Zobacz pełną wersję : gdzie można kupić 20d
Szukam sklepu gdzie dałoby się posiany przezemnie sprzęt (eos30, obiektyw i fuji ga645) zamienić (za dopłatą) na dSLR i obiektywy. Nie chcę sprzedawać na allego czy w stodole, bo nikt nie jest zainteresowany. Znacie sklepy (poza e-oko) które w rozliczeniu przyjęłyby mój używany sprzęt?
dzięki za odpowiedzi i sorry jeżeli to nie ten dział ;)
Nie chcę sprzedawać na allego czy w stodole, bo nikt nie jest zainteresowany.
Może cenę za wysoką wystawiasz.
Za EOS'a 30 trudno dziśiaj otrzymać więcej niż 600-700zł i to z obiektywem.
Sklep to handlarz, czyli zapłaci jeszcze mniej.
Kupno - sprzedaż = dwóch się cieszy: ten co sprzedał i ten co kupił..... zrób coś aby kupujący też się cieszył....
Szukam sklepu gdzie dałoby się posiany przezemnie sprzęt (eos30, obiektyw i fuji ga645) zamienić (za dopłatą) na dSLR i obiektywy. Nie chcę sprzedawać na allego czy w stodole, bo nikt nie jest zainteresowany. Znacie sklepy (poza e-oko) które w rozliczeniu przyjęłyby mój używany sprzęt?
dzięki za odpowiedzi i sorry jeżeli to nie ten dział ;)
Ciekaw jestem ile chcesz za EOS-30 i z jakim szkłem.
Daj znać.
Raczej sporo stracisz na tej transakcji (komis musi zarobic dwa razy). W Wawie mozesz probowac jeszcze np. interfoto.
za eosa 30 i 28-105 i grip chcę dostać jak najwięcej, zestaw z gwarancją kupiłem za 1800pln 4 miesiące temu, za 700 na pewno nie sprzedam. orientujecie sie może ile mogę dostać za ga 645 ? w żadnym ze sklepów nie widzę go, dlatego trudno mi porównać.
Hmmm....cały czas wystawiaj na allegro,bo tam za ten zestaw chyba najwięcej dostaniesz..
Hmmm....cały czas wystawiaj na allegro,bo tam ...
Fajnie, tylko ja już widziałem kilku optymistów wystawiających ceny powyżej 1500zł ;)