Zobacz pełną wersję : [Gustaff] WAWA i kilka kadrów
w sobotę fociłem w Wawie i spotkałem się z jednym z was... canonierów :)
oto efekty
http://nakoneczny.pl/wawa/index.html
Czrodziejskie te czarno białe zdjęcia. Kiedyś i ja takich spróbuję.
bardzo sympatyczne.Najbardizje mi sie podoa grupka golebi :)
Niedzwiedz
06-11-2006, 15:21
jest ekstra :)
z pryzjemnoscia obejrzalem. niektore pomysly powtarzasz, ale w prezentacji sa poprzeplatane innymi zdjeciami, wiec mozna przeoczyc :)
fajne i swieze spojrzenie
Fotoaparatka
06-11-2006, 17:15
Super, cieszę się, że ktoś próbuje pokazać piękno naszej stolicy z sukcesem..:-)
Ciekawe spojrzenie na życie miasta, uważaj tylko na oskarkowego zaraz wytknie centralność niektórych kadrów.
Galeria miła dla oka, stonowana, tak dalej.
Ciekawe spojrzenie na życie miasta, uważaj tylko na oskarkowego zaraz wytknie centralność niektórych kadrów.
Galeria miła dla oka, stonowana, tak dalej.
no i ze w ogole na niektorych sa poruszenia.
przepalenia laskawie przemilcze 8-)
Fajne foty. Taki klimacik mają i trzymają się kupy, a jak wiadomo w kupie siła!:) Fajnie, że jest kolejna osoba z Wawy. Kiedyś trzeba będzie jakiś plenerek zoorganizować. Mam pytanko co do zdjęcia tego dziadka. Pytałeś się go o zgodę?;)
Bardzo ladna plastyka. Jakim szklem robione?
Dziękuję za przychylne głosy i słowa :)
Dziadka pytałem o zgodę i nie miał nic przeciw. mam jego kilkanaście ujęć, ale to jest takie... naturalne i niepozowane, a więc wybrałem właśnie to.
Warszawa... byłem tu tylko jeden dzień. Pozwiedzałem... spotkałem się z jednym z was... i pojechłem spowrotem do siebie :)
Szkło... cóż nie jestem Canonierem, a fotki robiłem:
- jak szerokie kadry - 17-35/2,8-4
- zbliżenia - 70-210/4
- używałem też 50/1,4 ale na żadnej z pokazanych fotek nie maiłem podpiętego tego szkiełka.
Pozdrawiam i dzięki raz jeszcze za ciepłe przyjęcie :)
marcinssdd
07-11-2006, 23:32
Witam Brata Minolciarza :):lol:
Galeria podoba się - chętnie zobaczę więcej.
Coś tu mało komentarzy jest ale to się nadrobi...
:)
albercikk
07-11-2006, 23:44
Witam, Gustaff, fajne zdjęcia, chwile w Wawie wykorzystałeś super.
Pozdrawiam z Wawy
No całkiem nieźle, kolego GUSTAFF :)
marcinssdd
06-01-2007, 20:28
Widzę, że Gustaff galerię założył ale nowych zdjęć ni ma :(
korbusiatko
09-01-2007, 01:37
zdjecia CZAD !!!
z Placu Zamkowego rewelacja, metro też robi wrażenie.
gratuluję OKA, sprzęt dla Cibie nieważny, zrobisz dobre zdjęcie wszystkim.
Dziękuję.
Widzę przychylny głos i wydłubanie mojego skromnego wątku spośród innych, a więc wkleję kolejną galerię. Tym razem listopadowy plener o poranku w okolicach Piły.
Listopadowy mglisty poranek (http://nakoneczny.pl/pilaplener/index.html)
MacGyver
09-01-2007, 09:43
Te warszawskie podobają mi się bardziej, zwłaszcza pionowe z gołębiami. Niemniej mgliste też są bdb, tutaj najbardziej przemawia do mnie dwóch wędkarzy w łódce.
Generalnie podoba mi się Twoje luźne podejście do "sztywnych zasad kompozycji", łamiesz je w świadomy sposób co nadaje zdjęciom wspomnianej przez akustyka świeżości.
Swietne są te Twoje galerie, każde zdjęcie ma klimat, pomysł, jak dla mnie rewelacja :)
borkomar
11-01-2007, 00:01
Fiu fiu Panie.Gratki wielkie gratki:wink:
Dziś Fotki z górek - Zapraszam do komentowania.
Kilka kadrów z tatr (http://nakoneczny.pl/tatry/index.html)
Fotka nr 8 (chyba?) - nocna... kurcze, skąd masz takie fajne kolorki?? możesz napisać jakie były ustawienia?
Pozdrawiam
A kuku :-)
Lubię te fotki z Tatr, dobra robota :p