Zobacz pełną wersję : Kto Planuje Niedlugo Zakupic 20D ???
mariuszkom
28-08-2006, 20:14
witam,
planuje zakup Body 20D jakos niedlugo i szukam osob ktore tez maja takie zamiary.
Zawsze to taniej kilka sztuk - moza sie potargowac.
Przechodzisz sam siebie mariuszkom:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
mariuszkom
28-08-2006, 21:32
wiem :)
Czyli wesoło tu będzie wkońcu na tym forum bo już wiało nuda momentami ;)
mariuszkom
28-08-2006, 21:45
jak ja bede to bedzie wesolo hehe
Sorcerer
28-08-2006, 22:25
Kupuj, kupuj, bo zanim kogoś znajdziesz i się dogadasz, to mogą już zniknąć 20-stki. ;)
donald7000
17-09-2006, 13:58
Ja rowniez planuje kupic i szukam najtanszej opcji z "dobra" gwarancja.
Sorcerer: Jak Ci sie sprawuje 20D + sigma 18-50/2.8 ?
Sorcerer
17-09-2006, 14:11
Dzięki, bardzo dobrze! Nie sprawia żadnych problemów, dobrze współpracuje z Sigmą. Jestem bardzo zadowolona po przesiadce z 300D. :smile: Polecam!
Czesc pozdrawiam wszystkich:-D , ja też planuje kupic 20D ,szukam juz od tygodni i nie moge sie zdecydowac:confused: czy na allegro czy 400zł drozej w sklepie(na drugim końcu polski), jak bedziesz miał namiary na kogoś sprawdzonego na allegro od kogo warto kupić, to daj znać. Pozdrawiam.:)
donald7000
18-09-2006, 16:03
Na allegro sa dwie osoby ktore oferuja sprzet 20D+kit za 3650zl. Gwarancja jest na 12 miesiecy ale ich wlasna, czyli dla mnie zadna, bo jesli ktos oferuje na allegro sprzet za 3,5k i podaje jedynie numer telefonu to dla mnie jest firma krzak, nawet jesli w rozmowie telefonicznej wszystko jest cacy. Nie kracze ze musi sie popsuc, ale w koncy kupuje w Polsce. 2 miesiace ktos mogl mi kupic w B&H ale zrezygnowalem go nie mialbym gwarancji.
A teraz poczytalem i pisza ze 20D to juz historia, ze jesli sa to jakies poserwisowe itd, przestraszyli mnie i zaczolem myslec o 30D, chodz to drozszy sprzet. 30D, ale z kitem bo na szkla to juz mnie nie bedzie stac, szkla chodzby na jedno... Sam juz nie wiem co mam robic, najgorzej jak sie czyta i czlowiek sie uswiadamia.
Czesc, ja mam ten sam problem, 20D juz nie ma a 30D troszke za drogie, choc ponoc mozna sprowadzic z niemiec, tylko co potem z gwarancja:/ czy ktos ma takowys sprzed z tamtąd? i ma gawarancje u nas? pozd.:)
No więc ja też się wpisuję do klubu poszukiwaczy ]:-D
Może rzeczywiście uda się kilka sztuk na raz w dobrej cenie wyrwać.
Pozdr.
Wstępnie też byłbym zainteresowany...
Ale interesuje mnie zakup na fakturę...
Wstępnie też byłbym zainteresowany...
Ale interesuje mnie zakup na fakturę...
Z fakturą da się wyjąć ze sklepów internetowych, na allegro też widziałem (ok. 3 900 zł). Niestety wiekszość ofert przy pytaniu o fakturę powiększa sie o 22%... ;-/
Może import z Japoni, ale 30D, cena ok. 130 tys. jenów plus przesyłka.
http://kakaku.com/ksearch/search.asp?Query=30d
Nie wiem tylko jak wygląda sprawa z nową ustawą (obowiązuje chyba od 1.07.2006), podobno jedna sztuka z za granic UE to juz IMPORT!!!
Pozdr.
Czesc, ja w piatek odbieram swojego 20D w krakowie:)))juz sie nie moge doczekac.Kupuje na allegro z gwarancją. Bo to juz i tak ostatnie sztuki .Zastanawiałam sie nad 30D juz nawet ale wtedy nie starczyło by mi na zadne dobre szkło. a tak to dołaczy do 20-stki 50f/1.8 i tamronik 2.8 17-50:))i lampa 540:)i jeszcze jakies filtry i mysle ze bedzie dobrze jak na początek.:)pozdrawiam :))))))
Podłączam się do poszukiwaczy 20D. Siedzę już 3-ci dzień na telefonie i w necie .... i nic sensownego nie znalazłem.
medfoto- polecam tego pana z allegro ma miec jeszcze kilka sztuk w przyszłym tygodniu.do usłyszenia.Ciri
medfoto- polecam tego pana z allegro ma miec jeszcze kilka sztuk w przyszłym tygodniu.do usłyszenia.Ciri
Gość z mojego miasta - jak cos mogę obejrzeć dla was sprzęt ktory wylicytujecie jesli on pozwoli. I rowniez polecam ;)
Sorcerer
22-09-2006, 20:59
Ciri, piątek się kończy. Miałaś odebrać dziś swojego 20D, czekamy na wrażenia! ;-)
lightworm
23-09-2006, 13:07
Witam, jestem tu nowy :) również polecam Medfoto.. od 20.09 jestem posiadaczem 20D. jak narazie z KITem i Canon 50mm f/1.8 II
Mam nadzieje ze wszyscy którzy planowali juz maja swoje 20D i ciesza sie tak jak ja:) szkoda czasu trza kupowac i cykac cykac cykac...pozdrawiam ciri:):)
Mam nadzieje ze wszyscy którzy planowali juz maja swoje 20D i ciesza sie tak jak ja:) szkoda czasu trza kupowac i cykac cykac cykac...pozdrawiam ciri:):)
Qrczaki, zostawiłem Ci X wiadomości z pytaniami do Twoich negocjacji ze sprzedającym i nie dałaś znaku życia... grrrrrr... ;-)
No i ja dalej nie mam... ;-( ale szukam dalej...
Pozdrawiam
P.S. To nie był żal tylko żart.
Odpisałam na meila:/// mam nadzieje ze dotarło.