Zobacz pełną wersję : który następny.... ?
Hej, wiedzę że moje wypociny "Poznajemy, Canon A-1" cieszą się "oglądalnościa". Tak wiec aby nie zaśmiecac 'kopalni wiedzy" zrobilem tutaj wątek, abyście się wpisywali jaki model z systemu FD/ FL chcielibyscie a zostal opisany ...
W miarę możliwości, wiedzy i czasu postaram się opisac wszystkie modele o które poprosicie.
Czekam więc na propozycje.
Pozdrawiam
Skoro nalegasz :) to ja poproszę coś o T-90.
No to z grubej rusy dałeś :) :) Akurat mam i codziennie odkrywam cos nowego. Może dziś mi się uda coś napisac. Pozdrawiam
Ja tak tylko z czystej ciekawości :) Kolega w pracy czasem na zakładowych imprezach robi T90, z tego co sobie pomacałem to wygląda na super sprzęt (w swojej klasie oczywiście ;-)). Na pewno to się da wygrzebać na 100 innych stronach w sieci, ale "w drugiej osobie" zawsze jakoś tak fajniej niż "w trzeciej" :mrgreen:
Hej, juz opis zrobiony i poszedł do sekcji wiedzy :) czeka chyba tylko na akceptacje. Pozdrawiam
"kto następny" ?
Nastepny proponuje malo znany Canon EF.
Ojojoj :) to rzes wybrał, nie powiem jak :) :)
Ale postaram sie cos napisac, raz mialem w reku ten aparat i naprawde jest ciekawy :)
Pozdrawiam
Ojojoj :) to rzes wybrał, nie powiem jak :) :)
Ale postaram sie cos napisac, raz mialem w reku ten aparat i naprawde jest ciekawy :)
Pozdrawiam
No, ja tez go mialem w lapkach kilka razy, ale nigdy nie mialem na wlasnosc, dlatego go wybralem, a nie w ramach znecania sie nad Toba. ;)
Proszę o AE-1Program, oraz o współpracę z Speedlite 199A.
O jak najwięcej o AE-1P.
PS. A może przetłumacz instrukcję do AE-1P na język polski - do historii przejdziesz, a Canon na pewno na Ciebie uwagę zwróci.
PS'. Jestem pełen podziwu, że można być chodzącą encyklopedią FD.
Hej, wszystkim. Sorka, że nic nie pisze. Ne mam ostatnio czasu na nic! Ledwo znajduje czas aby ty zajrzec, ale jak tylko zdobede troche wolnego napisze.
Pozdrawiam