Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Papier kolorowy 30 x 40 cm gdzie kupic ?

thorin
08-11-2006, 11:05
Przejrzalem allegro, przejrzalem google, zajrzalem do fotonetu i ze zdziwieniem stwierdzilem ze nigdzie w ofercie procz papierow czarnobialych nie ma kolorowych, a juz napewno nie o takich wymiarach, kupowanie roli takiego papieru raczej odpada bo nie mam jej jak pociac, ale czy ktos ma moze kontakt gdzie na slasku lub w okolicach, no w ostatecznosci wysylkowo, kupic kolorowy papier o wymiarach 30x40cm ? Kodak Agfa Fuji, obojetnie byle jeszcze trzymal termin waznosci ;)

EDIT:

Oczywiscie mam na mysli papier do procesu RA-4 :)

Zielony
16-11-2006, 09:23
Znalazłeś już coś thorin?

thorin
16-11-2006, 10:05
nic, pustki...
Tomasz1972 sprzedal mi sposob na dociecie papieru z rolki o szerokosci 30 cm... ale poki co jescze szukam, masz moze jakies namiary Zielony ?

Zielony
16-11-2006, 12:54
Wiesz thorin, pytałem się w EAF'ie* na temat tych papierów i dostałem akurat telefon, że te papiery są już bardzo trudno dostępne. Generalnie kazali zadzwonić do: http://www.czarno-biale.pl/sklep/ i poprosić pana Marka (szefa) i zapytać go o te papiery. Być może coś doradzi, ew. spróbuje sprowadzić. To tyle. Ew. jak Ci się nie śpieszy to w okolicach 10 grudnia mam tam film do odbioru, to mogę zapytać.

*Europejska Akademia Fotografii

thorin
16-11-2006, 17:24
Zielony, dzieki wielkie, ale chyba jutro dostane ten papier, szukalem po calej polsce a dzis dostalem telefon ze rzuca na katowicach pare paczek :) jeszcze raz thnx