Zobacz pełną wersję : Tabela ustawień manualnych
Cześć.
Szukam, ale znaleźć nie moge, a ponoć są w sieci.
Chodzi mi o tabele ustawień manualnych do lampy błyskowej.
Lampa canona 220 EX Speedlite.
Cześć.
Szukam, ale znaleźć nie moge, a ponoć są w sieci.
Chodzi mi o tabele ustawień manualnych do lampy błyskowej.
Lampa canona 220 EX Speedlite.
Ale wiesz czego szukasz czy może nie bardzo ? Widziałeś gdzieś na tej lampie cokolwiek co można ustawić (nie mówię o włączniku ;-) ) ? Tam nie ma nic do ustawiania...
http://foto.malwa.net/index.php?s=10001
Bardzo sympatyczny programik, ale chyba przede wsztstkim do uzytku edukacyjnego - czyli zapoznac sie, jak to wyglada w domu, a potem ew. z pamieci cos odtwrzac, modyfikowac. Bo fajnie by wygladal fotograf z laptopem :)
DoMiNiQuE
13-01-2005, 13:28
http://foto.malwa.net/index.php?s=10001
super programik, choc interesuje mnie w nim tylko przeliczanie skali odwzorowania macro - czegos takiego szukalem (bo te wszystkie wzory mnie troszke zniechecily :wink: ) dzieki!
Bardzo sympatyczny programik, ale chyba przede wsztstkim do uzytku edukacyjnego - czyli zapoznac sie, jak to wyglada w domu, a potem ew. z pamieci cos odtwrzac, modyfikowac. Bo fajnie by wygladal fotograf z laptopem :)
Wklepujesz w programik to co ci potrzeba (np wlasnie tabelka lampa vs przyslona/odleglosc) , wrzucasz wyniki do excela, drukujesz i masz wiele potrzebnych tabalek za pomoca jednego programiku 8) .
Btw znalazlem go po 5 minutach googlania gdy zobaczylem ten watek :roll: .
Wklepujesz w programik to co ci potrzeba (np wlasnie tabelka lampa vs przyslona/odleglosc) , wrzucasz wyniki do excela, drukujesz i masz wiele potrzebnych tabalek za pomoca jednego programiku 8) .
Btw znalazlem go po 5 minutach googlania gdy zobaczylem ten watek :roll: .
Qurczak - a o tym to nie pomyslalem - jaki ograniczony jestem :D Zatem tym bardziej twierdze, ze jest to bardzo sympatyczny programik.
Moze sobie wrzucisz pod Ksywke na forum napis "Mistrz google" :D ?