Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Nowy Soft Do 30d

mirasfoto
14-12-2006, 11:50
Witam wszystkich!!!JESTEM NOWY ALE JUŻ MAM PYTANKO.JAKIŚ CZAS TEMU KUPIŁEM 30D,A TERAZ WYSZEDŁ DO NIEGO NOWY SOFT, KTÓRY NIE WNOSI WIELU ZMIAN.DODAJE W FUNKCJI DRUKOWANIA PAPIER PÓŁMATOWY,ORAZ USPRAWNIA PODAWANIE INFO O ZAPEŁNIENIU BUFORA PODCZAS ZDJĘĆ SERYJNYCH.MOJE PYTNIE-CZY WARTO SIĘ BAWIĆ W COŚ TAKIEGO?POZDRAWIAM

MMM
14-12-2006, 12:01
1. Wyłącz Caps-Lock
2. Ten nowy soft nic ciekawego nie daje, ale zainstalowanie go również niczego nie popsuje.

amper
14-12-2006, 12:13
a skąd go można pobrać?

mirasfoto
14-12-2006, 12:25
Info pojawiło się w gazecie CHIP FOTO-VIDEO a dostępne jest na stonie CANONA. Niestety adresu nipamiętam:-( SORRY

iczek
14-12-2006, 12:35
Tak sobie mysle, ze skoro producentem tego aparatu jest Canon i to on oglasza upgrade firmware to zapewne mozna to to pobrac gdzies ze strony Canon. Moje rozumowanie może byc obarczone błędem logicznym , bo na egaminie mialem z logiki tylko 3+, ale smiem podejrzewac, że to co mówie trzyma sie kupy i pozoli Ci w krotkim czasie znalezc odpowiadający Ci mirror lub źródło, z którego bedziesz mogł juz bez wątpliwości przelenych na te grupe zassac powyższy soft. Nie szkodzi, ze sam twierdzisz ze on nic nie zmienia. Wazne, ze zaistniałes ze swoim pytaniem. pozdrawiam i życze wielu udanych pytan i kolejnych zagadek logicznych.

Zielony
14-12-2006, 12:37
...a dostępne jest na stonie CANONA. Niestety adresu nie pamiętam:-( SORRY

Zapewne nawet Google temu nie sprosta :lol:

amper
14-12-2006, 14:49
Wazne, ze zaistniałes ze swoim pytaniem. pozdrawiam i życze wielu udanych pytan i kolejnych zagadek logicznych.

cieszę się że ty również zaistniałeś ze swoją odpowiedzią i życzę kolejnych tak elokwentnych wypowiedzi

Zielony
14-12-2006, 15:20
Ja bym poszukał w nowościach na stronie Nikona :lol: