PDA

Zobacz pełną wersję : gdzie kupić obiektyw?

kawo
29-11-2006, 15:58
chciałem sie tym razem zapytać czy warto kupować obiektyw w sklepie ineternetowym, czxy może lepiej isć do normallnego sklepu i sprawdzić jak sie obiektyw sprawuje w moim korpusie? jak sądziecie? ktoś tu pisał, ze lepiej pójść do sklepu podłączyć obiektyw, zrobić na różnych ogniskowych zdjęcia, a potem w domu na kompie sprawdzić jak wyszły i dopiero zakupić ten konkretny obiektyw...:)
Czy sigma 70-300 faktycznie jest tak różna w zalezności od konkretnej sztuki?

Blindseeker
29-11-2006, 21:49
Jeśli kupujesz obiektyw nie-Canona, to lepiej podpiąć pod puszkę i sprawdzić każdy egzemplarz osobiście.

krzypol
29-11-2006, 23:01
Jeśli kupujesz obiektyw nie-Canona, to lepiej podpiąć pod puszkę i sprawdzić każdy egzemplarz osobiście.
Popieram, chyba że kupujesz u Cichego :-D

Matsil
01-12-2006, 01:15
Popieram, chyba że kupujesz u Cichego :-D

U Cichego nie kupisz byle czego. Wiem coś o tym.

kawo
01-12-2006, 11:22
U Cichego nie kupisz byle czego. Wiem coś o tym.

ja nie wiem jak Cichy działa, ale jak macie jakiegoś linka do jego "sklepu" to dajcie...

Mac
01-12-2006, 11:38
Kontakt do Cichego znajdziesz na forum.
Natomiast warto kupić w sklepie netowym, który poza tym posiada swoją siedzibę, gdzie mają szkła i gdzie możesz je sprawdzić. Zobacz fotoit.pl, cyfrowe.pl

Blindseeker
01-12-2006, 12:03
Kontakt do Cichego znajdziesz na forum.
Natomiast warto kupić w sklepie netowym, który poza tym posiada swoją siedzibę, gdzie mają szkła i gdzie możesz je sprawdzić. Zobacz fotoit.pl, cyfrowe.pl

Fotoit.pl mogę osobiście polecić - sam kupowałem tam aparat a także kilku moich znajomych - każdy zadowolony. Poza tym można negocjować ceny :-)

Matsil
01-12-2006, 21:31
Fotoit.pl mogę osobiście polecić - sam kupowałem tam aparat a także kilku moich znajomych - każdy zadowolony. Poza tym można negocjować ceny :-)

Je też kupowałem u tych chłopaków sporo sprzętu i jestem zadowolony.