krecio
14-09-2006, 12:54
Mam problem. Otoz zanabylem sobie D v.II. Dziala, zgrywa jak nalezy, bledow w plikach zadnych. Czyli wszystko niby jest OK. Niby... Otoz po zgraniu zdjec na twardziela mam zwyczaj kasowania dysku w banku. Dysk to Seagate 40 Gb. Po tej operacji (kasowanie) oprozniam takze "kosz". W komputerze mam wskazanie o pierwotnej pojemnosci dysku czyli jakies 37 Gb. Jak do tej pory wszytko jest w porzadku. Zabawa sie zaczyna w chwili "odpalenia" banku. Na jego wyswietlaczu wskazanie dotyczace pojemnosci HD jest na poziomie sprzed zgrania i kasowania. Zadne formaty itp. nie zmieniaja tego stanu.
Czy macie tak samo czy cos "nie tak" jest u mnie? Zaznaczam, ze przypadlosc ta nie wplywa (jak do tej pory) na funkcjonalnosc banku. Zastanawiam sie jednak co bedzie gdy wskazanie na wyswietlaczu dobrnie do cyfry "0"?
Czy macie tak samo czy cos "nie tak" jest u mnie? Zaznaczam, ze przypadlosc ta nie wplywa (jak do tej pory) na funkcjonalnosc banku. Zastanawiam sie jednak co bedzie gdy wskazanie na wyswietlaczu dobrnie do cyfry "0"?