Zobacz pełną wersję : SANDISK ULTRA II 1 GB pojemność
Witam. Zwracam się z prośbą do użytkowników karty jak w temacie. Prosz o napisanie w poscie jaka macie pojemnosc karty pokazywana w aparacie.
Mam sandiska i mam goodram'a. Goodram pokazuje 999MB a sandisk 964 MB. Czy to normalne??
Heh, kolejny powód poza ceną żeby popierać rodzimą produkcję pamięci. ;) Pewnie niewiele osób tutaj używa Goodramu, więc lepiej sprawdź w jakimś czytniku czy rzeczywiście można zapisać 999MB danych. W ten sposób sam sobie odpowiesz a jak się podzielisz spostrzeżenieami to będzie mi (nam) miło. :-)
No w czytniku pokazuje 999MB a san disk pokazuje 964... no ale to tylko 4 zdjecia mniej... :/
Chociaż 4 mniej to precedens sie liczy! W takim razie Goodram to chyba pierwszy producent pamięci masowych, który odszedł od nieuczciwego, dziesiętnego liczenia pojemności w maszynach binarnych! Dla mnie super. :-) Ciekawe jak jest z większymi kartami???
czyli mam rozumiec, ze w kazdej innej karcie pokazuje cos kolo 965 MB??
dzieki...
U mnie SanDisk pokazuje 1024 MB. Ale ja mam podróbę. Kupujcie zatem podróby! Będzie więcej, za mniej :D
no wlasnie kiedys czytalem o tych podrobkach...
na szczescie i nieszczescie mam oryginal...bo pokazuje 964...no trudno...
Ja bym oryginała już nie kupił :cool: Preferuję podróby!
za taka kase jak ja go kupilem, to na pewno bys kupil!!! Dalem za nowa karte z gwarancja 50 zl. Od znajomego, ktory pracuje w fotobasia.pl
Właśnie, że nie! Wolę dołożyć do podróby i mieć więcej MB 8-)
Żałuję, że nie ma 'podróbów' Canonów - też pewnie by były tańsze :lol:
A chodzi o podroby obiektywow?? bo cos nie czaje :/
Spoko, żartuję sobie z tymi Canonami 8-)
heh... to dobrze, bo jakos nie moglem zrozumiec o co kaman.... :-)
dzieki za odpowiedzi....