Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : czy może być tak tanio??? o co chodzi??

makok
27-12-2006, 18:57
http://www.drumteh.co.uk/products.php?category=22

czy ktoś może mi wyjaśnić o co chodzi? te promocje powalają i piszą że wysyłają world wide...
nie wiem czy nie powinienem węszyć ściemy...
ewentualnie czy jest szansa że w styczniu już nie będzie tak różowo...

stronę znalazłem klikając na baner na forum... to chyba pierwszy baner w życiu na jaki kliknąłem... ;D

MMM
27-12-2006, 19:05
http://www.drumteh.co.uk/products.php?category=22

Ten sklep to oszuści, zmieniają tylko adres co chwila.

Mac
27-12-2006, 19:11
Kolejne wcielenie znanych i opisywanych oszustów. Widać nie brakuje im inwencji a nabierają sknery, cena na 24-105/4L jest mocno atrakcyjna.

Pszczola
27-12-2006, 19:14
Szkoda tylko, ze baner tego sklepu na forum sie pojawil jak pisze o tym makok. Zaufanie do forum ;-) moze niestety blednie przekladac sie na "zaufanie do linkow" na nim wyswietlanych.

makok
27-12-2006, 19:18
a szkoda... bo w pierwszym momencie podjarałem się nieziemsko...

to w takim razie apel do adminów forum - wiem że dostajecie kasę za banery, ale apeluję o wywalenie tego konkretnego jeśli to możliwe, bo jednak większość użytkowników daży forum zaufaniem - w tym przypadku również niestety w kwestii banerów

dzięki za ostrzeżenie

Wats0n
27-12-2006, 20:37
nie jest to możliwe - to banner z systemu googla, nie ma nad tym zadnej kontroli.

Jac
27-12-2006, 20:57
jest kontrola - mozna niektore adresy podac jako swoja konkurencje i wtedy nie beda wyswietlane ;-)

poza tym reklama to jest reklama - widzial ktos reklame gdzie by bylo cos napisane co sie w 100% zgadza? (bez tekstu malym druczkiem ;-) )

Wiadomo, forum nie odpowiada za reklamy jak rowniez za wypowiedzi swoich uzytkownikow ;-)

Vitez
28-12-2006, 12:42
Wiadomo, forum nie odpowiada za reklamy

Jak widac niestety nie "wiadomo" :( .
Juz kolejny raz ten temat powraca jak bumerang na zasadzie "skoro reklamowane tu na forum to powinno byc w porzadku" a tak niestety nie jest.

oskarkowy
03-01-2007, 23:18
Jak widac niestety nie "wiadomo" :( .
Juz kolejny raz ten temat powraca jak bumerang na zasadzie "skoro reklamowane tu na forum to powinno byc w porzadku" a tak niestety nie jest.

Ale ponieważ nie ma na to większego wpływu, to nie ma czego roztrząsać. Czytanie tego forum nie zwalnia z myślenia, co zresztą widać w tym wątku. Skoro człowiek pyta, to myśli. I na pewno nie wtopi. A kasa na utrzymanie forum z nieba nie spada.