Zobacz pełną wersję : [wojtek_j] Czekam na ocenę
wojtek_j
09-10-2006, 21:09
Witam.Mój pierwszy album.
http://foto.onet.pl/0,3935055,user.html
Czekam na wasze oceny.Mało zdjęć bo poprostu gdzieś chciałem je umieścić i dopiero szukam jakiejś strony gdzie mogę stworzyć duży album.Fotografuję od niedawna więc mówcie szczerze co i jak.
nie bardzo mi leza
dzielenie zdjecia horyzontem na pol rzadko wypada ciekawie
foto 1 troche za wysoko mierzone, 4 galaz z lewej wchodzi w kadr
a tak w ogole to chyba lepiej podlinkowac zdjecia do forum i ponumerowac
latwiej wtedy sie mozna o nich wypowiedziec
wojtek_j
09-10-2006, 22:29
Dzięki za odpowiedż.Ja robię sobie fotki dla przyjemności,dla hobby dzięki za opinię.Robię to od wakacji i to i tak kiedy mam wolną chwilę a mało takich w tych czasach.Ale mam nadzieję że moje zdjęcia będą coraz lepsze.Pozdrawiam.
Tomasz1972
09-10-2006, 22:33
Podobają mi sie morskie oko i Hel 2006 :):):)
liquidsound
09-10-2006, 22:34
Slabiutkie. Duzo pracy, zaciecia i bedzie dobrze;)
wojtek_j
09-10-2006, 22:43
no ale jeszcze trzeba mieć ten czas zacięcie mam.Szczerze to mam już zrobione ok 5000 zdjęć wybrałem 4 na szybko,bez obróbek bez szukania innych.Chciałem poprostu stworzyć jakiś album i coś tam wrzucić.Następnym razem dam lepsze znaczy mam nadzieję że będą lepsze.
liquidsound
10-10-2006, 07:45
No to chyba w takim razie robisz za duzo zdjec, a za malo myslisz o zdjeciach;) zrob 100 nastepnych w tym samym okresie czasu ale zastanow sie co chcesz osiagnac, jak to zrobic, a potem ocen czy Ci sie udalo. Ja sie nie znam, cytuje madrzejszych;)
Kaczuszki bardzo ładne, rób zdięcia im wiecej tym lepiej.czekam na kolejne.
wojtek_j
11-10-2006, 22:38
Dzięki wielkie wreście ktoś coś miłego napisał bo już się załamałem :-) kaczuszek mam kilka ujęć.Tak naprawdę to fotografia jest trudną sztuką której trzeba poświęcić duuużo czasu.