Zobacz pełną wersję : Gdzie kupić 20D z Polską Gwarancją za dobrą cenę
Witam
Mimo tylu nowosci na fotograficznym rynku chciałbym kupić Canona 20D.
Czy możecie polecic jakies dobre miejsce gdzie dostane Canona z gwarancją Canon Polska i do tego w rozsądnej cenie ;)
mariuszkom
28-08-2006, 00:00
tez jestem zainteresowany kupnem 20D
Zobacz www.cyfrowe.pl
Właśnie sprawdziłem, że już nie ma w ofercie. Może być ciężko.
mariuszkom
28-08-2006, 00:27
sa w innych sklepach le cena zblizona do 4 tys, na allegro sa za 3500 - 3600 zl tylko jak znalesc rzetelnego sprzedawce heh
W Niemczech jest taniej, widziałem po jakieś 800 Euro.
mariuszkom
28-08-2006, 00:40
tylko zeby kupic w niemczech to trzeba tam jechac :) poczekam i poszukam na allegro moze okazja sie trafi
mariuszkom
28-08-2006, 00:51
a co z gwarancja?
wycofaj sie póki jeszcze nie jest za pózno.....=]
mariuszkom
28-08-2006, 01:01
wycofaj sie póki jeszcze nie jest za pózno.....=]
narazie robie research....poczekam na testy 400D i wtedy sie okaze, na dzien dzisiejszy zdecydowany jestem na 20D
a co z gwarancja?
Polski serwis honoruje eurogwarancje gdy jest wraz z dowodem zakupu.
Niemiecki serwis w Berlinie tez... a przyjmuje tez wysylkowo sprzet do naprawy :roll: .
Polski serwis honoruje eurogwarancje gdy jest wraz z dowodem zakupu.
Niemiecki serwis w Berlinie tez... a przyjmuje tez wysylkowo sprzet do naprawy :roll: .
Tak to niby wiadomo ale jakoś mam obawy że jak by trzeba było skorzystać z europejskiej gwarancji wtedy zaczną się problemy.
No właśnie a jakie macie doświadczenia w realizacji europiejskiej gwarancji, mieliście jakieś problemy.
No właśnie a jakie macie doświadczenia w realizacji europiejskiej gwarancji, mieliście jakieś problemy.
Walkowane wielokrotnie na forum - jak masz do eurogwarancji dowod zakupu to nie masz problemu z realizacja przez polski serwis.
Jesli mi nie wierzysz to pozostaje polecic wyszukanie dowodow w archiwum forum :)
Nie podałeś dkoładnie ile to jest rozsądna cena.. wiec nie wiem.
http://www.europassat.com/sklep/index.php?d=produkt&id=2
Jest pod 4tys.
Na allegro taniej, ale mniej pewnie.
mariuszkom
28-08-2006, 20:01
zastanawialem sie nad tym sklepem ale na allegro mozna dostac o 400 zl taniej, tylko nie wiadomo czy sprzedawcy sa ok, zreszta czesc aparatow na allegro sa to egzemplarze powystawowe.....
Jeśli koniecznie chcesz 20D to kup w Niemczech ale jeśli zaczynasz weź 400D, to powinien być dobry sprzęt. Pamiętaj ważne są szkła.
Witam, też stoję przed dylematem, gdzie zakupić Canona 20D. Byłem dzisiaj w Stodole, ale nikt nie sprzedaje już tego modelu. Na Allegro zastanawiam się nad tą ofertą:
http://www.allegro.pl/item124802455_canon_20d_18_55_kit_nowy_1_rok_gwara ncji_cena.html
Co o niej myślicie?
jsemeniuk
10-09-2006, 20:11
Gość sprzedaje refurby :D
Niestety znajomy się naciął, dostał w pięknym pudle z napisem "refurbished"
Jak będziesz chciał moge Ci podać namiar gdzie nabędziesz nowe body z eurogwarancjąi dowodem zakupu. Jak cuś... PW
polecam tego żytkownika
http://www.allegro.pl/my_page.php?uid=627933
Kolega kupił u niej 350D z euro gwarancją oryginalnie zapakowany oczywiście nowy i co ciekawe w pudełku był nawet kupon zniżkowy na 70-200 f/4 wartości 100 euro
Ja z kolei kupiłem wcześniej i mojego sprzedawcy nie polecam chciał mi wcisnąć "refurbished" i po wielkich ciężkich dał nówke ale ciężko było ją od niego wyciągnąć
W Niemczech jest taniej, widziałem po jakieś 800 Euro.
Dasz namiar ;-) ?
M@riusz
Witam, też stoję przed dylematem, gdzie zakupić Canona 20D. Byłem dzisiaj w Stodole, ale nikt nie sprzedaje już tego modelu. Na
Sprawdź w InterFoto... powinni jeszcze mieć mojego 20D zostawionego w rozliczeniu...
Sprawdź w InterFoto... powinni jeszcze mieć mojego 20D zostawionego w rozliczeniu...
Dzięki za propozycję, ale chciałbym nabyć nowy sprzęt. Chyba się zdecyduję na ofertę Europassat.
Kolekcjoner
14-09-2006, 20:22
Jest jeszcze gość na allegro którego mogę polecić ma nic rozumek. Może warto u niego spytać.
No i zakupiłem na Europassat 20D + KIT za 4150 PLN, paczkę dostałem po 2 dniach. Kontakt profesjonalny, na bierząco. Jedyny minusik jak na razie to instrukcja PL na CD - ale wydrukowałem już ją u mnie w pracy ;)
Zabieram się teraz za focenie, najbliższa okazja w weekend.
No i zakupiłem na Europassat 20D + KIT za 4150 PLN,
:shock:
30D z KITem 4400.
Dołożyłbym 250 PLN do 30D z kitem, jedak ma on pewne drobne przewagi nad 20D warto owych 250 PLN.
Za swojego 30D płaciłem pół roku temu 5000 PLN bez kita :(
A gdzież to (poza allegro) można nowego 30D z kitem za 4.400,- dostać ?
M@riusz
Gość sprzedaje refurby :D
Niestety znajomy się naciął, dostał w pięknym pudle z napisem "refurbished"
Wczoraj dzwoniłem do tego gościa, potem rozmawiałem z jakąś kobietą, która mówiła, że aparaty są z USA i że są nowe. Umówiłem się nawet na odbiór osobisty, ale w takim razie pewnie do transakcji nie dojdzie.
Jak będziesz chciał moge Ci podać namiar gdzie nabędziesz nowe body z eurogwarancjąi dowodem zakupu. Jak cuś... PW
To i ja też bym chciał taki namiar, jeśli jeszcze aktualne :)
Szukam nowego body 20D + gwarancja. Tak do 2900. Za taka cene znalazłem na Allegro, w firmie Filmgraf (moze ktos słyszał o nich lub kupował ?)
!!! Łączenie podwójnego wpisu !!!
Bardzo proszę o pomoc, bo sezon mi sie juz zaczął...:(