Zobacz pełną wersję : Ktoś ma plecak Apollo ComuPack Traveller ?
Witam, noszę się z myślą zakupu ww plecaka jednak szukam kogoś, kto ma takowy. Zależy mi na zdjęciu wnętrza ze sprzętem. Nie wiem, czy wejdzie mi 30d z gripem?
a ma może ktoś ten plecak:
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?idt=14949&grupa=torby%20foto&producent=Apollo%20plecaki&
też apollo, cena nie duża, a potrzebuje czasem na rower, bo z torbą nie da się za bardzo jeździć:)
Z moich doświadczeń wynika że lepiej dopłacić i kupić inną firmę.
Moje doświadczenia? Jednoczesne wyrwanie dwóch pasków ramieniowych i lądowanie sprzętu (na szczęście) na piętach. Producent stwierdził przeciążenie i "straszne sponiewieranie" plecaka. Paski się odpruwają a od poduszek odrywają się rzepy.
a ma może ktoś ten plecak:
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?idt=14949&grupa=torby%20foto&producent=Apollo%20plecaki&
też apollo, cena nie duża, a potrzebuje czasem na rower, bo z torbą nie da się za bardzo jeździć:)
Ja mam ten plecak.Nie narzekam-wiadomo wykonanie mogłoby być lepsze ale ogolnie jest w porzadku.Brałem go na rower,brałem go na slub,miałem w Turcji na wycieczce.Za duzo nie napakujesz-30 wchodzi +tamron i 70-200/4. a na górę piwo:razz:
Zapłaciłem 70PLN
do tego plecaka powinien sie mieścić 30d z gripem. mam ten plecak i 30d i po zapakowaniu jest spory luz. tylko nie wiem skąd zmiana nazwy....
http://www.foto-net.pl/sklep/pokaz_karte.php?idt=14947&grupa=torby%20foto&producent=Apollo%20plecaki&
skoro producent nazywa go tak.....
http://www.apollophoto.eu/?q=t&p=TRAVELLER&idn=8736
no i w pierwszym linku z ceną to przegięcie bo zapłaciłem 130 w sklepie a na alledrogo to i po 99 zeta znajdziesz
mi on jakościowo odpowiada i nic sie nie stało po zapakowaniu mojej "stopki" + lap 15,4 (jakieś 3kg z baterią) ciuchów i kilku puszek wiadomo czego....
januszP.
19-09-2007, 06:34
Ja mam ten plecak.Nie narzekam-wiadomo wykonanie mogłoby być lepsze ale ogolnie jest w porzadku.Brałem go na rower,brałem go na slub,miałem w Turcji na wycieczce.Za duzo nie napakujesz-30 wchodzi +tamron i 70-200/4. a na górę piwo:razz:
Zapłaciłem 70PLN
Potwierdzam. Dodam, że 30-ka z gripem + tamron + 70-200/4. W górna komorę 30-ka z gripem + 70-200/4 (na stojąco po środku) Po bokach luz na inne rzeczy np. lampa.
Schabu zdjęcia do Ciebie wysłałem
Janusz
Dzięki panowie, już zdecydowałem, wezmę go.
No cóż, ja to chyba za wybredny jestem. Apollo computrekker wrócił dzisiaj do sprzedawcy. Powód: kiepska funkcjonalność. Insert cały lata, przesuwają się komory, plecak jest miękkawy. Dramatycznie wykonano też paski do zapinania ,,na klacie''. Są luźno założone na szelki i zsuwają się po odpięciu. Bez pasków szelki są za szeroko rozstawione i plecak załadowany zsuwa się z ramion.
Lap 15,5 - acer 3003 wchodzi, ale zamka już nie zapiąłem.
Powyższe zdecydowały o konieczności zwrotu.
Poza tym plecak robi wrażenie nieźle wykonanego, ale to sprawa wtórna.
W porównaniu z fomei prv3, którego miałem (dostrzegając wady) apollo jest kiepściutki i dużo słabiej chroni sprzęt. Dodatkowo prv 3 ma pokrowiec.
To tyle ode mnie, może komuś się przydadzą te ustyskiwania przed zakupem.
MacGyver
10-10-2007, 16:16
Ja posiadam plecaczek Apollo Dual Trekker i jedyną jego zaletą okazała się niska cena. Choć sam materiał wydaje się nienajgorszy to produkt ten jest generalnie wykonany dość tandetnie (prujące się szwy, pękające klamerki).
Ten compu na pierwszy look też robi dobre wrażenie, ale po przyjrzeniu się jest kiepsko. Kompletny brak funkcjonalności, przede wszystkim za szerokie szelki zsuwające się na zewnątrz z ramion. To szczyt. Bez paska na klatę nie wyszedłbym dalej niż wokół domu. Te paski też z resztą słabiutkie, no i zamki.... Hmmm, lepiej dołożyć do czegoś solidniejszego. Ja mam nauczkę. Kolejną:(
Hmmm, lepiej dołożyć do czegoś solidniejszego. Ja mam nauczkę. Kolejną:(
Niech bedzie ze kryptoreklame robie ale probowales Lowepro CompuRovera?
Mam tego travelera i dla mnie jest ok. Mieści się: Canon 300V, KIT, 50mm, 70-300 Sigma, 20 filmów, baterie, Kodak Z740 i inne pierdoły. Był ze mną w górach, na Ukrainie i wszystko ok. Sprzęt w nim waży jakby mniej;p
Zamówiłem lowe mini trekkera