PDA

Zobacz pełną wersję : wkręcony..

Juicy
11-10-2006, 12:44
Witam, drodzy koledzy Cenonierzy, jeśli ktoś z Was wstaję o godzinie 8 rano w dniu jutrzejszym ( 12.10 czwartek ) polecam ustawienie odbiorników radiowych na 105,6 Eska. Nie wiem dokładnie o której to będzie ale generalnie przed godziną zostałem wkręcony a że rzecz tyczy się fotografii myślę że warto posłuchać, na sczęście mam do siebie tyle dystansu że potrafię się śmiać z samego siebie :mrgreen: Bądźcie czujni na dziwne zlecenia foto... Nadmienie że podczas rozmowy 2,3 razy powstrzymywałem się od ataku śmiechu a ponadto wygrałem jakiś sprzęcik grający ;-) pozdro miłego słuchania

Cichy
11-10-2006, 12:49
Nagraj i wstaw mp3.

Nemeo
11-10-2006, 13:02
Po co zakładasz dwa takie same wątki ?

Juicy
11-10-2006, 13:30
Po co zakładasz dwa takie same wątki ?

hmm, nie byłem pewien gdzie lepiej a chciałem żeby dużo osób na to trafiło, przepraszam Nemeo jeśli to taki problem więcej się nie powtórzy, co za miła atmosferka człowiek się chce pochwalić a tu.. pozdro i więcej wyrozumiałości życzę dla początkujących forumowiczów

Nagraj i wstaw mp3.

się postaram

liquidsound
11-10-2006, 14:51
Dokladnie, osma godzina to srodek nocy jeszcze:wink:

stdanielo
11-10-2006, 16:03
Dokladnie, osma godzina to srodek nocy jeszcze:wink:

Taki to ma dobrze, dla mnie 8-ma to już prawie pora obiadowa ;)

Vitez
11-10-2006, 17:11
hmm, nie byłem pewien gdzie lepiej a chciałem żeby dużo osób na to trafiło

Dbaj o czystosc i nie badz egoista!
Pomysl co by bylo na forum gdyby kazdy, z kazdym watkiem, problemem itp "chcial by jak najwiecej osob przeczytalo" (bo przeciez w momencie pisania SWOJEGO watku to JA jestem najwazniejszy :? ) ?
Burdel by byl i tyle.
Chcesz sie pochwalic ? To rob to kulturalnie i zgodnie z wymogami miejsca/ludzi ktorym sie chwalisz.

Zakk Wylde
11-10-2006, 23:14
Dbaj o czystosc i nie badz egoista!
Pomysl co by bylo na forum gdyby kazdy, z kazdym watkiem, problemem itp "chcial by jak najwiecej osob przeczytalo" (bo przeciez w momencie pisania SWOJEGO watku to JA jestem najwazniejszy :? ) ?
Burdel by byl i tyle.
Chcesz sie pochwalic ? To rob to kulturalnie i zgodnie z wymogami miejsca/ludzi ktorym sie chwalisz.

Racja.... Ale każdy chce miec swoje 5 minut ;)

SenK
11-10-2006, 23:32
no mp3 proszę tu podlinkowac, aby Ci którzy wstaja o 10... :P

KuchateK
12-10-2006, 05:32
...albo mieszkaja daleko od miejsc zasiegu Eski mogli tez posluchac :p

Zielony
12-10-2006, 08:51
Było już? Teraz dopiero zacząłem słuchać. Nawet fajnie grają, chyba się przerzucę z Roxy FyMy ;-)

DoMiNiQuE
12-10-2006, 08:59
Nawet fajnie grają, chyba się przerzucę z Roxy FyMy ;-)
Daj zyc zielony ;) Takiego chlamu jak puszcza ESKA tdo jeszcze w zyciu nie slyszalem. No chyba, ze oni regionalnie maja maja inny repertuar ;)
Osobiscie wole czekac na mp3 niz wsluchiwac sie w ich disco hity ;)
Jesli chodzi o stacje radiowe to tylko biska i trojka :)

Zielony
12-10-2006, 09:11
Daj zyc zielony ;) Takiego chlamu jak puszcza ESKA tdo jeszcze w zyciu nie slyszalem. No chyba, ze oni regionalnie maja maja inny repertuar ;) Jesli chodzi o stacje radiowe to tylko biska i trojka :)

Ja tam lubie se posłuchać dicho. Choć nigdy nie byłem 'zimnym łokciem', a swego czasu na dyskoteki się tyż masowo jeździło. Heh, gdzie te czasy :roll:
Dyskotekę to będę miał w domu już na dniach, bo do panny 'ciotka' przyjeżdża czerwonym kadilakiem :lol: :wink: No chyba, że nie przyjedzie :roll: :rolleyes: :oops:

DoMiNiQuE
12-10-2006, 09:26
Ja tam lubie se posłuchać dicho. Choć nigdy nie byłem 'zimnym łokciem', a swego czasu na dyskoteki się tyż masowo jeździło.
A to przepraszam w takim razie ;)

mattnick
12-10-2006, 12:12
no to gdzie ta mptrója ??