Zobacz pełną wersję : Firmware 1.0.5 do 30D
http://web.canon.jp/Imaging/eos30d/eos30d_firmware-e.html
Peri Noid
24-10-2006, 14:49
Zaciągnąłem. Teraz się zastanawiam, czy zrobić update.
Mój ma tak od nowości. Czyli tak około tydzień u mnie ;)
Nie mogę porównać do wcześniejszego firmware ale z tym co mam, to nie narzekam :)
When making camera-direct prints, a semi-gloss paper can be newly selected in the camera settings.
Corrected the phenomenon wherein the displayed number of continuous shots that can be taken increases when images that have been taken are deleted.
bueheh, na to właśnie czekaliśmy....
Ale się chłopaki rozpędzili. Może ten soft jest tak doskonały, że nie ma czego poprawiać :mrgreen:
Czyli nie warto robić update'u.
Kolekcjoner
24-10-2006, 20:15
Czyli nie warto robić update'u.
Pytanie co poprawili, a się nie chwalą. Canon miał zawsze zasadę, że wszystko co wypuścili było (i jest :mrgreen:) cudowne;):).
Robert Dy
24-10-2006, 23:18
Zrobiłem update poprzez EOS Utility. Poszło szybko i łatwo.
Kolekcjoner
24-10-2006, 23:38
Zrobiłem update poprzez EOS Utility. Poszło szybko i łatwo.
I? Jakieś spostrzeżenia:)?
ErnestPierwszy
25-10-2006, 16:26
Jak to jakie?
W końcu może wybrać papier półmatowy do wydruków bezpośrednich:)
Robert Dy
25-10-2006, 22:58
Nie zauważyłem żadnych innych zmian w stosunku do 1.0.4 (Nie korzystam z wydruków bezpośrednich).
Kolekcjoner
26-10-2006, 00:31
Nie zauważyłem żadnych innych zmian w stosunku do 1.0.4 (Nie korzystam z wydruków bezpośrednich).
Przycisk direct print Cię "nie jara" :):).
Świetny upgrade :D Kolejny, będą to przyciski direct print w różnych kolorach... do kupienia w EMPIKu :D
Zastanawiam się nad wejściem w Canona i sobie śledzę wasze forum... ale upgrade jest rewelka ;D
jaka znowu elka..co to znowu nowe szkiełko sie szykuje??
jaka znowu elka..co to znowu nowe szkiełko sie szykuje??
A co to ma wspólnego z firmwarem ??