Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Ktoś ma plecak Apollo ComuPack Traveller ?

himi
27-11-2006, 12:43
Witam, noszę się z myślą zakupu ww plecaka jednak szukam kogoś, kto ma takowy. Zależy mi na zdjęciu wnętrza ze sprzętem. Nie wiem, czy wejdzie mi 30d z gripem?

schabu
18-09-2007, 00:44
a ma może ktoś ten plecak:
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?idt=14949&grupa=torby%20foto&producent=Apollo%20plecaki&
też apollo, cena nie duża, a potrzebuje czasem na rower, bo z torbą nie da się za bardzo jeździć:)

Krzych
18-09-2007, 07:27
Z moich doświadczeń wynika że lepiej dopłacić i kupić inną firmę.
Moje doświadczenia? Jednoczesne wyrwanie dwóch pasków ramieniowych i lądowanie sprzętu (na szczęście) na piętach. Producent stwierdził przeciążenie i "straszne sponiewieranie" plecaka. Paski się odpruwają a od poduszek odrywają się rzepy.

Rafał32
18-09-2007, 08:04
a ma może ktoś ten plecak:
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?idt=14949&grupa=torby%20foto&producent=Apollo%20plecaki&
też apollo, cena nie duża, a potrzebuje czasem na rower, bo z torbą nie da się za bardzo jeździć:)

Ja mam ten plecak.Nie narzekam-wiadomo wykonanie mogłoby być lepsze ale ogolnie jest w porzadku.Brałem go na rower,brałem go na slub,miałem w Turcji na wycieczce.Za duzo nie napakujesz-30 wchodzi +tamron i 70-200/4. a na górę piwo:razz:
Zapłaciłem 70PLN

oszin
19-09-2007, 00:47
do tego plecaka powinien sie mieścić 30d z gripem. mam ten plecak i 30d i po zapakowaniu jest spory luz. tylko nie wiem skąd zmiana nazwy....
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?idt=14947&grupa=torby%20foto&producent=Apollo%20plecaki&
skoro producent nazywa go tak.....
http://www.apollophoto.eu/?q=t&p=TRAVELLER&idn=8736

no i w pierwszym linku z ceną to przegięcie bo zapłaciłem 130 w sklepie a na alledrogo to i po 99 zeta znajdziesz
mi on jakościowo odpowiada i nic sie nie stało po zapakowaniu mojej "stopki" + lap 15,4 (jakieś 3kg z baterią) ciuchów i kilku puszek wiadomo czego....

januszP.
19-09-2007, 06:34
Ja mam ten plecak.Nie narzekam-wiadomo wykonanie mogłoby być lepsze ale ogolnie jest w porzadku.Brałem go na rower,brałem go na slub,miałem w Turcji na wycieczce.Za duzo nie napakujesz-30 wchodzi +tamron i 70-200/4. a na górę piwo:razz:
Zapłaciłem 70PLN

Potwierdzam. Dodam, że 30-ka z gripem + tamron + 70-200/4. W górna komorę 30-ka z gripem + 70-200/4 (na stojąco po środku) Po bokach luz na inne rzeczy np. lampa.
Schabu zdjęcia do Ciebie wysłałem
Janusz

himi
19-09-2007, 10:19
Dzięki panowie, już zdecydowałem, wezmę go.

himi
10-10-2007, 16:00
No cóż, ja to chyba za wybredny jestem. Apollo computrekker wrócił dzisiaj do sprzedawcy. Powód: kiepska funkcjonalność. Insert cały lata, przesuwają się komory, plecak jest miękkawy. Dramatycznie wykonano też paski do zapinania ,,na klacie''. Są luźno założone na szelki i zsuwają się po odpięciu. Bez pasków szelki są za szeroko rozstawione i plecak załadowany zsuwa się z ramion.
Lap 15,5 - acer 3003 wchodzi, ale zamka już nie zapiąłem.

Powyższe zdecydowały o konieczności zwrotu.
Poza tym plecak robi wrażenie nieźle wykonanego, ale to sprawa wtórna.
W porównaniu z fomei prv3, którego miałem (dostrzegając wady) apollo jest kiepściutki i dużo słabiej chroni sprzęt. Dodatkowo prv 3 ma pokrowiec.
To tyle ode mnie, może komuś się przydadzą te ustyskiwania przed zakupem.

MacGyver
10-10-2007, 16:16
Ja posiadam plecaczek Apollo Dual Trekker i jedyną jego zaletą okazała się niska cena. Choć sam materiał wydaje się nienajgorszy to produkt ten jest generalnie wykonany dość tandetnie (prujące się szwy, pękające klamerki).

himi
10-10-2007, 16:34
Ten compu na pierwszy look też robi dobre wrażenie, ale po przyjrzeniu się jest kiepsko. Kompletny brak funkcjonalności, przede wszystkim za szerokie szelki zsuwające się na zewnątrz z ramion. To szczyt. Bez paska na klatę nie wyszedłbym dalej niż wokół domu. Te paski też z resztą słabiutkie, no i zamki.... Hmmm, lepiej dołożyć do czegoś solidniejszego. Ja mam nauczkę. Kolejną:(

Vitez
11-10-2007, 14:53
Hmmm, lepiej dołożyć do czegoś solidniejszego. Ja mam nauczkę. Kolejną:(

Niech bedzie ze kryptoreklame robie ale probowales Lowepro CompuRovera?

alekp
11-10-2007, 19:30
Mam tego travelera i dla mnie jest ok. Mieści się: Canon 300V, KIT, 50mm, 70-300 Sigma, 20 filmów, baterie, Kodak Z740 i inne pierdoły. Był ze mną w górach, na Ukrainie i wszystko ok. Sprzęt w nim waży jakby mniej;p

himi
11-10-2007, 19:51
Zamówiłem lowe mini trekkera