Zobacz pełną wersję : Canon 30D - gdzie w Krakowie wyczyścić lustro/matówkę ?
Mam parę syfków, matryca czysta. Wiem że "rób fotki nie przejmuj sie" ale jednak wolałbym się tego pozbyć. Macie w Krakowie jakieś zaufane miejsca gdzie zrobią to dobrze i nie zedrą z człowieka kasy ? Z góry wielkie dzięki za info.
Vresviik
30-10-2006, 16:02
na Czapskich 40 zl za czyszczenie
kris6000
30-10-2006, 16:10
Również polecam, jak mają czas to około godzinki czekania.
Zadzwoń i spytaj : tel 012 4291028
Również polecam, jak mają czas to około godzinki czekania.
Zadzwoń i spytaj : tel 012 4291028
Dzięki ogromne, już dzwoniłem i jutro podjadę ;)
na Czapskich 40 zl za czyszczenie
Robiłeś u nich może ? Jak efekty ? dużo sam wydmuchałem ale troszkę zostało i zatanawiam się czy wszystko usuną ;)
Vresviik
30-10-2006, 20:01
Robiłeś u nich może ? Jak efekty ? dużo sam wydmuchałem ale troszkę zostało i zatanawiam się czy wszystko usuną ;)
robiłem,trwało 40 minut wyczyscił dokładnie wszystko
Kolekcjoner
30-10-2006, 22:20
Jeśli sie będziesz spieszył to Ci tylko przedmuchają (sprężonym powietrzem) i wiadomo, że wszystkiego tak nie usuną - mnie to zrobili kilka razy za free :). Ale jak zostawisz to czyszczą dokładnie:).
A czy znacie jakiegoś "fachure" od czyszczenia we Wrocławiu?
I dorzućcie jeszcze Warszawę do znanych miejsc. Na Żytniej nie mogą jakoś wyczyścić mi matówki.
kris6000
31-10-2006, 08:30
To może jeszcze Bielsko Biała.
no w Bielsku fajnie by było jakby był jakiś konkretny fachowiec od czyszczenia
Jeśli sie będziesz spieszył to Ci tylko przedmuchają (sprężonym powietrzem) i wiadomo, że wszystkiego tak nie usuną - mnie to zrobili kilka razy za free :). Ale jak zostawisz to czyszczą dokładnie:).
Super zrobili, zostawiłem im na 2 godziny i jest IDEALNIE ;) Jestem super zadowolony ;)
@Macio
matówkę też wyczyścili na błysk??
@Macio
matówkę też wyczyścili na błysk??
Zgadza się, jest idealnie. Nie wiem czy wyjmowali ale jest idealnie ;) I