Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : PowerShot A520

pawelmaxx
05-10-2006, 17:24
Potrzebuje instrukcji PL do A520 jak ktos moze przeslijcie(pawelmaxx@wp.pl) albo zapodajcie linka z kad mozna sciagnac .
Z gory dzieki i pozdrawiam

liquidsound
05-10-2006, 17:47
Nie kupuj kradzionych to nie bedzie problemu z instrukcja

Vitez
05-10-2006, 19:27
Nie kupuj kradzionych to nie bedzie problemu z instrukcja

A sprzet sprowadzany z USA czy Niemiec bez PL instrukcji to jest automatycznie uznawany za kradziony?
Bez sensu "rade" dajesz...

liquidsound
05-10-2006, 20:54
A bodajze przeciez wlasnie Ty ostatnio pisales, ze sprzedawca w polsce ma obowiazek dostarczyc polska wersje instrukcji. Dobra wiem ,ze sie czepiam, mialem ciezki dzien.

Vitez
06-10-2006, 00:57
A bodajze przeciez wlasnie Ty ostatnio pisales, ze sprzedawca w polsce ma obowiazek dostarczyc polska wersje instrukcji. Dobra wiem ,ze sie czepiam, mialem ciezki dzien.

Dokladnie. Sprzedawca w Polsce (choc to nie ja pisalem).
A ja ciagle pisze o sprzecie SPROWADZANYM (przez kupujacego czy jego posrednika, TiP to tez posrednik a nie sprzedawca - jego prawo dot. instrukcji nie obowiazuje) z zagranicy, czyli od sprzedawcy nie w Polsce :roll: .
Co nie zmienia faktu ze i tak nieladnie tak od razu z zarzutem kradziezy wyskakiwac, zamiast pomyslec nad wszelkimi mozliwymi przyczynami braku instrukcji :p .

A co do instrukcji to tu: www.fotobasia.pl w dziale pomoc, w ramce po prawej stronie sa instrukcje do A530 i A540 - moze sie nadadza.

liquidsound
06-10-2006, 13:07
tak nieladnie tak od razuWiem, dlatego przyznalem sie ze mialem ciezki dzien:wink: to co zamykasz??