PDA

Zobacz pełną wersję : Czym załadować kartę



Shadow
10-01-2005, 18:28
Mam zdjęcia na kompie i chciałbym wgrać na kartę CF umieszczoną w aparacie ponieważ czytnika nie posiadam. Jak to zrobić, albo raczej czym ?
W Olkach nie było problemu aparat rozpoznawany był przez system jako kolejna stacja dysków. W Canonach wiem, że jest z tym problem.

Tomasz Golinski
10-01-2005, 20:51
http://canon-board.info/viewtopic.php?t=1457

Shadow
11-01-2005, 17:27
Dzięki za link