Zobacz pełną wersję : 20D- czy uważacie że to dobra oferta?
Co sądzicie o tej ofercie?
Faktura na zakup sprzętu jest zbiorcza z innymi rzeczami
Gwarancji brak.
http://www.allegro.pl/item152873628_canon_eos_20d_przygarnij_na_sylwestr a.html
Viracocha
25-12-2006, 21:00
Dla mnie 17 negatywów to mniej więcej o 15 za dużo.
Oferta jak oferta, warto zobaczyć samemu ten sprzęt, opis jest dopracowany ale jaka jest rzeczywistość?
Poza tym to aukcja, cena końcowa może być zdecydowanie wyższa.
Oferta jak oferta, warto zobaczyć samemu ten sprzęt, opis jest dopracowany ale jaka jest rzeczywistość?
Poza tym to aukcja, cena końcowa może być zdecydowanie wyższa.
przecież to "kup teraz" jest, nie ma aukcji!
cena jest zastanawiająca ale ilość negatywów także, ja u takiego bym nie kupił :)
Mariozii
26-12-2006, 12:06
JurekGR> przecież sprzedający tez jest z Kielc... umów się, pogadaj, zobacz body, przetestuj. Często w rozmowie można sporo wywnioskować. Poza tym jesli zależy mu na sprzedaży możesz jeszcze sporo urwać i poza allegro też będzie taniej. :)
Aparat dowiedziałem sie jest z 2005r i ma na liczniku 20000 strzałów.
Chyba rzeczywiście podjadę do gościa i zobaczę co i jak na miejscu.
Odnośnie mojego początkowego pytania chodziło mi o to, czy jest w ogóle sens "wchodzić" w dwuletniu sprzęt z takim przebiegiem?
Jeśli naprawdę ma tylko 20000 strzałów to teoria mówi, że masz jeszcze 80000 przed sobą. Cena jest dość atrakcyjna więc za dużo nie możesz wymagać. Tak naprawdę wszystko zalezy od tego jakie masz fundusze na zakup puszki.
kanonier
26-12-2006, 12:42
Jeśli naprawdę ma tylko 20000 strzałów to teoria mówi, że masz jeszcze 80000 przed sobą. Cena jest dość atrakcyjna więc za dużo nie możesz wymagać. Tak naprawdę wszystko zalezy od tego jakie masz fundusze na zakup puszki.
Teoria jaka ja znam mowi o 50000 !
Zreszta to tylko teoria bo Canon nie podaje oficjalnie takiej gwarancji.
A skoro sprzedajacy mowi, ze aparat ma 20000 przejechane to
moze i ma, ale moze ma 40000 - dowiesz sie jak po zakupie zaniesiesz do serwisu Canona.
Aparat dowiedziałem sie jest z 2005r i ma na liczniku 20000 strzałów. Chyba rzeczywiście podjadę do gościa i zobaczę co i jak na miejscu. Odnośnie mojego początkowego pytania chodziło mi o to, czy jest w ogóle sens "wchodzić" w dwuletniu sprzęt z takim przebiegiem?
Jeśli ma rzeczywiście 20000 strzałów to raczej mało jak na 20D, pokazany na zdjęciach jest też nr seryjny więc jakby co to można przeszukać net czy nie wiadomo nic na temat tego aparatu, ale jakby był kradziony to raczej nr nie byłby pokazany. Najlepiej podjechać i zobaczyć sprzęt.. Negatywy niby są podejrzane ale w sumie to prawie 1000 aukcji a te negatywy takie sobie, sprzedający podaje adres domowy na stronie allegro więc nie jest tak do końca podejrzane.. najlepiej sprawdzić osobiście..
Pozdr
Artur
[OT] Widzę że coraz więcej osób z naszego pięknego miasta ;-)
przecież to "kup teraz" jest, nie ma aukcji!
cena jest zastanawiająca ale ilość negatywów także, ja u takiego bym nie kupił :)
Aukcja jest nie ma licytacji ;)
W kazdym razie ja bez osobistego sprawdzenia sprzetu tez bym nie kupil u kogos takiego. Za duzo sensownie wygladajacych negatywow (i drugie tyle neutralnych) w tym jeden o zniszczonym sprzecie foto ktory mial byc w stanie idealnym.
dokładnie.
przy tej ilości negatywów i neutrali - tylko odbiór osobisty.
Aukcja jest nie ma licytacji ;)
w sumie dokładnie to właśnie tak jest :)
Dzięki za podpowiedzi. Oczywiście podjadę i sprawdzę naocznie co to za cudu, mino wszystko cały czas biję się z myślami czy kupować 20D dwu letnie z przebiegiem ponoć 20000 czy w tych samych pieniążkach 400D z pełną gwarancją - nówkę???