Zobacz pełną wersję : S2 IS i redukcja czerwonych oczu
Witam
Jestem w posiadaniu tego aparatu od 3 dni i mam pytanko odnosnie redukcji czerwonych oczu. Czy jest ewidentnie widoczny błysk( lub błyski) redukujący powyzszy efekt. Nie wiem czemu ale jakos nie jestem w stanie zauwazyc zadnych dodatkowych blyskow.
Pozdrawiam i dzieki za wszelkie odpowiedzi
Nie wiem jak jest w przypadku tego modelu, jednak zazwyczaj redukcja czerwonych oczu polega na tym, że chwila przed zrobieniem zdjęcia zapala się na aparacie czerwone dioda. Nie słyszałem o żadnych dodatkowych błyskach. ps. proponuję dogłębną lekturę instrukcji obsługi, ponieważ tam jest wszystko na 100% opisane.
Nie wiem jak jest w przypadku tego modelu, jednak zazwyczaj redukcja czerwonych oczu polega na tym, że chwila przed zrobieniem zdjęcia zapala się na aparacie czerwone dioda. Nie słyszałem o żadnych dodatkowych błyskach. ps. proponuję dogłębną lekturę instrukcji obsługi, ponieważ tam jest wszystko na 100% opisane.
Rzeczywiscie jest to czerwona dioda - dzieki za odpowiedz. Pytam sie bo moj poprzedni aparat Minolta F200 wykonywal kilka szybkich błysków a w Canonie jest to inaczej rozwiazane
Thx :) EOT