Zaloguj się

Zobacz pełną wersję : Kolka Rozancowe czyli komentarze a ********osc autora

El_Chueco
31-08-2006, 13:25
Hej!
Ostatnio znow trafilem na zwiekszona skale tego zjawiska, a mianowicie poklepywania pleckow dziadkow forumowych (statem nie wiekiem). Generalnie chodzi o to, ze jak ktos taki wystawia zdjecia to:
- ma cala mase komentujacych
- wszyscy komentuja (no dobra 99%), ze zdjecia sa cyt "********e"
- nawet gdy w zbiorze sa zdjecia marne, gnioty, nie nadajace sie do pokazania, to i tak delikwent takie zdjecie skomentuje jako ********e, albo wrzuci wszystko do tego samego wora i powie ogolnikowo "********e zdjecia, bedziesz wielkim fotografem"
- takiemus komus przeciez nie wypada skrytykowac zdjecia, bo to po prostu nie przystoi
Wyliczac takich powodow moglbym setki, ale w czym jest sens tego calego mojego wywodu. Otoz chodzi o to, ze jesli jest ktos nowy, albo ma mala ilosc napykanych postow, a liczy, wystawiajac swoje zdjecia, na jakas konstruktywna krytyke - to jej nie dostanie, albo zostanie zmieszany z blotem (niekonstruktywnie). Dlaczego? Ano dlatego, ze ktos taki jest "nowy" - nie ma okreslonego srodowiska na CB w ktorym by sie znajdowal... itp krocej mowiac - nie jest przypisany do poszczegolnej grupy kolesiowej. Nie wiem co sie stalo. Jednak zauwazylem, ze skala zjawiska rowno zwiekszyla sie wraz ze wzrostem uczestnikow posiadajacych dSLRy - no bo przeciez dSLRowiczowi nie wypada pochwalic zdjecia komus kto zrobil te zdjecie pospolita malpa. dSLRowicze komentuja tylko zdjecia dSLRowiczow - mozna by nawet taki manifest ulozyc. Generalnie:

Co sie na forum stalo, ze coraz wiecej osob czy to nieznanych czy znanych, poklepuje po pleckach tylko osoby znane. Czy naprawde tak trudno wysunac jakis argument na krytyke dnego zdjecia. Przeciez jak ktos jest inteligentny i dlugi stazem, to bardziej bedzie sie cieszyl z konstruktywnej krytyki, niz z debilnego lizania tylka.

Do tego mozna dodac ogromny, wrecz niespotykany w skali onanizm sprzetowy wiekszosci forumowiczow, przeciez zaden sprzet nie jest doskonaly, kazdy ma swe wady i przy poszczegolnych radach nalezy wlasnie je wysuwac - lepsza krytyka konstruktywna, niz ogolna pochwala.

No i na koniec bonus w postaci niektorych osob znajdujacych sie tutaj na Canon Board. Mam na mysli ludzi, ktorzy sa tutaj prawie od samego poczatku. Zauwazyc u nich mozna niezwykle zachowanie, a mianowicie poczucie o "********osci samego siebie". "Ja jestem tylko jeden, i racje mam tylko ja, igdy sie nie myle, moje fotki sa ********e i najlepsze, ogolnie jestem bosko ********y, bo mam bogatego tatusia/mamusie, bo zarabiam kupe forsy i moje biale lopatki i wiaderka sa najlepsze" Ludzie czy wam rozum odebralo. Tracicie poczucie wartosci i zapomnieliscie o jednej, ba jedynej prawdziwej maksymie.

NIE APARAT ROBI ZDJECIA A TEN KTO ZA NIM STOI - zadna Lka, zaden sMARK II wam nie pomoze jesli po porstu jestescie **** fotograficzne - a to sie da wlasnie zauwazyc - ze koles oblozy sie sprzetem przekraczajacym dochod narodowy niejednego kraju i mysli ze jest juz bogiem forumowym.

AMEN

PS. Tekst rowniez poszedl na CF gdzie mam niewatpliwa, a moze watpliwa przyjemnosc sie udzielac

Czacha
31-08-2006, 13:37
No to w koncu chodzi Ci o CB czy o CF? ;)

lukep
31-08-2006, 13:39
W!

Dziwny post ;)
Wielu tutaj z bogatym stazem dostaje kopniaki po dupie za slabe zdjecia, a i sa tacy co sami sie biczuja publicznie, wiec zarzut taki sobie. Fakt faktem ze jesli kogos lubie i szanuje to latwiej zaakceptowac mi jego jakies mniej udane dzielo, ale to zupelnie normalne. A co do dslr to wiesz - jednak daja wiekszosc swobode, ale tez duzo miernoty poprzez to chce zaistniec. Mi tam sie tu na CB podoba, fajny kilmat i fajne osobowosci. Nie przejmuj sie i rob swoje zdjecia i jezeli uwazasz ze cie skrzywdzono - zawsze pozostaje wylozyc je na innych forach.

Zdrowko

El_Chueco
31-08-2006, 13:41
O jedno i drugie - tylko tutaj jest jeszcze gorzej niz na CF w sczczegolnosci: patz akapit rozpoczynajacy rozprawe o onanimie sprzetowym

Tomasz Urbanowicz
31-08-2006, 13:45
No, to może jakieś przykłady?

mmsza
31-08-2006, 13:46
No ale jest to przecież forum (z samej nazwy) bardziej sprzętowe niż fotograficzne więc onanizm jest tu bardzo na miejscu ;)

Pikczer
31-08-2006, 13:58
Hej!

<ciach>

...przepraszam, ale czy moglaby mi Pani to jeszcze raz przeczytac... ? :D

Nemeo
31-08-2006, 14:00
Hej!
Ostatnio znow trafilem na zwiekszona skale tego zjawiska, a mianowicie poklepywania pleckow dziadkow forumowych (statem nie wiekiem). Generalnie chodzi o to, ze jak ktos taki wystawia zdjecia to:
- ma cala mase komentujacych
- wszyscy komentuja (no dobra 99%), ze zdjecia sa cyt "********e"
- nawet gdy w zbiorze sa zdjecia marne, gnioty, nie nadajace sie do pokazania, to i tak delikwent takie zdjecie skomentuje jako ********e, albo wrzuci wszystko do tego samego wora i powie ogolnikowo "********e zdjecia, bedziesz wielkim fotografem"

PS. Tekst rowniez poszedl na CF gdzie mam niewatpliwa, a moze watpliwa przyjemnosc sie udzielac

Możesz podać konkretne przykłady ?

snow
31-08-2006, 14:02
Może poprostu autor posta robi słabe zdjęcia i wkońcu nie wytrzymał komentarzy (albo ich braku) i eksplodował?

El_Chueco
31-08-2006, 14:04
Robie - zdjecia - ale z racji strony w ogole braku zadnych komentarzy czy to krytycznych... no i z racji tego co tutaj zaobserwowalem - a konkretnych komentarzy specjalnie nie podawalem co by poszczegolnych osob nie zdenerwowac - bo wiem, ze potem zaczynaja sie wojny o nieslusznosci moich "oskarzen"

DoMiNiQuE
31-08-2006, 14:05
Widze, ze autor ma bogate doswiadczenie jesli chodzi o wystawianie fotek na CB. Az trzy galerie? Hmm ciekawe co na to moderatorzy.
http://canon-board.info/showthread.php?t=14002
http://canon-board.info/showthread.php?t=13409
http://canon-board.info/showthread.php?t=5063

;)

Tomasz Golinski
31-08-2006, 14:09
Az trzy galerie?
Już nie :D

muflon
31-08-2006, 14:39
Możesz podać konkretne przykłady ?
Podpowiem :lol: http://canon-board.info/forumdisplay.php?f=15&daysprune=-1&order=desc&sort=replycount

DoMiNiQuE
31-08-2006, 14:46
Podpowiem :lol:
Watek: [muflon] Krowy ;-)
Odpowiedzi: 580
Odwiedzin: 19594

TWA rosnie w sile :lol: :mrgreen:

kane
31-08-2006, 14:46
Podpowiem :lol: http://canon-board.info/forumdisplay.php?f=15&daysprune=-1&order=desc&sort=replycount

eno nie jest zle jestem w polowie drugiej strony :D

Watek: [muflon] Krowy ;-)
Odpowiedzi: 580
Odwiedzin: 19594

TWA rosnie w sile :lol: :mrgreen:

Polska Wiejski Kraj wiec Krowy maja duze TWA :mrgreen: :mrgreen:

muflon
31-08-2006, 14:51
A tak ogólniej, skoro juz temat się pojawił... Ja mam kilka zasad jeśli chodzi o komentowanie.

- komentuję tylko to, co mi naprawdę wpadnie w oko, spodoba się, czy wywoła inne, chociażby negatywne, ale emocje. A że mnie niewiele rusza, to komentuję niewiele ;-) naewt w galeriach "członków mojego TWA" :lol:
- nie komentuję zdjęć/galerii których autorzy dumnie zapraszają do obejrzenia "swoich gniotów" czy "nieudolnych prób"
- nie komentuje zdjęć/galerii gdzie ktoś "prosi o konstruktywną krytykę", "zaprasza do siebie", czy też używa innych standardowych plfotowych frazesów. Lub też narzeka na brak komentarzy :-P
- w ramach wyjątku, że tak powiem "zawodowego", z reguły staram się coś napisać przy fotkach lotniczych

Tak naprawdę, to nie widze żadnego problemu, żeby "nowy" po wystawieniu pierwszych fotek dostał masę komentarzy, pochwał, zachwytów... wystarczy, że te fotki będa zaj*** :mrgreen: Pierwszy przykład z brzegu - JaBlam. Facet pojawił się znikąd, uzywa sprzętu raczej poniżej forumowej średniej, nie jeździ na plenery w egzotyczne miejsca, po prostu dłubie sobie różne fajne rzeczy w domu..... a z miejsca rzucił połowę forum fotkami na kolana. Myślę, że paru innych by się znalazło. Co Ci (to do autora wątku) przeszkadza być jednym z nich?

Co do moich fotek... skoro już zostałem wywołany do tablicy :) chciałem skromnie zauwazyć, że ja robię wszystko, żeby odstraszyć ludzi od wracania do mojej galerii :lol: (ilość/wielkość fotek, zarówno tu jak i na WWW). A nawet jeśli... mam TWA i wali mnie to, co kto o tym myśli :-P :-P :-P

Janusz Body
31-08-2006, 14:58
Robie - zdjecia - ale z racji strony w ogole braku zadnych komentarzy czy to krytycznych... no i z racji tego co tutaj zaobserwowalem - a konkretnych komentarzy specjalnie nie podawalem co by poszczegolnych osob nie zdenerwowac ...

No capisco. Mógłbyś wyrażac sie ciut jaśniej.

Czego oczekujesz, ze Twoje będą chwalić. Obejrzałem (choć zwykle nie oglądam galerii wogóle) i mam mieszne uczucia. Ktoś tam napisał "takie sobie" - to chyba najlepiej oddaje to co o Twoich zdjęciach można powiedzieć. Pewnie dlatego komentarzy masz mało bo i komentować nie ma co. Album rodzinny i zdjęcia z wycieczki zwykle nigdzie nie wzbudzają zachwytu.

Jakoś nie odnoszę wrażenia, żeby TWA miało jakiś specjaly wpływ na sposób oceny zdjęć. To raczej na plfoto ale tam poziom tak poleciał, że nawet się nie chce zaglądać.

Czacha
31-08-2006, 15:04
Pierwszego postu tez do konca nie zrozumialem, ale sam autor zaciekawil mnie troche, bo napisal ze lubi uprawiac streetphoto. Zajazalem wiec do jego galerii a tam ogarnelo mnie nielada przerazenie!

Po pierwsze "pieknie" polaczyl opis galerii "Bieda i ubostwo" ze slowem Streetphoto. Ach coz za gra skojazen... !!

Po 2gie, zdjecia ktore tam prezentuje ze streetphoto maja wspolnego tylko tyle, ze nie byly robione w pomieszczeniu ;)

Chyba drogi autorze zbyt ogolnie podszedles do tego tematu. Wyjscie z aparatem na ulice nie oznacza ze zaczales uprawiac fotografie uliczna.. Wiesz, to tak jak z samochodem - to ze tak sie nazywa nie oznacza ze sam jezdzi ;)

No nic.. powodzenia i mnie frustracji z powodu innych osob.

PS. Ja tam zdjec muflonowych nie lubie.. ale i tak se ogladam ;)

Zodiakalny Rak
31-08-2006, 15:05
Czego oczekujesz, ze Twoje będą chwalić. Obejrzałem (choć zwykle nie oglądam galerii wogóle) i mam mieszne uczucia. Ktoś tam napisał "takie sobie" - to chyba najlepiej oddaje to co o Twoich zdjęciach można powiedzieć. Pewnie dlatego komentarzy masz mało bo i komentować nie ma co. Album rodzinny i zdjęcia z wycieczki zwykle nigdzie nie wzbudzają zachwytu.... cos w tym jest bo ...
1. gdyby autor robil takie fotki jakie pisze posty to by mial publike
2. tez tak mialem na poczatku, proby wymuszania komentarzy ... na szczescie mi przeszlo
i pewnie jeszcze kilka innych rzeczy - niemniej jednak najwazniejsza - troche skromnosci nigdy nie zaszkodzi.

bez urazy, pozdrawiam,

adamek
31-08-2006, 15:08
muflon: dokładnie. ja też nie komentuje tam, gdzie ktoś pisze o knotach/gniotach. :)

Zodiakalny Rak
31-08-2006, 15:13
muflon: dokładnie. ja też nie komentuje tam, gdzie ktoś pisze o knotach/gniotach. :)Eeee, tam. Czepiacie sie. Dlaczego? To ja moze tak troszke z psychologii (ale nie OT):

jednym z "wabikow" jest aby zanizac wlasna ocene gdy jest sie przekonanym, ze jest ona wyzsza i/lub znacznie wyzsza, powoduje to, ze kulturalni, obiektywni ... ludzie prostuja dana ocene a wowczas robi sie milo

i stad gnioty, wypociny ... a ze obiektywizmu czasem brak ... zycie

pozdrawiam

adamek
31-08-2006, 15:27
zodiakalny rak: hmm. To muflon i ja nie prostujemy.. bo nie oglądamy. ;)

Zodiakalny Rak
31-08-2006, 15:35
zodiakalny rak: hmm. To muflon i ja nie prostujemy.. bo nie oglądamy. ;)O nie, nie kolego: muflon (bo taka jego "natura" z racji moderowania) czyta/oglada ale nie komentuje!

Pawel Woo
31-08-2006, 16:33
Odnoszę wrażenie, że niektórzy traktują wypowiedzi na forum jako wstęp do prac legislacyjnych lub wręcz konstytucyjnych.
Najbardziej cenię sobie w CB wolność słowa i różnorodność opinii. Nie dajmy się zwariować - czas poświęcony atakowaniu innych można poświęcic na focenie.

fotoania
31-08-2006, 16:46
A może po prostu zbierasz niepochlebne komentarze i tak Ci się wydaje? Nie prezentuję zdjęc tutaj ale sporo pokazuję ich na CF i nie odnoszę takiego wrażenia... Nie należę do osób z dużym stażem i nie posiadam Bóg wie jakiego sprzętu. Więc?

Tomasz Urbanowicz
31-08-2006, 16:54
A co to za skrót CF? :)

yggdrassill
31-08-2006, 17:27
A co to za skrót CF? :)
Centrum Fandlowe ;)

Czacha
31-08-2006, 17:32
CyberFoto

GrzesiekK
31-08-2006, 17:35
ale jest jeszcze jedna grupa "znawców" na plfoto :lol: Osoby które wytykają nawet najmniejsze błędy (czyt. szum widzą) u innych a same nie mają w portfolio nic ciekawego.

Il fuoco
31-08-2006, 18:05
nie pierd***ć mi tu towarzysze,tylko zdjęcia iść robić !!
nasz "żółty" wróg klasowy :lol: który stoi na czele bandy decydentów tylko czeka aż przestaniemy robić zdjęcia i zajemiemy się sprawami którymi para się tylko ta inteligencka szumowina chcąca doprowadzić do wywrotu...
:):)
p.s. jakby ktoś niezrozumiał to wyjaśnię na PW.

Driver
31-08-2006, 18:08

Ale po co ?? Przeca wszystkie mury, linijki i tablice obfocone.

Chyba nie chcesz ludzi z domu wyrzucać żeby fotki krajobrazowe robić :?: :twisted: ( i to jeszcze w taki deszcz )
To by było zboczenie lekkie, robić fajne fotki na forum onanistyczno-sprzętowym :mrgreen: :-D

snow
31-08-2006, 18:15

Szkoda że sam nie stosujesz do siebie tej reguły :wink: Ach tak... ty czekasz na hassel'a :mrgreen:

Kubaman
31-08-2006, 19:51
ale o co chodzi :shock:

muflon
31-08-2006, 20:22
zodiakalny rak: hmm. To muflon i ja nie prostujemy.. bo nie oglądamy.
A nie oglądamy, bo nie jesteśmy kulturalni. A nie jesteśmy kulturalni, bo się nie dajemy nabrać na te, jak im tam, wabiki :mrgreen:

KuchateK
31-08-2006, 22:18
Hmm... Mam duzo postow :roll: Czy to znaczy ze jak cos wystawie to bede mial dobre komentarze? :twisted:

DoMiNiQuE
31-08-2006, 22:26
Hmm... Mam duzo postow :roll: Czy to znaczy ze jak cos wystawie to bede mial dobre komentarze? :twisted:
Ba, no jasne. TWA zawsze z pomoca :mrgreen:

zanussi
31-08-2006, 22:32
A ja mam postów coraz więcej i robię coraz lepsze foty... prawda koledzy? ;)

Czacha
31-08-2006, 22:33
Zanussi, zgadza sie.. do tego skoro sie juz poznalismy to same wybitne bede Ci wystawial...!!!

.. dobra.. zaraz.. ktos podpieprzyl system ocen, co jest? :mrgreen:

zanussi
31-08-2006, 22:36
oooo! Czacha... i wzajemnie - dopóki Cię nie znałem robiłeś mierne fotografie ale teeeraz???? nabrały smaczków, kontrastów, treści i formy... tak trzymać Czacha (ile to Ty masz tam postów??.... aha 2562) no to świetne fotki. gratulacje zatem ;)

KuchateK
31-08-2006, 22:41
Ba, no jasne. TWA zawsze z pomoca :mrgreen:
Ale tak dla pewnosci to jeszcze z tysiaca dostukam zanim cos pokaze :mrgreen:

Czacha
31-08-2006, 22:41
Moze ustalmy, ze powyzej 1000postow slowa pochwalne piszemy boldem, a od 2000 dodajemy kolor? :mrgreen:

DoMiNiQuE
31-08-2006, 22:43
W takim razie zapraszam do siebie :mrgreen:

zanussi
31-08-2006, 22:44
chyba wynajme kogoś do dostukanie postów... sam nie mam czasu ani chęci... chce ktoś zarobić? oczywiście musi być tak samo piękny i inteligentny jak ja ;) ;D

KuchateK
31-08-2006, 22:53
Pogadaj z Hazanem. Moze Ci przekreci nieco licznik :mrgreen:

Czacha
31-08-2006, 22:54
.. a fakture wystawi za dofinansowanie forum :)

zanussi
31-08-2006, 22:56
eee... to darowizna będzie.... zeroVat ;)

kami74
31-08-2006, 23:04
He, he zanussi fajny masz wabik "nie wchodź tu przenigdy....;) "

zanussi
31-08-2006, 23:06
dostałeś? hehe... dostałeś... a ostrzegałem! ;)

kami74
31-08-2006, 23:10
Aha i prośba do muflona. Niech mi z tytułu mojej galerii wywali "gniot's " to może i komentarze się pojawią :mrgreen: ;)

zanussi
31-08-2006, 23:14
nie gniot's nie łamiot's ;)

kami74
31-08-2006, 23:17
nie gniot's nie łamiot's ;)
E tam co ty ja mam plasticzaka a nie takiego pro w magnezowej obudowie ;) . Dobra EOT

Jac
31-08-2006, 23:17
El_Chueco a co z tym wszystkim maja wspolnego kolka roznacowe - bo jakos nie zlapalem mysli :mrgreen:

i dlaczego tak zajebiscie czesto uzywasz slowa "zajebiscie" - czas z tym skonczyc :evil:

zanussi
31-08-2006, 23:19
kółka różańcowe jak to kółka różańcowe... no wiesz... ZAJ***! ;)

Jac
31-08-2006, 23:28
zanussi masz juz jednego warna za slownictwo - naprawde chcesz nastepnego ?

liquidsound
01-09-2006, 01:32
Ja chcialem zapytac po jakim czasie sie kasuja warny??

Cos mi sie przypomnialo :D jakby to moj kumpel pedziol niech wyluzujom poslady bo im zyla pierdzaco pynknie :)

kami74
01-09-2006, 07:53
muflon, dzięki ale "gallery" mogło zostac ;) Pozdrawiam

cood
01-09-2006, 08:12
oooo! Czacha... i wzajemnie - dopóki Cię nie znałem robiłeś mierne fotografie ale teeeraz???? nabrały smaczków, kontrastów, treści i formy... tak trzymać Czacha (ile to Ty masz tam postów??.... aha 2562) no to świetne fotki. gratulacje zatem ;)

pamietasz jak dobrze mówiłem o Twojej Mekko? sam kupiłem sobie taką samą.
no weźcie mnie do swojego TWA błagam. :lol:

a.

Il fuoco
01-09-2006, 09:43
Szkoda że sam nie stosujesz do siebie tej reguły :wink: Ach tak... ty czekasz na hassel'a :mrgreen:
nawet nie wiesz jaka szkoda.
p.s. a kim Ty wogóle jesteś, bo jakoś Cię nie znam?
gdzieś widziałem Twoje posty,zdjęcia chyba nawet też, ale nie kojarzę...

muflon
01-09-2006, 10:35
p.s. a kim Ty wogóle jesteś, bo jakoś Cię nie znam?
Bo nie nalezysz do TWA :-P I zapomniałeś o standardowej formułce "... i co sobą reprezentujesz" :-P

kami74 - już poprawiam.

To co, zamykamy? ;-)

kane
01-09-2006, 10:36
nie, nie, jeszcze ja.

muflon kiedys napisal ze mu sie podoba to co jestem w TWA ? :D:D:D

ed: uff zdarzylem :D

zapomnialem bolda :D

muflon
01-09-2006, 10:40
muflon kiedys napisal ze mu sie podoba to co jestem w TWA ? :D:D:D
Nie, to znaczy, że spełniasz jedno z kryteriów które opisałem wyżej :-P A w TWA oczywiście że jesteś, ircowym :-D

Il fuoco
01-09-2006, 10:44
Bo nie nalezysz do TWA :-P I zapomniałeś o standardowej formułce "... i co sobą reprezentujesz" :-P
wstałem lewą nogą dzisiaj:)zero poczucia humoru,nie wyspałem się.
a formułki niechciałem dodawać żeby nikogo nie denerwować.
p.s. niemam pojęcia co to jest TWA :)
edit:
aaaa:)) TWA :) no i b. się cieszę że nie jestem:twisted:

gietrzy
01-09-2006, 11:18
Otoz chodzi o to, ze jesli jest ktos nowy, albo ma mala ilosc napykanych postow, a liczy, wystawiajac swoje zdjecia, na jakas konstruktywna krytyke - to jej nie dostanie, albo zostanie zmieszany z blotem (niekonstruktywnie).
Możesz się ze mną zamienić licznikiem. Wiesz gdzie go mam, prawda?

no bo przeciez dSLRowiczowi nie wypada pochwalic zdjecia komus kto zrobil te zdjecie pospolita malpa.
Krótko. Gówno prawda.

Do tego mozna dodac ogromny, wrecz niespotykany w skali onanizm sprzetowy wiekszosci forumowiczow,
A teraz to rozumiem, jesteś kolejnym, któremu co miesiąc za mało przelewają... poza tym weź do ręki 85L albo sMarka to przekonasz się dlaczego się onanizuje... sprzętem ;-)

Zauwazyc u nich mozna niezwykle zachowanie, a mianowicie poczucie o "********osci samego siebie".
Jeszcze raz napisz do Hazana i powiedz, żeby zamienił nam licznik
jestem bosko ********y, bo mam bogatego tatusia/mamusie, bo zarabiam kupe forsy i moje biale lopatki i wiaderka sa najlepsze"
Muflon już napisał, że jego mamie łatwo nie było, moja też nie leżała do góry... więc szczerze z głębii serca weź sobie koło i pie-lnij się w czoło!

NIE APARAT ROBI ZDJECIA A TEN KTO ZA NIM STOI
I dlatego jest chociażby tu wiele osób z małpkami, których zdjęcia bardziej mi pasują niż moje.

- zadna Lka, zaden sMARK II wam nie pomoze jesli po porstu jestescie **** fotograficzne
Ojojoj tu sie bardzo mylisz. Nawet nie wiesz ile sMark może pomóc. O świętej trójcy nie wspomne ...

- a to sie da wlasnie zauwazyc - ze koles oblozy sie sprzetem przekraczajacym dochod narodowy niejednego kraju i mysli ze jest juz bogiem forumowym.
Oddychaj głęboko.
Adin, dwa tri ty uże spiosz,
czetryjie, piat, sziest u tiebjia jest worek eLek
sjiem, wosjiem, djiewjiat - u tjebjia jest no szto chociesz piatku ili sMarka...
djesjiat ty urze TWA member :mrgreen:

AMEN
Miejmy nadzieję, że ci ulżyło

Vitez
01-09-2006, 14:18
Moze ustalmy, ze powyzej 1000postow slowa pochwalne piszemy boldem, a od 2000 dodajemy kolor? :mrgreen:

A powyzej 10000 ?

;)

DoMiNiQuE
01-09-2006, 14:28
A powyzej 10000 ?

;)

Pozyzej 10k zostajesz super wymiataczem a inni forumowicze musze mowic Ci Mistrzu ;)

kami74
01-09-2006, 14:29
Po 10000, zerujemy licznik :mrgreen:

Andee
01-09-2006, 22:22
Topic idiotyczny ale skoro w nim ktos wogole odpowiada to co w tym musi byc :D

Kubaman
01-09-2006, 22:32
hehe, to mnie jeszcze jedno przyszło do głowy.
Co prawda mam więcej postów od Snowboardera, ale on ma bardziej wypasiony sprzęt.
Pytanie w takim razie, który czynnik jest bardziej znaczący dla forumowych szarych, podlizujących się mas przy ocenianiu zdjęć?

W zasadzie powinienem również zadać drugie pytanie: dlaczego do cholery mając tyle postów i do tego mając zielonego nicka przegrałem z nim w bitwie :rolleyes: Panie i panowie wychodzę trzaskając dzwiami :lol: :mrgreen: