Zobacz pełną wersję : Życzenia Świąteczne 2006
Czas juz nagli, stad - zycze Wam wszystkim wszystkiego co sobie wymarzycie :razz: a w szczegolnosci zdrowia i zapalu :)
Oby Mikolaj adresu nie pomylil i prezenty do wlasciwej skarpety wrzucil ;-)
Zyczy
pikczer
ps
no i szampanskiego Sylwestra ze wspanialymi fotkami sztucznych ogni 8)
zapraszam do dopisywania :)
no minimalnie się pośpieszyłeś ;)
Ja życzę wszystkim zadowolenia i sukcesów. Optymizmu i powodzenia.
Zamiast ciągle szukać powodów do marudzenia wyzwólmy z siebe energię i poczujmy się docenieni i zdolni.
Wesołych Świąt !
Bardzo rodzinnych Świąt,
szampańskiej (i bez skutków ubocznych ;-) )
zabawy w Sylwestra,
a na Nowy Rok:
zdrowia, wiernych partnerów i przyjaciół,
samych udanych zdjęć
i odrobinę szczęścia...!
a reszta przyjdzie sama...
:-)
ukasbadu
20-12-2006, 15:04
Również dołączam się do życzeń.
Spokojnych i Wesołych Świąt i Dużo Dobrego Światła :-).
:mrgreen: Życzę Wam czego sobie chcecie i Sobie czego chcę :mrgreen:
Edit:A tak na poważnie to wszystkiego najlepszego
Życzę wszystkiego najlepszego, wesołych spokojnych świąt, nie zapomnianego sylwestra, nowych puszek marki z pod litery C i szklarni jaką chcieli byście miec :)
esteper
...nowych puszek marki z pod litery C...
Ja nie przepadam za Coroną, a z tego co mnie pamiec nie myli, to sprzedaja ja w butelkach a nie puszkach :mrgreen: ;-)
Wszystkim życzę wszystkiego najlepszego, spokojnych świąt, hucznej zabawy sylwestrowej i sukcesów w roku 2007.
wszystkiego najlepszego! realizacji w pracy, przyjemnosci w domu, dobrych pieniedzy, duzo wolnego czasu. i fajnego swiatla!
Wszystkiego Canonierzy. Wesołych Świąt, jakiś tam słoików czy innych puszek pod drzewem i bezostnego karpia. Co do nowego roku to jeszcze kupa czasu na życzenia
snowboarder
21-12-2006, 00:12
...
Zyczy
pikczer
Hej, wlasnie zauwazylem, ze masz synka, zycze ci,
zeby sie dobrze chowal :-)
A sobie, jako, ze za dwa dni wyjezdzam na dlugo wyczkiwany
wyjazd, zycze super zdjec tam zrobionych ;-)
A innym tego, co chca...
Kolekcjoner
21-12-2006, 01:49
wszystkiego najlepszego! realizacji w pracy, przyjemnosci w domu, dobrych pieniedzy, duzo wolnego czasu. i fajnego swiatla!
Każde są dobre :mrgreen: ja tam jeśli o to chodzi to mało wybredny jestem :).
Udanych zdjęć, udanych zakupów, samych miłych chwil podczas Świąt i w Nowym Roku - życzy wszystkim na tym forum Kolekcjoner :).
PS. No i żeby nam Canon w 2007 przestał odgrzewane kotlety serwować tylko pokazał wreszcie coś fajnego :mrgreen:.
Jeśli już jest taki wątek, to przyjmę ostrzeżenie, a jeśli nie - to jeszcze raz:
Cudownych Świąt i wspaniałego Nowego Roku.
Żeby Wam się wszystko spełniło i było tylko lepiej.
To pisał oddech :)
PS: okazuje się, że już jest :) Jeszcze raz najlepszego :)
Jeśli już jest taki wątek, to przyjmę ostrzeżenie...
Hi, hi - bylem pierwszy... :mrgreen: ;)
ps
rowniez wszystkiego dla Ciebie i calej Twojej rodziny :razz:
Hi, hi - bylem pierwszy... :mrgreen: ;)
ps
rowniez wszystkiego dla Ciebie i calej Twojej rodziny :razz:
:) W tym wypadku nie czuję brzemienia rywalizacji :)
Jeszcze raz gratuluję Ci potomka :)
A u mnie w pracy dziś kolega wysłał maila, dość krótkiego: MC&HNY ;) I ja tego samego życzę :)
Moje życzenia (wprawdzie powtórzone z innego wątku, ale bardzo szczere)
Życzę Wam na te święta cudownych, kiczowatych (bo kicz jest piękny) wzruszeń, w jak najszerszym rodzinnym gronie, tak, żebyście nie zapomnieli o nikim bliskim, spędzając prawdziwie rodzinne święta! Zachowajcie jak najwięcej z Waszych domowych tradycji, nie dajcie ich nikomu zabrać, ni wyśmiać.
KATOLIKOM - świąt pełnych ciepłych uniesień, modlitwy, rozsądku (nie dajcie się rydzykom) a gdańszczan - zapraszam na pasterkę do ruin św. Jana (gdzie i ja na pewno będę). Zapewniam, że będzie cudowna, niepowtarzalna atmosfera i modlitwa.
POZOSTAŁYM - spełnienia marzeń w te święta i jeszcze: ogólnie wszystkim - czasu pojednania, bez złości, bez polityki!!! - może i bez telewizji? ;-)
A pod choinką - masę sprzętu marki... CANON! :-D
Pozdrawiam wszystkich kanonierów! I dzięki za pomoc w wielu fotosprawach.
I ja dokładam swoje życzenia:
Spokojnych, radosnych Świat Bożego Narodzenia. Oczywiście chwili wytchnienia, samych gorących uczuć i prezentów wymarzonych.
Życzę wszystkim kanonierom i ich rodziną, aby zawsze w te święta rodzina była w komplecie, jeśli nie ciałem to choćby myślami.
Oczywiście choć odrobiny śniegu.
Oczywiście choć odrobiny śniegu.
Oj tak poproszeeeeee...!!!!!
Sprzęt już macie, jak nie to mikołaj doniesie, pomysłów pewnie też pełne skarpety...
To ja wam/nam wszystkim na te Święta i na Nowy Rok, oprócz mega rodzinnej atmosfery i szampańskiej zabawy, życzę czasu na fotki;)
gargamelos
22-12-2006, 01:31
Wesołych Świąt i spełnienia marzeń dla wszystkich kanonierów...i nie tylko;)
mario1275
22-12-2006, 15:55
a ja wam życzę żeby wasze choinki wyglądały mniej wiecej tak jak ten pan:)
http://www.icpnet.pl/~macbor/czlowiek_choinka.jpg
Składam Wam najserdeczniejsze życzenia
zdrowych, wesołych i w rodzinnej atmosferze spędzonych
Świąt Bożego Narodzenia.
W zbliżającym się już wielkimi krokami Nowym 2007 Roku
życzę
spełnienia marzeń.
Szampańskiej zabawy do białego rana.
Szczęście i zdrowie niech dopisują.
Kolejnych sukcesów, wiary i optymizu.
Życzę Wam dużo zdrowia, zdrowia i jeszcze raz pieniędzy.
Więcej wolnego czasu, jeszcze lepszych zdjęć, eLek ile tam chcecie i aby ta wspaniała pasja nigdy się Wam nie znudziła.
MacGyver
22-12-2006, 16:38
Wszystkim Canonierkom i Canonierom, oraz odwiedzającym nas zwolenikom innych systemów
życzę spokojnych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia
oraz wiele szczęścia w te radosne dni.
Viracocha
22-12-2006, 16:41
Tanti auguri!!!
Buon Natale e Capodanno!!!
januszP.
22-12-2006, 16:47
Wszystkim Canonierkom i Canonierom, życzę wiele radości w ten Świąteczny czas. Dużo białych (ale nie tylko) walcowatych przedmiotów i czarnych prostopadłościennych pod choinką!
Życzę w Nowym Roku spełnienia -niespełnionego. Życze dużo uczucia (wyłącznie pozytywnego) w życiu rodzinnym.
Życzę wszystkim ustrzelenia wymarzonych ujęć. A przede wszystkim ogromnej radości z pasji, która nas "toczy".
Wszystkiego Najlepszego
Janusz
A u mnie w pracy dziś kolega wysłał maila, dość krótkiego: MC&HNY ;) I ja tego samego życzę :)
:lol: rozmowny koles ;-)
Rowniez Zycze wszytkim Forumowiczom duzo zdrowia, optymizmu, wiary w ludzi ;-) , spelniania marzen, realizacji swoich planow, odnajdywania pasji w tym co sie robi i wytrwalosci w postanowieniach ;-) no i oczywiscie tradycyjne juz MC&HNY ;-)
a wszytko to niech sie dzieje w dobrym swietle - udanych zdjec i WPP ;-)
mor_feusz
22-12-2006, 17:36
Ponieważ byczę sie na urlopie dokladnie tydzień tak więc życzę aby wszycy mogli byczyć się jak ja oraz bezstresowo #wtargnąć# w nadchodzący rok. Ciepła oraz miłości rowniez no i bezawaryjnej pracy serwerów.
Robert
Zdrowych, wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia spedzonych w rodzinnym gronie oraz wzelkiej pomyślności w nadchodzącym Nowym Roku ! i oczywiście udanych fotek :-)
Wszystkim Wam życzę dużo szczęścia, miłość, pogody ducha, wytrwałości w dążeniu do osiągnięcia postawionych celów oraz dużo zdrowia bo od niego wszystko w naszym życiu zależy....
Pozdrawiam Boczar Łukasz
matka_Wariatka
23-12-2006, 22:23
wszystkiego dobrego, z calego serca zycze spelnienia marzen :)
Tomasz1972
23-12-2006, 22:32
Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia , góry prezentów, szalonego sylwestra i spełnienia marzeń w Nowym Roku życzy Tomasz1972
Życzę spokojnych i radosnych świąt dla wszystkich forumowiczów, a pod choinką wymażonych prezentów.:wink:
Życzę wszystkim Forumowiczom wspaniałych świąt. Oby pozwoliły one nam wszystkim stać się lepszymi ludźmi. W codziennej pogoni łatwo zapomnieć o tym co jest ważne w życiu, niech zatem najbliższe dni umocnią takie cechy jak otwartość, wspaniałomyślność, szlachetność i mądrość. Wszystkiego najlepszego.
Zdrowych Spokojnych Świąt Bożego Narodzenia
rychłego spełnienia każdego marzenia
Ciepła, wiary i życzliwości
Najnowszych modeli puszek i szkieł pod choinką :)
Udanej imprezey sylwetrowej
I Szczęśliwego Nowego Roku...
życzy Tomaj_2
Jurek Plieth
24-12-2006, 04:29
Tradycyjnie już nie wykażę się tzw. "polityczną poprawnością" i dlatego życzę Wam wszystkim po prostu:
Zdrowych i pogodnych Świąt Bożego Narodzenia!
Jurek Plieth.
Lesio'73
24-12-2006, 09:29
Po tylu ciepłych i miłych słowach nie wypada mi powiedzieć nic innego jak:
Wzajemnie! I ja Wam również tego życzę!
Zdrowych, spokojnych świąt, wielkiego wora z klamotami do Waszych sprzętów pod choinką i wielu udanych zdjęć.
king_nothing
24-12-2006, 12:00
Wesołych świąt, zdrowia, i super udanego roku 2007!
No i samych udanych zdjec oczywiscie!
to ja nie bede gorszy i róniez zycze wszystkim takich swiat i nowego roku jak sobie wymarzyli,:)
i czesc dla psycholi... im życze dodatkowo sprzetu jaki sobie wymarzyli, ujęc, histogramów, kartek testowych i by na tych kartkach AF im sie ukłądał jak najlepiej ;)
elvis700
24-12-2006, 12:45
Witam
Przesyłam wszystkim forumowiczom wesołych, rodzinnych, pełnych pogody ducha Świąt Bożego Narodzenia a przy wigilijnym stole wspaniałej atmosfery światecznej oraz wymarzonych prezentów.
Pozdrawiam Andrzej Thiel
spokojnych(!) swiat i duzo, duzo lepszego roku niz obecny :)
Życzę Wam, aby to co życzycie innym, Wam się najpierw spełniło.
Aby te najlepsze chwile z 2006, były tymi słabszymi w 2007
K2_verti
24-12-2006, 14:05
worów z prezentami, spokojnych świąt, cudownej atmosfery świątecznej, zdrowia i wszelkiej pomyślności.
:-D
Mariozii
24-12-2006, 14:16
Ode mnie wesołych, zdrowych i pogodnych także a poza tym lepszego światła, jasnych szkiełek pod choinką,jeszcze mniej szumów oraz mniej problemów z Żytnią ;) i aefem :)
Mariozii
Wesołych Świąt !!!
Z daleka lecz,
w sercu z Wami dzielimy się opłatkiem
wraz z życzeniami miłości, zdrowia i spełnienia
szczęśliwego Bożego Narodzenia !!!
slawek c1
24-12-2006, 14:48
Radosnych...rodzinnych...z dużą ilością udanych fotek :-)
Tomasz Golinski
24-12-2006, 16:50
Wesołych Świąt.
Wesołych i spokojnych Świąt Bożego Narodzenia oraz worka fotograficznych prezentów życzy Zeus
liquidsound
24-12-2006, 17:30
Zycze Wam przede wszystkim zdrowia, prawdziwych przyjaciol i wielkiej milosci. Reszta jesli sie bardzo chce to mozna samemu zdobyc.
no to i ode mnie wszystkiego najLepszego z okazji świąt Bozego Narodzenia a przyszły rok niech bedzie szansą na zrealizowanie tego co wciaz pozostaje jeszcze w Waszych planach :D
A ja tradycyjnie:wink:
Zdrowych, pogodnych świąt spędzonych w radosnej, rodzinnej atmosferze oraz wiele radości... z fotografowania - nie pstrykania tablic testowych:D
Wesołych Świąt Bożego Narodzenia! Nie jakieś tam życzenia okolicznościowe ;)
Pomimo, że ukrytym to jednak jestem można by rzec "cichym wielbicielem" tego forum i niektórych tutejszych pisarzy :)
Wszystkim rodzicom życzę nocy przespanej do rana a nie rodzicom najlepszej zabawy do czasu kiedy brak snu nie będzie związany z zabawą :).
Trzymajcie się ciepło.
Pozdrawiam
gienek :)
Późno ale szczerze składam wszystkim życzenia zdrowych, pogodnych Świąt Bożego Narodzenia oraz wszelkiej zwłaszcza plenerowej pomyslności w 2007 roku.
Mac