kilka ciekawych rzeczy np. wybór ISO itp. ale są nieaktywne. Gdzieś się doczytałem że uaktywniają się kiedy aparat jest podłączony od C1 a te właśnie nijak nie chce.

Zgrzezly
14-04-2005, 19:54
Powitać,
jakby się ktoś pytał ;), wczoraj pojawiła się nowa wersja C1 v3.7rc1
[/url]http://www.phaseone.com/Content/Downloads/RC/RCWIN.aspx[url="http://www.phaseone.com/Content/Downloads/RC/RCWIN.aspx"] (http://www.phaseone.com/Content/Downloads/RC/RCWIN.aspx)