Zobacz pełną wersję : Czy jesteś zadowolony(a) z wyników wyborów w swoim Mieście
Tomasz1972
13-11-2006, 17:38
Mała ankietka :)
Tomasz Golinski
13-11-2006, 17:39
Kononowicz nie wszedł do drugiej tury :twisted:
Tomasz1972
13-11-2006, 17:50
Kononowicz nie wszedł do drugiej tury :twisted:
U mnie najwięcej głosów zdobył kandydat na burmistrza , który ma podobnie brzmiące nazwisko do Kononowicza :) Mam nadzieję że druga tura coś zmieni , chociaż na żadnego z kandydatów , którzy wezmą w niej udział nie głosowałem .
"Mój" kandydat dopiero 4 miejsce :(:(:(
Tomasz Urbanowicz
13-11-2006, 17:53
Ja chyba jestem - mój sąsiad przeszedł :)
DoMiNiQuE
13-11-2006, 17:53
Ja jestem generalnie zadowolony. Co prawda bedzie dogrywka ;) ale ten co mial odpasc to odpadl :)
Mogło być gorzej. Szkoda tylko, że nikt ze znajomych nie dostał się do rady, zawsze fajnie mieć kolegę u żłoba ;)
Ja jestem generalnie zadowolony. Co prawda bedzie dogrywka ;) ale ten co mial odpasc to odpadl :)
No u mnie bardzo podobnie. Jest git;)
No ja tez nie narzekam ale najbardziej cieszy mnie to ze LPR i SO uslyszala od wyborcow - DOWIDZENIA :mrgreen:
Eee tam, u mnie kicha, nic się nie zmieni... :)
Jestem, choć nie jest to wynik idealny, ale na pewno nie jest gorzej.
No ja znam tylko tych na burmistrza... coż... 3 kadencje burmistrzem bedzie facet który był bibliotekarzem wcześniej i ogólnie średnio rozgarnięty jest... coż... przezyje :?
może się naczytał o zarządzaniu ;)
U mnie w mieści wynik wyborów prezydenckich zgodnie z przewidywaniami. W ankiecie zagłosuję, jak już będą pozostałe wyniki.
W sumie tak. Wygral w pierwszej turze dawny Prezydent.
Jak to się mowi wróg ale swój, bo z dawnego obozu czerwonych.
Zawsze wspieral nasze inicjatywy fotoklubowe.
A ten drugi mimo zaplakatowania calego miasta poległ strasznie. NIc dziwnego malowaniec raz SLD teraz na PO. Przyjazd Rokity na czerwony wschód także nie pomógł.
swiderski
14-11-2006, 10:38
W Gorzowie wygrał "stary" prezydent. Swego czasu głośno było o nim w mediach, ponieważ podczas swojej kadencji przez chyba 2 miesiące siedział w areszcie. :lol: Dobrze, że wygrał bo:
a) Był (jest) naprawdę niezłym prezydentem
b)NIe jest z PiSu :-D
Stary burmistrz na którego głosowałem dostał 4075 głosów, drugi był kolo z PiSu i dostał 2200. Gdyby zdobył 4412 głosów nie było by drugiej rundy.
mario1275
14-11-2006, 14:18
u mnie nie jest idealnie, ale mili państwo za największe zwycięstwo tych wyborów uważam to, że LPR i Samoobrona wypadły z obiegu:)
Ufff... Oficjalnie w Legionowie pis rządził nie będzie. I bardzo dobrze. Dostali ok. 1/7 mandatów.
Obecny prezydent dostał ok. 70% głosów. Na drugim miejscu kandydat na prezydenta z ramienia pis z 12% poparcia :-)
Jacek Deka
15-11-2006, 17:44
a u mnie dogrywka komuch kontra żyd
na żadnego nie głosowałem i muszę teraz podjąć trudną decyzję
a u mnie dogrywka komuch kontra żyd
na żadnego nie głosowałem i muszę teraz podjąć trudną decyzję
Na piwo z kumplami czy z dziewczyna/zona na spacer ;)
Na piwo z kumplami czy z dziewczyna/zona na spacer ;)
piwo z kumplami to komuch czy żyd? :roll: