Zobacz pełną wersję : niesamowite macro
trampek9
21-09-2006, 14:22
http://www.onesixthcollectors.co.uk/clubforum/viewtopic.php?t=3989
Na początku myślałem ze to foty z jakiegoś przejazdu pociągu retro. Wrażenie robi niesamowite. Gratulacje dla modelarza.
Pozdrawiam
Avadra_K
21-09-2006, 14:24
Koles mnie poprostu w fotel wbił full respect
Trzeba przyznać że facet ma talent.
Jakby nie zdjęcie na końcu z autorem obrazujące skalę, to chyba bym nie uwierzył...
Przez pierwsze kilkanaście fotek stukałem sobie PgDn, już szykując się do komentarza "eee, jakieś seryjne strzelanie, prawie identyczne kadry, no lokomotywa... i co?" ;-) Ale na jednym zdjęciu twarz wydała mi się dziwna... spojrzałem o co chodzi... O K*** :mrgreen:
Aczkolwiek to jest raptem podziałka 1:6, czyli patrząc na proporcje (ostatnia fotka) takie semi-macro trochę ;-) Tym niemniej z nóg zwala.
Facet chyba zaczął to skladać jak jeszcze nie byl pelnoletni. Niezły czad.
Facet chyba zaczął to skladać jak jeszcze nie byl pelnoletni. Niezły czad.
Niesamowity bajer, makieta i modele powodują opad szczeny, zdjęcia fajnie obrazują sceny. Najbardziej spodobał mi się motocyklista i rowerzysta.
Rootsman
21-09-2006, 19:51
:shock: :shock: :shock:
Niesamowite!!!
To najlepsza makieta jaką widziałem w życiu. Fotki też wspaniale zrobione.
Chyba znowu zaczne sklejać modele:lol:
Nieprawdopodobne, fotki perfekt...
tylko ludziki mało naturalne
Modelarz ma talent i zacięcie a foty są naprawdę dobrze zrobione, na początku trudno się połapać czy mamy do czynienia z naturalnym obiektem czy to tylko model.
Jestem pod wrażeniem.
Tomasz Urbanowicz
22-09-2006, 07:23
Rewelacja - jestem pod wrażeniem :)
Bagnet007
22-09-2006, 08:07
tylko ludziki mało naturalne
Właśnie, ludziki. Wszystko przez plastikowe włosy :) Reszta jest niesamowita.
najpierw przeczytałem Wasze zachwyty - potem obejrzałem zdjęcia. Dech zapiera. Dołączam sie do nich i ja
Szkoda, że lokomotywa nie działa ;-) To by dopiero było.
Jeśli chodzi o ludziki to wg mnie dłonie też podpadają i wyglądają conajmniej dwuznacznie - na niektórych ;-) Nie żebym szukał dziury w całym. Pozatym to, czy 'mało naturalne' to nie wiem, ale spójrzcie na wdzianka i cały osprzęt - jak dokładnie i precyzyjnie to wykonane :shock: Całość wymiata.
Najpierw tak jak muflon przelecialem pare fotek i pomyslalem, ze to zdjecia z jakiegos planu filmowego, ale po chwili co mi nie spasowalo i szczeke pozbieralem z podlogi :))
Jakie odwzrowowanie szczegółów.. Mauser Kr98k jak prawdziwy. Niesamowite dzieło.. i to tak w ogrodzie a co jakby przyszło gradobicie huragan etc ;)
Jakie odwzrowowanie szczegółów.. Mauser Kr98k jak prawdziwy. Niesamowite dzieło.. i to tak w ogrodzie a co jakby przyszło gradobicie huragan etc ;)
Wojsko schowa się w eszelonie.:wink: przecież jest pancerny.
Avadra_K
22-09-2006, 12:52
Nieprawdopodobne, fotki perfekt...
Fotki, jak fotki, ale koles co to zbudował dopiero jest niesamowity:mrgreen: Pełen szacunek
noooo... właśnie! ten facet na ostatnim zdjęciu, przy lokomotywie, wygląda jak prawdziwy! nawet włosy i oczy, zupełnie, jak człowiek! haaaahaha ha ha ha! pozdrawiam
pełen respekt dla tego kolesia ! przez kilka klatek moja lewa półkula mózgowa zaczela się bić z prawą ---- nie wiedzialem czy to prawdziwe czy nie :P RESPEKT !!!
Sweet:) Foty powalają!! Nie wiem czy to tylko ja, ale miałem ********ąochotę zobaczyć jak akcja wygląda poza kadrem. Szacuneczek się panu modelarzowi należy.
liquidsound
27-10-2006, 19:02
Ej ale jakie to makro?? Przeciez to jest male pomniejszenie. Taka makieta ale H0 nie mowiac o TT to owszem