Zobacz pełną wersję : promocyjnie do 400d
Kupiłem 400d i jest tam promocja.
Może ktoś by mi pomógł i przetłumaczył?
Byłbym wdzięczny - a inni pewnie też.
Karty
http://canoncigpromotion.onlinerebates.com/terms.aspx
a druga promocja to: http://canonextrapromotion.onlinerebates.com/intro.aspx
Michał
Moze cos w tym watku ci pomoze:
http://canon-board.info/showthread.php?t=16147
nic mu nie pomoże....uprzedzam :)
nic mu nie pomoże....uprzedzam :)
Pomoże pomoże !! Ja się zarejestrowałem , wypełniłem dane własne i aparatu i ... przyszło.
Rzecz może o tyle ciekawa ,że Canon Europe nie uznaje, że ktos z Polski może kupic aparat, no i przy wypełnianiu danych - ja wpisałem ,że mieszkam w Wielkiej Brytani. Jednak wpisałem też w danych adresowych POLAND i katra 256 dotarła !!
Pozdrawiam
GTharnas
14-11-2006, 09:59
Ale za to To Ci pomoze :
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=4431&highlight=darmowa
Masz tam opisane krok po kroku :).
Ja zrobiłem tak samo z moim 400D i 2 tygodnie i mam Karte.
Co do drugiej promocji tzn. Cash Back
To tez się nad nią zastanawiałem ponieważ jestem przed zakupem 17-40 L, ale z tego co na stronie wyczytałem to promocja obejmuje kraje w których nie ma PL, czyli jak obiektyw będzie kupiony w kraju to nie skorzystamy z tego
"Which countries should I purchase the product in to be valid for this promotion?
A. The promotion runs in the following 15 countries: Austria, Belgium, Denmark, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Luxembourg, the Netherlands, Portugal, Spain, Sweden, Switzerland and the United Kingdom. For the cashback to apply, the product listed in Section 2 must be purchased in either of those 15 countries"
Jedyna mozliwosc to kupic w jednym z tych krajow np. wiem ze na Allego duzo osob ma sprzet z niemieckiej hurtowini ... wiec bylo by wtedy gites.
Ale jest jeszcze jedno ale .. :)
Nalezy wyciac z pudelka "barkode" prawdopodobnie kod kreskowy i wraz z Kopia dowodu zakupu wyslac :) Tylko czy potem nie bedzie problemow np z wymiana , naprawa czy odsprzedażą sprzetu , bo pudelko bedzie powycinane ?
Daniel
witam. jakis czas temu znalazlem na stronie canona info, ze rejestrujac aparat otrzyma sie karte 256 lub 512 MB. No i sie zarejestrowalem i... NIC... Nie moge sie zalogowac na cig.canon-europe.com ale na my.canon-europ.com moge bez problemu.... o co chodzi?? moze mial ktos podobny problem??
hej
z prawnego punktu widzenia kupujesz aparat nie opakowanie(no chyba że jest to eleganckie plastikowe etui jakieś) więc z wymianą lub naprawą nie będzie problemu( nawet w wiadrze możesz im wtedy oddać do naprawy.
Kartonowe pudełko jest nietrwałe i np.przeważnie jest tak sprzet zapakowany że z niecierpliwością rozrywasz wszystko żeby się do niego dostać - czyli wszystko ok - producenci i sprzedawcy nie mogą żądać sprzetu w oryginalnym nietrwałym opakowaniu po to jest niezgodne z prawem( konsultowałem to juz z prawnikiem bo miałem taką sytuację i wystarczyło sprzdwcy podac odpowiedni paragraf i w pudełku po butach przyjał sprzet)
cze
Hellfire
15-11-2006, 00:55
Ale za to To Ci pomorze :
http://www.canon-board.info/showthread.php?t=4431&highlight=darmowa
Daniel
A to Ci Mazury
http://www.mazury.com.pl/
GTharnas
15-11-2006, 02:45
hej
producenci i sprzedawcy nie mogą żądać sprzetu w oryginalnym nietrwałym opakowaniu po to jest niezgodne z prawem
cze
No może i masz racje ... wiem tylko ze jak oddawałem kiedyś aparat do serwisu Canona to mówili by przysłać w oryginalnym pudełku..... hehe ale nie mówili ze w nie naruszonym :). Na dniach mam odebrać 17-40 L , to może uda mi sie skorzystać z tej promocji.
Pozdr.
>A Mazury .. jak najbardziej ładne ale wole gÓry :)
ms714033
16-11-2006, 20:28
A ludzie kupujący w Polsce ze słynnej stajni "CANON POLSKA" sp. z o.o. są zawsze kopani w d..... Właśnie kupiłem to body i po "PROMOCJI" żadnych śladów. :( To już drugie moje body z oficjalnego źrodła w Polsce i drugi raz to samo - NIE DOTYCZY!!!
Szkoda gadać!!!!
W sumie karta CF to tylko 30-40 zł, nie wiem czy warto kombinować i żebrać, chociaż z drugiej strony to właśnie tym co mają najwięcej w ****ch, dają promocje a w Polsce gówno masz i gówno dostaniesz... kupiłem z Canon Polska i jakże ucieszyłem się że chociaż drukowane mam po PL wszelkie instrukcje! Cud!
ms714033
16-11-2006, 21:22
W sumie karta CF to tylko 30-40 zł ...
Masz całkowitą rację. Przy kwocie rzędu 3 tysięcy taka karta to g... ale mnie chodzi o zasadę ... my chyba nie jesteśmy z gorszej gliny niż niemcy, anglicy itd....?
kupiłem z Canon Polska i jakże ucieszyłem się że chociaż drukowane mam po PL wszelkie instrukcje! Cud!
To nie jest cud to standard. Między innymi to właśnie wydrukowane instrukcje w języku polskim były jakąś tam małą kropelką skłaniającą do zakupu przez CANON POLSKA :( - nie cierpię czytać instrukcji na komputerze !!!!
nie cierpię czytać instrukcji na komputerze !!!!
Z tym się też w 100% zgadzam
najwaznijesze ze na eosa 30d jest promocja w Polsce...
nie cierpię czytać instrukcji na komputerze !!!!
Ot argument... tak jakby drukarki nie istnialy :p
ostatnio miałem wydrukować instrukcję do InDesigna - 850 stron... to powodzenia
ms714033
18-11-2006, 15:33
ostatnio miałem wydrukować instrukcję do InDesigna - 850 stron... to powodzenia
Dlatego też nie skomentowałem zaczepki Viteza.
Pozdrawiam.
Instrukcja drukowana na Allegro kosztuje 30 zł.
Jak dotrze karta to będę na zero, ale o kartę do przodu i 24 miechy gwarancji.
Kupowałem body w Szwajcarii.
Dlatego też nie skomentowałem zaczepki Viteza.
To nie zaczepka a sposob na rozwiazanie niedogodnosci czytania na monitorze. Jak nie na wlasnej drukarce to jest wiele miejsce gdzie mozna za pare zl wygodnie wydrukowac nawet i setki stron :roll: .
Do mnie 256 właśnie dotarła...:)
Postąpiłem wg. instrukcji na Canon-Board i gites :)
Pozdrawiam
Do mnie 256 właśnie dotarła...:)
Postąpiłem wg. instrukcji na Canon-Board i gites :)
Pozdrawiam
To już możesz podać publicznie swój promotion code (XXX-XXXXX), żebym mógł sprawdzić jak bardzo to jest unikalny numerek... :-P
matka_Wariatka
23-11-2006, 21:45
wlasnie sie zarejestrowalam - na pudelku mam naklejke z gratisowa karta 512 :)
ciekawe, ktora dostane ;)
Ja też na naklejce mam 512,ale podczas rejestracji dostępna była tylko opcja z 256...ale i tak fajosko...:D:D:D
Pozdrawiam
Ot argument... tak jakby drukarki nie istnialy :p
tak wydaj 4-5 tys za aparat i jeszcze wydrukuj kilkadziesiąt stron na własny koszt (najlepiej jeszcze by chcieli zeby kupowac drukarki canona do tego celu) :(
wlasnie sie zarejestrowalam - na pudelku mam naklejke z gratisowa karta 512 :)
ciekawe, ktora dostane ;)
Z przykrością ale dostaniesz 256 MB bo ja taka dostałem.
256 już sie skończyły i dla nowych 400D zakupionych z gwarancją euro są tylko karty sandisc 512MB - proszę uważnie czytac na stronie canona. Trzeba się spieszyć bo promocja kończy się 31 grudnia. Rejestrować się można na stronie angielskiej lub niemieckiej canona jak kto rozumie ;-)
Karta do mnie doszła w 1 tydzień.
ps. poza tym na stronie z promocją pisze, że są w promocji kart 512 a nie 256
cze
matka_Wariatka
24-11-2006, 21:17
256 już sie skończyły i dla nowych 400D zakupionych z gwarancją euro są tylko karty sandisc 512MB - proszę uważnie czytac na stronie canona.
cze
wlasnie przeczytalam:
Congratulations on the purchase of your new EOS 400D digital SLR camera. If the product you bought had a special promotion sticker on the box you are now eligible for a free 256 Mb CompactFlash card.
:)
wlasnie przeczytalam:
Congratulations on the purchase of your new EOS 400D digital SLR camera. If the product you bought had a special promotion sticker on the box you are now eligible for a free 256 Mb CompactFlash card.
:)
No i ja też tak przeczytałem a dodatkowo nawet taka (256MB) dostałem.
hej
nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd ale wysłełem maila do canona w GB i odpowiedzieli mi że 256 nie ma i są tylko 512 do 400D wypełniłem następnie formularz promocyjny i taką 512 właśnie niedawno dostałem
cze
No to lipa...mnie przysłali 256...
czyli jak kupujecie 400D to w srodku powinien byc kupon na ta karte - aha i wynika z tego ze dotyczny tylko apatratow z gwarancja europejska a nie z polska?
czyli jak kupujecie 400D to w srodku powinien byc kupon na ta karte - aha i wynika z tego ze dotyczny tylko apatratow z gwarancja europejska a nie z polska?
Nie w środku, tylko jest naklejka na pudełku.
Jak dostaniesz takie pudło w Polsce, to masz promocję ;)
colinSTi
01-12-2006, 22:36
nie chciałem nikogo wprowadzać w błąd ale wysłełem maila do canona w GB i odpowiedzieli mi że 256 nie ma i są tylko 512 do 400D wypełniłem następnie formularz promocyjny i taką 512 właśnie niedawno dostałem
Dzis do mnie przyszla 256MB (do 400D), o dziwo od rejestracji nie uplynelo wiecej jak 1tydzien, az sie zdziwilem :)
No to lipa...mnie przysłali 256...
Tyz