Zobacz pełną wersję : gdzie na pocztę..?
Witam,
jak do tej pory mam w onecie ale powiem szczerze że ostatnio mnie trochę denerwuje delikatnie mówiąc,wieczorem zawsze jest problem aby coś sprawdzić , przymierzam się do WP, 3 gb....,a coś innego godnego polecania?
pozdr.
Tomasz1972
23-11-2006, 19:05
www.o2.pl
gmail.com i nie ma mocnych
z bezpłatnych gmail.com rządzi.
Jak chcesz to wyślę Ci zaproszenie.
WP odradzam.
Ale tytuł dałeś :roll:
Założyłbym się o wszystko, że wątek jest nt. strajku poczty:mrgreen:
www.konto.pl
Ja tak samo pomyślałem :) I skorzystam z okazji, żeby ponarzekać, do tego nawet na temat (forumowy) :mrgreen: bo przez strajki na poczcie muszę (wolę) poczekać z wysłaniem fotek dzieci dziadkom :(
Ale tytuł dałeś :roll:
Założyłbym się o wszystko, że wątek jest nt. strajku poczty:mrgreen:
www.konto.pl
pisząc myślałem również o listonoszach . :( ( nie wiem co tu wstawić..?)
Ja tak samo pomyślałem :) I skorzystam z okazji, żeby ponarzekać, do tego nawet na temat (forumowy) :mrgreen: bo przez strajki na poczcie muszę (wolę) poczekać z wysłaniem fotek dzieci dziadkom :(
daj dziadkom laptopa..
dzisiaj wysyłałem obiektyw i powiem szczerze że kobitka trochę musiała się sprężać, lekko nie mają, niech walczą!
muflon wyslij kurierem - oni nie strajkuja ;-)
Mam nadzieję, że ten strajk nie dotyczy poczty wychodzącej... Wysłałem parę dni temu zgłoszenie na roczny kontrakt do pewnego labu w Londynie. Jak przez tych nierobów nie dostanę pracy, zaczne się utrzymywać z napadania na listonoszy.
z bezpłatnych gmail.com rządzi.
Jak chcesz to wyślę Ci zaproszenie.
WP odradzam.
a w interii opłacasz?;-)
a w interii opłacasz?;-)
Ha ;)
Interia na pewno lepiej działa niż WP,
ale gmail lepiej niż interia ;)
A pozatym mam maila na nazwa.pl tylko, że płatnego ;)
ukasbadu
23-11-2006, 20:18
Zdecydowanie GMail.
Heniek, jak darmówka to tak jak pisano ci wcześniej, tylko gmail.com
Filtry antyspamowe tam wymiatają, wszystko co zbedne od razu w koszu :)
Mam nadzieję, że ten strajk nie dotyczy poczty wychodzącej... Wysłałem parę dni temu zgłoszenie na roczny kontrakt do pewnego labu w Londynie. Jak przez tych nierobów nie dostanę pracy, zaczne się utrzymywać z napadania na listonoszy.
moze i wychodzacej nie dotyczy ale ci co strajkują to nawet jak dostaną to mogą ci nie doniesc tej poczty :p ;);)
A z tymi nierobami to byś sie powstrzymał...
interia ma teraz fajnie - nie ma ograniczeń wielkości :) a gmail ma jedną wadę - niektóre serwisy nie akceptują przy zakładaniu konta poczty gmail - np dpreview :)
A z tymi nierobami to byś sie powstrzymał...
Wybacz, zawsze piszę z pozycji pępka świata :)
Widzę, że na gmail.com tylko z proszeniami.:roll:
Czy ktoś takowe ma na zbyciu?
Jeśli tak to poproszę.
Silent Planet
23-11-2006, 20:51
Filtry antyspamowe tam wymiatają, wszystko co zbedne od razu w koszu :)
...razem z połową korespondencji z Allegrowiczami.
Te filtry nie wymiatają.
One wręcz wyp***ą... :|
Torchę prywaty. Dzięki za zaproszenie na gmail.com dla kolegów
Wats0n i arekko.
Jak tylko dojdą mail to potestuję.
Oczywiście oddam zbędne zaproszenie.
A ja proponuje jeśli posiadasz tel kom to zakładaj pocztę u swojego operatora na jego stronce, ja np mam ......@plusnet.pl , odbieram pocztę na telefonie, dostaje smsa o dostaniu nowej poczty itd
Ha ;)
A pozatym mam maila na nazwa.pl tylko, że płatnego ;)
a w czym jest lepsza od nie platnej??:)tylko nie porownoj do o2 bo to jest tak jakbys porownal kuriera do poczty polskiej:D
a z gmailem nie mam zadnych problemow poza tym ze widze w koszu jak mi spam rosnie. no ale zaczelm go ignorowac i nie wyrzucam go nawet:)
Spam. Mnie jednak denerwuje..
Poza tym mam w domenie jakiej chcę :P
No i nie ma jakiś durnych limitów, chociaż nie wiem czy gmail ma.
Najlepszy AntySpam to IMHO ma o2.pl
Osobiście korzystam z o2.pl, wp.pl, gmail.com
PS. BTW, gmail już oficjalnie śmiga? Czy trzeba zaproszenia wysyłać?
Tomasz1972
23-11-2006, 23:15
Tylko czasami potrafi dać do spamu chcianą pocztę . Pozatym , jak na darmowe konto to nawet duzo reklam nieprzysyłają .
DoMiNiQuE
23-11-2006, 23:16
hue hue, o2 pomino antyspamu uchodzi za najbardziej spamerskie konto. PRECZ! ;) Gmail rulez! :) (choc osobiscie korzystam z platnego @poprostu.net)
Schabu, po 30 dniach same sie usuwają ze spamu
Tylko czasami potrafi dać do spamu chcianą pocztę . Pozatym , jak na darmowe konto to nawet duzo reklam nieprzysyłają .
Generalnie tak niesamowicie dużo SPAMu przychodzi, że nawet mi się nie chce sprawdzać czy nie zaplątała się tam jakaś 'zwykła' poczta.
Swoją drogą korzystacie z poczty poprzez www, czy z jakiegoś softu?
Ja używam i polecam ThunderBirda z stajni Mozilla.
The Bat + BayesIt jako antyspam
Swoją drogą korzystacie z poczty poprzez www, czy z jakiegoś softu?
Ja z www + Gmail Notifier oraz Gmail Space w Firefoxie 8)
MacGyver
24-11-2006, 12:37
Ja od kilku lat mam na hoga.pl. Kosztuje mnie to 61 zł rocznie (brutto) ale jest z nią zero problemów, żadnych spamów od providera, przeciążeń serwera, zawieszek i maili dochodzacych po trzech dniach.
Schabu, po 30 dniach same sie usuwają ze spamu
wiem - dlatego sie tym juz nie przejmuje:D po prostu wczesniej mnie irytowal ten napis "Spam (190)" :)
a o2 jest super gdyby nie to ze maile potrafia dojsc po 24 godzinach a w miedzy czasie dostajesz kilka reklam:P
gmail - najlepsza poczta, kładzie wiele płatnych skrzynek.
Fan nr 1
24-11-2006, 16:00
Mam gmaila i sobie chwalę. Google nie przysyłają mi w ogóle rzadnych reklam, spamu brak. Jedyny problem miałem z mailem potwierdzającym przyjęcie zamówienia na wydruk zdjęćz Foto-netu. Nie wiedzieć dlaczego wylądował w spamie
A no i oczywiście jak się ma gmaila to można sobie załozyć darmową galerię w Picassie
Mam gmaila i sobie chwalę. Google nie przysyłają mi w ogóle rzadnych reklam, spamu brak. Jedyny problem miałem z mailem potwierdzającym przyjęcie zamówienia na wydruk zdjęćz Foto-netu. Nie wiedzieć dlaczego wylądował w spamie
A no i oczywiście jak się ma gmaila to można sobie załozyć darmową galerię w Picassie
Jakim Picassie ??
Fan nr 1
24-11-2006, 20:04
Picasa (sorki z jedym "s " a nie z dwoma jak napisałem poprzednio)to darmowa galeria internetowa google dla posiadaczy konta gmail, tą samą nazwę nosi też darmowa przeglądarka do zdjęć. ( nie jestem pewien czy można zaożyć galerię bez posiadania konta u mnie jest to jakoś powiązane)
Warunkiem zalozenia galerii jest posiadanie konta pocztowego, wowczas mozna sciagnac wersie picasy obslugujaca webalbum. Efekty są takie. (http://picasaweb.google.com/michal.gniot)