Zobacz pełną wersję : 300d
witam jestem tu nowy i niedoswiadczony mam pytanie do znawcow tematu pod nazwa 300D co wy sadzicie o zmianie oprogramowania podkrecajacego 300tke pod 10D z takim zapewnieniem i tu cytuje
"Otrzymujesz Polskie menu
(bez polskich znaków diakrytycznych, ale zakładam, że w dobie powszechności smsów to nie problem)
wraz z oprogramowaniem do uaktualnienia
(darmowa wersja udostępniana przez firmę Canon)
oraz link do szczegółowych instrukcji postępowania
(oczywiście również po Polsku)."
czy moze ktos mi pomoc i wypowiedziec sie w tej kwestii :?:
DoMiNiQuE
17-01-2005, 12:21
http://canon-board.info/viewtopic.php?t=2195
jesli chodzi o wasiaware to goraco polecam. nie wyobrazam sobie korzystarnia z 300D bez tych kilku udogodnien (i pewnie dozbieralbym do 10D).
Jesli chodzi o polskie menu - rzecz gustu ...imo zbedna.
Tomasz Golinski
17-01-2005, 13:11
wejdz w dzial download, jest do sciagniecia 8)
jaka jest rożnica między tym nowym softem ruskim (mowie o tej drugiej wersji) a tym polskim? Bo wczoraj wgrałem ten ruski.
tzn oprocz jezyka polskiego
funkcje wszystkie te same tylko polski interfejs - ot co :wink:
aaa to nie... wole angielski :D
[ Dodano: 12-03-2005 ]
a czy w tym oprogramowaniu ruskim jest "tryb synchronizacji błysku z drugą kurtyną migawki" ?? A jesli jest to podajcie jak go uruchomic. Pozdro
Tomasz Golinski
12-03-2005, 15:15
o ile wiem to nei ma synchronizacji z druga.
o ile wiem to nei ma synchronizacji z druga.
no bo w tym nowy 350D jest i byłem ciekaw czy w moim 300D tesh jest taka mozliwosc :D... hmm ale szkoda.
A czy z lampą odatkową jest to możliwe?
Jesli zewnetrzna lampa ma błysk na drugą kurtynę, to Twój aparat nie musi mieć tej funkcji.
Jesli zewnetrzna lampa ma błysk na drugą kurtynę, to Twój aparat nie musi mieć tej funkcji.
No to nastepna rzecz na ktora zbieram :D => lampa błyskowa ;)
No to nastepna rzecz na ktora zbieram :D => lampa błyskowa ;)
Hint: synchro na druga kurtyne maja tylko 550 albo 580 (no i pewnie jakies Sigmy 500DG i Metze MZ3 i MZ4)
Jurek Plieth
12-03-2005, 22:41
Hint: synchro na druga kurtyne maja tylko 550 albo 580 (no i pewnie jakies Sigmy 500DG i Metze MZ3 i MZ4)
Również 44-AF4
sluchajcie a w opcjach tego ruskiego softu znalazłem takową opcje z tym błyskiem na drugą kurtyne... Jest to tam tak dla picu czy to działa jakoś?
sluchajcie a w opcjach tego ruskiego softu znalazłem takową opcje z tym błyskiem na drugą kurtyne... Jest to tam tak dla picu czy to działa jakoś?
Dla picu. Jest to shackowane menu z 10D i niektore rzeczy dzialaja a niektore nie. Wypis dzialajacych i nie dzialajacych funkcji masz w instrukcji/opisie tego softu w podanych wyzej linkach.