Zobacz pełną wersję : Paypal - od dziś przyjmowanie wpłat.
Witam,
Może niektórych z was zainteresuje informacja, że od dziś można przyjmować poprzez system Paypal wpłaty na rachunki w polskich bankach. Początkowo opcja ta miała być już dostępna we wrześniu, jednak nastąpił pewien poślizg. No, ale lepiej późno niż wcale ;-)
Pozdrawiam
Robert
Hi,
Do 7 dni roboczych, dlugo, ale wazne ze jest ;-)
A Co To Jest Te Paypal??
http://www.di.com.pl/news/14925,PayPal_po_polsku_i_w_zlotowkach.html
A wlasnie jak juz o paypalu watek jest to zapytam o cos. Mianowicie jakim sposobem dodac do polskiego konta na paypalu karte kredytowa? W usa nei ma problemu bo jest verification number, ktory sie wpisuje podczas rejestracji karty i luz. U nas tez prosi o VN, ktorego nasze karty nie maja. Pisalem nawet do paypala ale czekam i czekam na odpowiedz... Moze ktos z Was wie jak to ugryzc?
pzdr,
Janusz Body
16-10-2006, 12:31
A wlasnie jak juz o paypalu watek jest to zapytam o cos. Mianowicie jakim sposobem dodac do polskiego konta na paypalu karte kredytowa? W usa nei ma problemu bo jest verification number, ktory sie wpisuje podczas rejestracji karty i luz. U nas tez prosi o VN, ktorego nasze karty nie maja. Pisalem nawet do paypala ale czekam i czekam na odpowiedz... Moze ktos z Was wie jak to ugryzc?
pzdr,
A nie są to trzy ostatnie cyfry "z drugiej strony" na pasku z podpisem? Ja swoją kartę podpinałem bez problemu - z opcją natychmiastowego potrącenia 1.5 euro w celu sprawdzenia poprawności i wiarygodności danych. Kwota jest zwracana przy pierwszej transakcji.
Ale już z eKartami np. mBanku mam problem bo zwykła kredytowa przechodzi bez problemu. Inteligo eKarta też tylko ten mBank... :roll:
A nie są to trzy ostatnie cyfry "z drugiej strony" na pasku z podpisem? Ja swoją kartę podpinałem bez problemu - z opcją natychmiastowego potrącenia 1.5 euro w celu sprawdzenia poprawności i wiarygodności danych. Kwota jest zwracana przy pierwszej transakcji.
Z podpinaniem ekarty mbanku do Paypal nie ma najmniejszych problemów.
Natomiast w przypadku tej karty, te 3 cyfry (CVV2) podawane są przez bank oddzielnie, nie są zamieszczane na odwrocie karty jak przy typowych kartach kredytowych.
Robert
no wlasnie chyba nie... zreszta ja nie mam na swoim mastercardzie zadnych cyferek na odwrocie i dlatego d... blada. Co innego na amerykanskiej. trzycyfrowa liczba jest jak byk na polu podpisu... Probowalem rozne ostatnie cyfry numeru karty, zera tez probowalem... i wszystko bez rezultatu...
KuchateK
16-10-2006, 16:33
Zadzwon do banku ;)
http://www.di.com.pl/news/14925,PayPal_po_polsku_i_w_zlotowkach.html
dzieki