Zobacz pełną wersję : canon 400D
witam potrzebuje pilnie polskie menu do canona 400D jak ktos co wie gdzie szukac albo cos w tym stylu prosze o kontakt
Tomasz1972
07-11-2006, 22:56
Nia ma polskiego MENU do 400D .
mattnick
07-11-2006, 23:02
spróbuj może u programistów canon
potrzebuje pilnie polskie menu do canona 400D
Do czego to może być potrzebne? I to w dodatku pilnie...?
a powiedzcie mi czy pojawi sie moze niebawem czy trza jeszcze dlugo bedzie poczekac ??
pozdro dla wałbrzycha :D w sumie to kolo mnie :D
a czy to jest istotne ?? poprostu potrzebuje pilnie i tyle ...
a powiedzcie mi czy pojawi sie moze niebawem czy trza jeszcze dlugo bedzie poczekac ??
Nie ma i NIE BĘDZIE! Takie numery z hackowaniem softu przechodziły tylko 300D.
Ale całkiem serio: po co Ci to? Co tam jest niezrozumiałe?
No chyba że chciałbyś aby nawet na obudowie zamiast Canon Rebel było napisane "armata powstańcza":mrgreen:
czy trza jeszcze dlugo bedzie poczekac ??
predzej angielskiego sie nauczysz ;)
Kolekcjoner
09-11-2006, 18:42
pozdro dla wałbrzycha :D w sumie to kolo mnie :D
a czy to jest istotne ?? poprostu potrzebuje pilnie i tyle ...
Na czekanie szkoda czasu, bo polska to dla Canona marginalny rynek jeśli chodzi o dslr i nie sądzę żeby coś takiego się pojawiło. Może w 450D:).
A do 350 D jest już polskie menu ???
Bo może coś przegapiłem ??
Ewentualnie kto się ty ZAJMUJE (tuuu czy gdzie indziej ??)
Dajcie linka jesli już było pisane na BORADZIE ??
Z góry dziękuję !!! ;-)
Tomasz1972
11-11-2006, 00:14
A do 350 D jest już polskie menu ???
Bo może coś przegapiłem ??
Ewentualnie kto się ty ZAJMUJE (tuuu czy gdzie indziej ??)
Dajcie linka jesli już było pisane na BORADZIE ??
Z góry dziękuję !!! ;-)
Nie ma , przynajmniej ja niespotkałem :):):)
swiderski
11-11-2006, 00:26
Może to i dobrze, że się za to nie biorą. Pewnie powstałby jakiś trudny do zrozumienia bełkot, którego nie da się zmienić / wyrzucić.
z moim angielskim nie ma klopotu... a co do polskiego menu to nie dla mnie ojciec mi tu caly czas sapie ze on chce i tyle !!!! a co ja moge jak nie ma :(
Nortberg
11-11-2006, 13:16
z moim angielskim nie ma klopotu... a co do polskiego menu to nie dla mnie ojciec mi tu caly czas sapie ze on chce i tyle !!!! a co ja moge jak nie ma :(
Te 10 wyrazow to moglby sie nauczyc, moj tez nie umie angielskiego a jak kiedys mu telefon na polski przelaczylem to nie wiedzial co do czego :-)))