Zobacz pełną wersję : Polska - Bułgaria
Typujemy wynik spotkania Polska - Bułgaria.
wygramy 3:1
Bułgaria musi nieźle grać, jak zaszła tak daleko.
mattnick
01-12-2006, 21:10
albo trafiała na zespoły w słabszej dyspozycji
albo trafiała na zespoły w słabszej dyspozycji
Wszystkie zespoły były w słabszej dyspozycji ?
Trochę to naciągane.
mattnick
01-12-2006, 21:15
eeee czy wszyscy rozumieją wyraz "albo" ??
3:1 dla Naszych !! .. pierwszy w plecy .. a następne już tylko do przodu.
A ja tam sceptyczny jestem, wiec daje remis :mrgreen:
ps
tylko takiej odpowiedzi nie ma... :wink:
mattnick
01-12-2006, 22:16
mogliby wprowadzić remis ale tylko wtedy jak by szli set w set tzn. 1:0 1:1 2:1 2:2 i koniec meczu remis
mogliby wprowadzić remis ale tylko wtedy jak by szli set w set tzn. 1:0 1:1 2:1 2:2 i koniec meczu remis
A kto by wtedy wchodził do finału ?
mattnick
01-12-2006, 22:24
to może karne by zrobili...
Oficialnie oglaszam ze osoby typujace przegrana polski beda dostawaly tygodniowego bana :mrgreen: ;)
POLSKAAAAAAA BIAAAAAAŁOCZERWONIIIIIIIII, POLSKAAAAAAA BIAAAAAAŁOCZERWONIIIIIIIII
POLSKA...PSTRYK PSTRYK PSTRYK, POLSKA...PSTRYK PSTRYK PSTRYK... Sorry ale to już zboczenie jest.Wygramy,nie ma bata na Naszych.
3 : 0
kto rano nie wstanie ten d*** :mrgreen:
nie wiem czy sobie zdajecie sprawę z tego, ale bułgaria gra bardzo dobrze, więc walka będzie wyrównana. typuję taką sytuację, iż będzie 3:2. pierwsze dwa sety w plecy, a następnie 3 do przodu (:
mattnick
02-12-2006, 00:27
a ja jutero peracuje i wstaję o 4:30 :(
ja sobie mysle tak, polska nie przegrala zadnego meczu! maja swietna passe i swietna forme, czuja sie silni i sa druzyna, graja bardzo dobrze w kazdym elemencie serw, blok i atak.... wiec jesli nie teraz to kiedy?
no wiec mowie TERAZ ;)
rysiaczek
02-12-2006, 01:09
sami tak powiedzieli - jak nie teraz to juz nigdy.
Polska! tududu Polska! tududu Polska!
3 : 0
kto rano nie wstanie ten d*** :mrgreen:
Phi... ja rano nie wstaje bo rano sie nie klade spac po zmianie nocnej :p .
Niestety koncze rowno o 7 ale mam nadzieje na pieciosetowca Serbia-Brazylia to zdaze na nasz polfinal :twisted: .
Obstawiam 3:2 dla nas. Bulgaria miala mocniejsze druzyny po dordze a wszystkie mecze z wyj. Brazylii wygrala.
Tylko w koncu musza oslabnac/zdenerwowac sie na siebie i oby to bylo dzis (jutro?).
hehe Vitez to witaj w klubie :) ja tez wlasnie koncze zmiane i nie klade sie spac :))
POLSKA BIALOCZERWONII :)
Brazylia juz czeka :)
wygrywamy na chwilę obecną 1:0 ! ((((((((((((((:
A mi jak na złość gazeta.pl nie działa :( (po wczorajszych atakach). A inne relacje są be ;-)
2:1 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
direct link do relacji
http://sport.gazeta.pl/sport/1,74696,3768587.html
moze sprobuj przez jakies proxy?
oj, sa nerwy :-) ale na tym etapie to byc musza
direct link do relacji
http://sport.gazeta.pl/sport/1,74696,3768587.html
moze sprobuj przez jakies proxy?
Cała gazeta jest niedostępna ze sporej części świata. Wczoraj o tym pisali, czytałem lynksem na shellowym koncie w PL ;-) Spoko, "oglądam" na WP. 21:23 a i tak wyciągnęli skubani :-D
piłkarzy trenuje holender wygrywamy z mocnymi zespołami ....
siatkarzy trenuje Brazylijczyk jak jest .... dobrze
czy to się nie układa w logiczną całość ?
IMHO całe środowisko stojące za sportem (polscy działacze, trenerzy itp) powinni przeprosić i odejść ....
No i paf :) Następni do golenia :mrgreen:
no i pozamiatane 3:1
EDIT: w sumie gladko poszlo :mrgreen:
Wygraliśmy !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mistrzowstwo świata w polskim wydaniu ! (:
Wygraliśmy!
edit
________
ciekawe o ile sekund byłeś szybszy :-)
3:1 dla Naszych !! .. .
Po raz kolejny muszę siebie zacytować na tym forum i tym bardziej sie z tego cieszę !!! BRAWO NASI !!! BRAWO BIAŁOCZERWONI !!!
rautlaw gratuluje dobrego typu ^^ hyhy prawo POLSKA :) finał nasz!
No i wygraliśmy :D Z Brazylią chyba tak łatwo nie będzie.
dla tych co nie mają polsatu polecam dwa serwisy
http://www.volleylive.info/ - moim zdaniem najlepszy
http://www.fivb.org/ - oficjalna strona organizacji siatkowki
no i zagramy z Brazylia tez gladko sobie poradzili z SiCz 3:1
POLSKAAAAAAA BIAAAAAAŁOCZERWONIIIIIIIII, POLSKAAAAAAA BIAAAAAAŁOCZERWONIIIIIIIII
EDIT:
rozklad jazdy na jutro
3.12, niedziela, godz. 06.30: mecz o III miejsce
3.12, niedziela, godz. 11.30: FINAŁ
ech wzruszyłem się,
Poooolsskaaaaaaaaaa Białoooooooo-Czerwoooooooniiiiiiiiiii.. :grin:
edit: hehe, Jac śpiewaliśmy widać razem, nie wiedząc o tym :)
Jeszcze tylko dwie przegrane Japonii i będzie wszystko jak trzeba ;-)
Chyba jednak nie było łatwo, chwilami "polski walec" stawał. Ogromne gratulacje dla naszych chłopaków, imponują mi zaj...cie przygotowaniem mentalnym. :mrgreen:
z brazylia tez latwo pojdzie ;-) Bulgarzy z nimi wygrali ostatnio wiec i my wygramy - jestem o to spokojny :mrgreen:
trochę nie zakumałem :|
trochę nie zakumałem :|
Japonia jest be, za te wszystkie kombinacje z programem mistrzostw - i jeśli nie zostanie zgnębiona do końca (8 miejsce) to będzie niesprawiedliwe :) Francuzi do ataku! (kurde, jakoś to ostatnie zdanie dziwnie brzmi... też coś nie pasuje... :mrgreen:)
BTW, czasy meczów 5-6 i 7-8 są ciągle nie ustalone... zgadnij dlaczego :lol:
no właśnie do tego awantura z hotelem, brak możliwości trenowania na właściwym boisku, czy numer z meczem Japonii o 8 miejsce ;) pomiędzy spotkaniem o brązowy medal a finałem.
Chciało by się zawołać Allez Les Bleus, Allez.. (kurde, faktycznie niełatwo :-o )
Podpisuję się wszystkimi kończynami. Własnie sie z francją zaczął.
Ogładałem mecz Brazylia - Serbia i nie stał na takim poziomie jak Poslka - Bulgaria. Po tym co widziałem mamy spore szanse.
Co by nie było... wierzę, że wygramy.
Japonia jest be, za te wszystkie kombinacje z programem mistrzostw - i jeśli nie zostanie zgnębiona do końca (8 miejsce) to będzie niesprawiedliwe :) Francuzi do ataku! (kurde, jakoś to ostatnie zdanie dziwnie brzmi... też coś nie pasuje... :mrgreen:)
BTW, czasy meczów 5-6 i 7-8 są ciągle nie ustalone... zgadnij dlaczego :lol:
ah zu! jak mawiają starożytni rosjanie... :mrgreen:
cos tam slyszalem o dziwnym regulaminie ze jakbyśmy mieli wygrane wszystkie mecze 3:0 i jeden przegramy to nie wchodzimy do finalu bo male punkty LOL
tak - zawsze mowie ze kara musi byc i jak komus robisz kuku to ono wraca do ciebie :-) a tym mocniej im dłużej wraca :D
btw.
jak byl ostatni set to trzymałem pędraka na rękach bo żona gdzieś sie zmyła :| i jak zakrzyknąłem yes! yes! yes! to mały zaczą tak ryczeć że musiałem go uspokajać z 5 minut :D
No, Francuzi się sprawili - Japonia o 7 miejsce z Rosją :-D
rysiaczek
02-12-2006, 17:13
[...]
siatkarzy trenuje Brazylijczyk jak jest .... dobrze
argentynczyk, argentynczyk....!
IMHO całe środowisko stojące za sportem (polscy działacze, trenerzy itp) powinni przeprosić i odejść ....
obiema recami sie podpisuje
No, Francuzi się sprawili - Japonia o 7 miejsce z Rosją :-D
buehehehe - lepiej byc nie moglo:mrgreen: :mrgreen: szkoda, ze nie ma transmisji...