Zobacz pełną wersję : Sklep e-oko.pl
Witam
E-oko sprzedaje nowy sprzęt z gwarancją sklepową nawet gwarancja europejska nie jest podbita. Dowodem zakupu jest wystawiona przez sklep ich karta gwarancyjna. Czyli w razie naprawy oddajemy sprzęt do sklepu.
Jakie macie doświadczenia z e-oko generalnie słyszałem dobre opinnie o tym sklepie.
Miał ktoś może jakieś kłopoty z realizacją gwarancji.
Ja mogę powiedzieć że kupiłem u nich 2 obiektywy i nie było żadnych problemów. Jak dla mnie dobry sklep
ja kupiłem aparacik u nich.strzela fotki tylko trzask idzie
ja kupiłem aparacik u nich.strzela fotki tylko trzask idzie
A jaką masz gwarancję jeżeli można zapytać-
januszP.
16-09-2006, 17:12
ja mam bardzo dobra opinie o e- oko. Kupiłem obiektyw z komisu e-oko. Po sprawdzeniu mi nie pasował. bez problemu mogłem odesłać i wybierać inny obiektyw lub kaske. Wybrałem inny 28/2,8 i miałem ochotę na drugi sigma 105/2,8 (stan jak nówka) I tutaj z bardzo uprzejmym panem mogłem nawet się potargować. Przy kupnie dwóch zaoszczędziłem ok. 200 zł!(oczywiście w stosunku do podanych cen).Na obiektywy dostałem gwarancje sklepowe i oświadczenie, że gdyby coś nie pasowało to nie ma problemu z wymianą!
Tak więc ja jestem bardzo zadowolony z moich transakcji w tym sklepie!
jacekxyz
08-02-2007, 03:08
Witam
E-oko sprzedaje nowy sprzęt z gwarancją sklepową nawet gwarancja europejska nie jest podbita. Dowodem zakupu jest wystawiona przez sklep ich karta gwarancyjna. Czyli w razie naprawy oddajemy sprzęt do sklepu.
Jakie macie doświadczenia z e-oko generalnie słyszałem dobre opinnie o tym sklepie.
Miał ktoś może jakieś kłopoty z realizacją gwarancji.
Zeus a jak myslisz dlaczego tak jest? bo oni kupuja ten sprzet u slynnego pana Jacka z Rawicza, kolega widzial ich samochod u niego pod sklepem wiec na 99% od niego biora a ze on nic nie podbija i nic nie wystawia to oni tez a czy choc jakis paragon oni daja?
Zeus a jak myslisz dlaczego tak jest? bo oni kupuja ten sprzet u slynnego pana Jacka z Rawicza, kolega widzial ich samochod u niego pod sklepem wiec na 99% od niego biora a ze on nic nie podbija i nic nie wystawia to oni tez a czy choc jakis paragon oni daja?
Ciekawe rzeczy mówisz 8-)
Czy dają paragon nie pamiętam.
A kto to jest "słynny pan Jacek z Rawicza" ???
E oko to ci od 50 1.0 ? Ciekawe za ile to kupilii jaka marze na tym przytną :)
E oko to ci od 50 1.0 ? Ciekawe za ile to kupilii jaka marze na tym przytną :)
konkurencyjna złośliwość :razz: ;-)
Ja się ostatnio na nich odrobinę przejechałem... Mieli w ofercie komisowej EF 85/1.8. Mailowałem z nimi przez prawie tydzień o tym szkle i generalnie dopiero jak złożyłem zamówienie przez stronę, okazało się że obiektyw już dawno sprzedany :? Potem szybko zaktualizowali stronę i zaproponowali mi inny egzemplarz, 250zł droższy. Nieładnie, nieładnie...
pilnie potrzebuje opinii o sklepie komisie e-oko.
Sklep jest mi znany - byłby ok, gdyby ceny nie były tak wysokie ;) Krótko mówiąc, na pewno są uczciwi, chociaż drodzy.
W komisie u nich nie kupowalem
DoMiNiQuE
21-03-2007, 15:32
Wyszukiwarka nie gryzie
http://canon-board.info/showthread.php?t=14850&highlight=e-oko
http://canon-board.info/showthread.php?t=481&highlight=e-oko
poczytaj, jest sporo opinii na ich temat.
kupowalem u nich kiedys C100-300 USM. Bezproblemowo.
Polecam, ostatnio kupiłem u nich Sigmę 100-300/4 APO EX.
Można się umówić, obejrzeć, przestrzelić rewela ;)