PDA

Zobacz pełną wersję : 300d



melon
17-01-2005, 11:13
witam jestem tu nowy i niedoswiadczony mam pytanie do znawcow tematu pod nazwa 300D co wy sadzicie o zmianie oprogramowania podkrecajacego 300tke pod 10D z takim zapewnieniem i tu cytuje
"Otrzymujesz Polskie menu
(bez polskich znaków diakrytycznych, ale zakładam, że w dobie powszechności smsów to nie problem)
wraz z oprogramowaniem do uaktualnienia
(darmowa wersja udostępniana przez firmę Canon)
oraz link do szczegółowych instrukcji postępowania
(oczywiście również po Polsku)."


czy moze ktos mi pomoc i wypowiedziec sie w tej kwestii :?:

DoMiNiQuE
17-01-2005, 11:21
http://canon-board.info/viewtopic.php?t=2195

jesli chodzi o wasiaware to goraco polecam. nie wyobrazam sobie korzystarnia z 300D bez tych kilku udogodnien (i pewnie dozbieralbym do 10D).
Jesli chodzi o polskie menu - rzecz gustu ...imo zbedna.

Tomasz Golinski
17-01-2005, 12:11
wejdz w dzial download, jest do sciagniecia 8)

Venio
12-03-2005, 09:48
jaka jest rożnica między tym nowym softem ruskim (mowie o tej drugiej wersji) a tym polskim? Bo wczoraj wgrałem ten ruski.
tzn oprocz jezyka polskiego

Leo
12-03-2005, 10:23
funkcje wszystkie te same tylko polski interfejs - ot co :wink:

Venio
12-03-2005, 13:30
aaa to nie... wole angielski :D

[ Dodano: 12-03-2005 ]
a czy w tym oprogramowaniu ruskim jest "tryb synchronizacji błysku z drugą kurtyną migawki" ?? A jesli jest to podajcie jak go uruchomic. Pozdro

Tomasz Golinski
12-03-2005, 14:15
o ile wiem to nei ma synchronizacji z druga.

Venio
12-03-2005, 14:20
o ile wiem to nei ma synchronizacji z druga.

no bo w tym nowy 350D jest i byłem ciekaw czy w moim 300D tesh jest taka mozliwosc :D... hmm ale szkoda.

A czy z lampą odatkową jest to możliwe?

woland
12-03-2005, 15:21
Jesli zewnetrzna lampa ma błysk na drugą kurtynę, to Twój aparat nie musi mieć tej funkcji.

Venio
12-03-2005, 15:41
Jesli zewnetrzna lampa ma błysk na drugą kurtynę, to Twój aparat nie musi mieć tej funkcji.

No to nastepna rzecz na ktora zbieram :D => lampa błyskowa ;)

Vitez
12-03-2005, 20:12
Jesli zewnetrzna lampa ma błysk na drugą kurtynę, to Twój aparat nie musi mieć tej funkcji.

No to nastepna rzecz na ktora zbieram :D => lampa błyskowa ;)

Hint: synchro na druga kurtyne maja tylko 550 albo 580 (no i pewnie jakies Sigmy 500DG i Metze MZ3 i MZ4)

Jurek Plieth
12-03-2005, 21:41
Hint: synchro na druga kurtyne maja tylko 550 albo 580 (no i pewnie jakies Sigmy 500DG i Metze MZ3 i MZ4)
Również 44-AF4

Venio
13-03-2005, 12:21
sluchajcie a w opcjach tego ruskiego softu znalazłem takową opcje z tym błyskiem na drugą kurtyne... Jest to tam tak dla picu czy to działa jakoś?

Vitez
13-03-2005, 14:12
sluchajcie a w opcjach tego ruskiego softu znalazłem takową opcje z tym błyskiem na drugą kurtyne... Jest to tam tak dla picu czy to działa jakoś?

Dla picu. Jest to shackowane menu z 10D i niektore rzeczy dzialaja a niektore nie. Wypis dzialajacych i nie dzialajacych funkcji masz w instrukcji/opisie tego softu w podanych wyzej linkach.